limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Avantaje si motive pentru a inchiria o masina electrica

Home  >  Informatii Auto  >  Avantaje si motive pentru a inchiria o masina electrica

Am discutat in foarte multe articole despre ceea ce inseamna modulul de rent a car electric. De aceasta data, dorim sa continuam seria noastra si sa vedem care sunt mai exact, avantajele inchirierii unui autovehicul electric. Vom dori sa aflam ce beneficii pregatesc masinile electrice pentru serviciul de rent a car. De asemeni, vom dori sa stim ce motive aveti in prezent pentru a inchiria un automobil electric. Trebuie sa intelegem ca autovehiculul electric este cel care protejeaza mediul inconjurator si reduce costurile de intretinere. Pe baza acestor doua motive, ar trebui sa ne gandim de doua ori, atunci cand optam pentru alegerea unei masini in serviciul de rent a car.

Vehiculele electrice demonstreaza ca vor reprezenta viitorul in urmatoarea perioada. Cu toate acestea, va trebui sa stim cand alegem acest pachet si ce avantaje ne poate oferi. Intr-un articol trecut, am vrut sa aratam care sunt motivele pentru a inchiria o masina electrica. Am dorit sa aflati din subiectul respectiv, care sunt costurile aduse de un autoturism electric. De asemeni, am vrut sa aratam cat de mult polueaza vehiculele pe baza de combustibil fosil si cum afecteaza mediul inconjurator. Astfel, in randurile urmatoare veti afla ce avantaje ofera pachetul de inchirieri masini electrice... Asadar, sa incepem!

Motive pentru a inchiria o masina electrica si avantajele pe care le ofera serviciul de rent a car electric

Inchirierea unei masini nu a fost niciodata mai ofertanta pe piata de rent a car. In prezent, veti gasi servicii de inchirieri auto Otopeni fara garantie. De asemeni, pe teritoriul Romaniei, un vehicul va putea fi inchiriat si fara card de credit. Mai mult de atat, aveti nenumarate pachete de rent a car din care puteti alege. Si sa nu uitam ultima inovatie din serviciul de inchirieri masini: modulul de rent a car electric.

Ca oricare pachet aparut pentru prima data pe o piata, va avea si anumite lacune. Spre exemplu, inchirierea unui autoturism electric nu va functiona eficient pentru distantele mari. In trecut, am publicat un articol in care aratam diferentele dintre serviciul de rent a car obisnuit si inchirierea unei masini electrice. Dar, pentru ca nu am inceput acest subiect cu gandul de arata defectele, haideti sa aflam...

care sunt avantajele si motivele pentru a inchiria un autovehicul electric

Care sunt cele mai importante avantaje in serviciul de rent a car electric?

Deoarece aproape toata lumea este atenta la banii consumati pe un serviciu, vom discuta inainte de toate de costul de rent car. Ceea ce trebuie sa stiti dinainte, este ca pretul de inchiriere al autovehiculului este diferit de costul de rent. Aici veti afla care este diferenta intre cei doi termeni si cum se calculeaza bugetul de inchiriere al unei masini.

Dar, pentru ca nu toata lumea are timpul necesar pentru a citi atat de multe informatii, va vom face un mic rezumat.

La inchirierea unei masini electrice, costul de rent va fi mai mic

Costul de rent a car va include: pretul de inchiriere auto, cheltuiala alocata carburantului, taxe de parcare si de drumuri si taxa de aeroport. Pe langa acestea se mai enumera garantia auto si asigurarea zilnica, care intra in functiune pe baza pachetului de rent ales.

Dupa cum puteti observa, costul de rent a car include pe langa pret, foarte multe cheltuieli extra. Ceea ce trebuie inteles este ca, la inchirierea unui autoturism electric toate aceste cheltuieli se vor diminua. La un pachet de rent a car pentru un Dacia Logan, clientul de inchirieri va consuma 23 de euro pe combustibil. De asemeni, in cazul unei masini electrice, un full se va putea face cu 30 de Ron.

Ca sa fim mai expliciti, in cazul masinii Dacia Logan, pretul pentru carburant este cat tariful de inchiriere al autovehiculului. Desigur, pe langa combustibil, mai sunt si celelalte costuri. Spre exemplu, in cazul unui autovehicul electric, se va oferi posibilitatea de a parca gratuit, precum si alte avantaje.

Un alt motiv, pentru a inchiria o masina electrica, este tehnologia cu care aceasta vine la pachet.

Un alt avantaj in pachetul de rent a car electric este tehnologia adusa in fata de automobilele electrice

Nu este nici un dubiu ca autovehiculele electrice vin in fata cu foarte multe beneficii in serviciul de rent a car. De aceea, companiile producatoare de autoturisme, investesc tot mai mult in aceasta tehnologie. Masinile electrice ofera in prezent mai multe optiuni tehnologice, fata de autovehiculele obisnuite.

Acesti colosi investesc tot mai mult in automobilele respective, iar rezultatele nu intarzie sa apara. Astfel, in prezent, un autovehicul electric a ajuns de la o autonomie de 110 kilometri, la 500 de kilometri. De asemeni, bordul unei masini electrice este simplu, curat si extrem de organizat. Se observa aceasta orientare in randul companiilor mari producatoare de masini. Mai mult de atat, chiar si agentiile de rent a car au recunoscut suprematia masinilor electrice si drept urmare isi creaza propriul drum in aceasta directie.

Multe companii din domeniul auto anunta adoptarea unui parcurs 100% electric pentru viitor

Toate companiile au aflat de avantajele oferite de un automobil electric. De aceea, cele mai multe dintre ele au anuntat ca viitorul va fi electric. Spre exemplu, Volkswagen a anuntat ca vor produce doar autovehicule electrice incepand din anul 2035.

Cel mai important avantaj oferit de masinile electrice - mult mai putina poluare

In orasul Bucuresti, 80% din poluare este cauzata de emisiile de noxe ale vehiculelor pe baza de combustibil fosil. Din aceasta cauza, firmele de rent ofera cat mai multe masini electrice de inchiriat. Trebuie inteles ca poluarea este problema majora si va trebui sa participam cu totii pentru a o pune la punct. In tarile nordice, unde vehiculele electrice incep sa inlocuiasca masinile obisnuite, se observa un nivel de poluare mult mai scazut. Astfel, va trebui ca si Romania sa urmeze exemplul respectiv.

Planeta Pamant ne ofera viata fiecaruia dintre noi. De aceea, pana sa ne gandim la alte aspecte ale vietii, trebuie sa avem grija in primul rand de locul in care traim. Dupa cum am mentionat si mai sus, in orasul Bucuresti masinile clasice aduc foarte multa poluare. Din aceasta cauza, companiile de rent a car Bucuresti Otopeni ar trebui sa analizeze cat mai mult acest aspect.

Trebuie sa ne motiveze gandul de a avea o planeta curata

Nu stim cat de mult conteaza daca suntem saraci sau bogati. Un lucru este totusi sigur, va conta pe viitor ce le vom lasa urmasilor nostri. Daca sortam gunoiul si nu vom mai defrisa padurile, vom avea o planeta mai curata. De asemeni, daca vom deveni constienti ca un autovehicul obisnuit va polua, vom avea aerul mult mai curat. Daca nu vom mai deversa deseuri in rauri si in apele oceanelor, vom avea o apa mult mai curata. Si desigur, lista poate continua la nesfarsit!

Pe internet veti gasi foarte multe mituri despre autovehiculele electrice. Se spune ca iti va fi foarte greu sa alimentezi un autoturism electric, pentru ca nu sunt foarte multe statii de incarcare. De asemeni, alte site-uri anunta ca autovehiculul electric polueaza mai mult, fata de un autoturism conventional. Internetul este plin de multe bazaconii si nu exista nimeni, care sa reglementeze stirile false. Noi avem autovehicule electrice in flota si putem sa confirmam ca cele mai multe dintre zvonuri, sunt doar mituri false.

Acesta a fost articolul nostru. Am dorit de aceasta data sa mentionam avantajele pentru a inchiria un autovehicul electric. De asemeni, am vrut sa aratam care sunt motivele reale pentru a apela la un serviciu de rent a car electric.

Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit si va dorim la fel ca si in celelalte articole: Drum Intins!


Posted in Informatii Auto | Posted on octombrie 30, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *