limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Cum trebuie sa alegi compania Ta de inchirieri masini din Bucuresti?

Home  >  Informatii Auto  >  Cum trebuie sa alegi compania Ta de inchirieri masini din Bucuresti?

In orasul Bucuresti exista un numar foarte mare de agentii de inchrieri auto. Doar o parte dintre ele sunt specializate pe nevoile dumneavoastra directe. In acest articol, vom afla cum se alege in mod corect o companie de rent a car din orasul Bucuresti.

De ce este nevoie de un articol specializat, in care sa i se explice clientului cum sa aleaga o firma de inchirieri masini?

In capitala Romaniei, Bucuresti, sunt mai multi factori de care trebuie sa se tina cont atunci cand se inchiriaza un autovehicul. Astfel, va conta foarte mult in decizia dumneavoastra: bugetul de rent stabilit, scopul inchirierii si de unde doriti sa ridicati si sa predati automobilul respectiv.

Alegerea utila si corecta a unei companii de rent a car din orasul Bucuresti

Prima data cand alegem o firma de inchirieri auto, va trebui sa stim care este mai exact locatia de unde vrem sa ridicam si sa predam masina. Astfel, in prima parte a articolului vom discuta despre: cum alegeti compania de rent in functie de locatia dumneavoastra de ridicare si predare.

Pick up-ul si Drop off-ul pentru serviciul de inchirieri masini din localitatea Bucuresti

Daca locatia de ridicare sau Pick up-ul, va trebui sa fie realizat in orasul Bucuresti, atunci va trebui sa alegeti o companie de inchirieri din capitala Romaniei. Trebuie cunoscut faptul ca fiecare serviciu extra, va avea un cost suplimentar. Astfel, daca pentru dumneavoastra este necesar sa ridicati autovehiculul inchiriat din Alba-Iulia, compania de rent din Bucuresti va fi inutila. In cazul in care va hotarati sa ridicati inchiriati din aceasta localitate, firma din Bucuresti va avea costuri aditionale pentru a aduce automobilul catre dumneavoastra.

Vom oferi un mic exemplu pentru a intelege mai bine situatia costurilor legate de pick up-ul intr-o alta localitate. Sa presupunem ca dumneavoastra veti avea ajunge in orasul Alba-Iulia. Veti avea nevoie la aterizare de o masina pentru inchiriere. Daca veti apela in acest context, la o agentie de inchirieri masini din orasul Bucuresti, se va adauga un cost de pick up. Acest tarif suplimentar se calculeaza in functie de numarul de kilometri sau de timpul pus la dispozitie de firma pentru pick up. Pretul respectiv, difera de la o companie la alta, dar...

Cu toate acestea, el se incadreaza intr-un anumit interval. In cazul nostru, referitor la orasul Alba-Iulia, costul pentru pick up va cuprins intre 150 si 240 de euro. Deasemeni, in orasul Bucuresti sunt firme care pot depasi acest tarif si sa nu uitam ca stabilirea pretului de pick up se realizeaza diferit pentru fiecare locatie in parte. Astfel, daca locatia de pick up este la Baia Mare, atunci acest tarif va creste.

cum va trebui aleasa firma de rent a car din orasul Bucuresti

Ce se intampla daca drop off-ul este intr-o localitate diferita fata de orasul Bucuresti?

Va exista la fel ca si la pick up, o taxa suplimentara. Companiile de rent a car din capitala, aplica acelasi sistem de tarifare ca in cazul pick up-ului.

Cum este cel mai indicat? Sa alegi firma de inchirieri auto in functie de locatia de drop off sau de pick up?

Serviciul de inchirieri se foloseste in urmatorul mod: Se inchiriaza un autovehicul de la o firma care se afla in apropierea locatiei de preluare. Astfel, daca pick up-ul se afla in orasul Bucuresti, este indicat sa alegeti o firma de inchirieri din capitala Romaniei. Daca aveti nevoie sa ridicati o masina din orasul Arad, atunci veti alege o firma de inchirieri auto din localitatea Arad.

In cazul in care drop off-ul este intr-o alta locatie, dar pick up-ul ramane in Bucuresti, va trebui sa alegeti in continuare firma din Bucuresti. Este mult mai comod atat pentru client, cat si pentru compania de rent sa ridicati masina din capitala si sa o predati intr-o alta locatie. Spre exemplu, daca ridicati masina din capitala Romaniei si aveti drop off-ul la Suceava, puteti lasa masina acolo fara sa asteptati sa vina agentul de rent. Ii faceti poze, pentru a-i confirma firmei locatia in care autovehiculul a fost predat, iar costul drop off-ului va fi retinut din cardul de credit.

Cum sa alegeti firma de inchirieri in functie de scopul inchirierii?

Firmele de rent a car din orasul Bucuresti sunt specializate pe anumite sectoare. Unele companii de inchirieri au in flota doar autovehicule de lux, altele s-au axat pe SUV-uri si ATV-uri, etc. Va trebui sa stiti care este scopul masinii pe care o veti inchiria. In acest fel, veti stii cum sa alegeti si firma de inchirieri. Spre exemplu, Rent-4U este o firma ce inchiriaza autovehicule pentru oras. La aceasta agentie, nu veti gasi autovehicule de lux sau masini destinate drumetiilor din zone montane.

Marea majoritate a firmelor de rent a car au in flota autovehicule precum Dacia Logan, Opel Corsa, Volkswagen Passat. Aceleasi agentii au si masini din alte clase superioare, ca: Renault Talisman, Mercedes ML350, etc. Cu toate acestea, birourile de rent care detin aceste vehicule, nu sunt specializate pe o anumita categorie de autovehicule.

Acum ca am discutat despre drop off, pick up si alegerea firmei in functie de scopul inchirierii, vom vedea si cum se alege in functie buget.

Cum se alege firma de rent a car in functie de buget?

Sa presupunem ca aveti un buget de 40 de euro pe ziua de inchiriere. Desi companiile respective au preturile apropiate, vor exista anumite diferente. Cu toate acestea, va trebui sa optati pentru firma care prezinta incredere pe aceasta piata.

Dupa ce ati stabilit bugetul, alegeti firma de rent care prezinta incredere!

Asa cum am mentionat si in paragraful anterior, tarifele de inchiriere sunt apropiate de la o firma la alta. O companie de rent poate inchiria un autovehicul cu 35 de euro pe zi, iar la alta firma cu pretul de 40 de euro. Indiferent de tarif, va trebui sa vedeti daca firma de inchirieri auto prezinta intr-adevar incredere pe aceasta piata.

Ati vazut de aceasta data cum trebuie aleasa firma de inchirieri auto din orasul Bucuresti. Despre ce inseamna incredere in domeniul de rent, vom discuta intr-un alt articol in viitorul apropiat. Pana atunci, va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit!


Posted in Informatii Auto | Updated on mai 29, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *