limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Ce inseamna ca o firma de rent a car sa prezinte incredere?

Home  >  Informatii Auto  >  Ce inseamna ca o firma de rent a car sa prezinte incredere?

Desi nu mai suntem in Dark Ages pentru domeniul de inchirieri auto, padurea inca mai prezinta uscaciuni. Rata companiilor de inchirieri auto cu intentii negative asupra clientului a scazut destul de mult, comparativ cu anul 2000. Conform unui studiu realizat in acest domeniu de activitate, doar unul din 30 de clienti ajung nemultumiti de serviciu. Fata de alte capitale mari din Vestul Europei, piata de inchirieri masini din Bucuresti prezinta incredere pentru client. Procentul este destul de mic si este normal ca nu toata lumea sa fie multumita de serviciu. Trebuie sa intelegem ca vor exista tot timpul persoane ( clienti ), care pot cauta nod in papura. Dar, revenind la subiect, sa vedem ce inseamna ca o firma de rent a car sa prezinte incredere in domeniul de inchirieri.

Cum isi demonstreaza o companie de inchirieri credibilitatea pe piata de rent a car?

Primul si cel mai important element este parerea clientilor, cu care a colaborat in trecut. Este vital ca o firma sa aiba note pozitive si recenzii de lauda. Altfel, denota ca neseriozitate si lipsa de respect fata de utilizatorul, care a interactionat cu firma de inchirieri auto. Din pacate sau din fericire, acest context se aplica pentru orice domeniu de activitate.

In cazul firmelor de inchirieri masini, va trebui sa existe pagini de socializare, conturi de Google My Business, etc. Si, desigur, pe toate aceste platforme vor trebui sa plasate cateva pareri oferite de clienti.

Care va trebui sa fie nota recenziilor, pentru ca o companie de rent a car sa fie de incredere?

ce inseamna ca o companie de rent a car sa prezinte credibilitate

In primul rand, nota unei firme de inchirieri auto nu va trebui sa fie mai mica de 4. Acest calificativ este echivalentul notei 8 din scoala generala. Toate companiile care au nota mai mica de 4, vor trebui ocolite. Trebuie sa intelegem ca agentia la care va adresati trebuie sa respecte clientii. In al doi-lea rand, daca din intamplare apare o nota slaba, aceasta va trebui reparata.

Vom oferi un mic exemplu pentru a intelege mai bine contextul la care ne referim. Avem compania de inchirieri auto din orasul Bucuresti cu numele X. Nota ei pe Google My Business este de 4,6. In urma cu doua saptamani a primit un calificativul de 1. In mod automat, media recenziile din aceasta platforma a scazut. Pentru ca firma de inchirieri X sa isi pastreze media, va trebui sa atraga 6 note de 5. Deci, compania respectiva va trebui sa isi indrepte situatia scolara!

O companie de inchirieri care prezinta incredere va fi interesata de nota pe care o prezinta clientilor

Fiecare agentie de rent a car se lupta pentru clienti. Deasemeni, fiecare firma din acest domeniu de activitate isi doreste sa afiseze o imagine cat mai buna in fata utilizatorului de rent. Desigur, in acest context nu va insemna ca vor trebui multumiti toti clientii. Cu toate acestea, in contextul in care apare un chirias nemultumit, se poate acoperi nota slaba primita. Din pacate, calificativul mic va putea fi acoperit cu mai multe note pozitive. Pentru a se reusi acest lucru, va trebui sa existe implicare din partea firmei de inchirieri auto.

Acum ca am inteles cat de importanta este nota clientilor pe internet, vom trece la alte elemente, ce demonstreaza increderea pe piata de inchirieri auto.

Parerile clientilor despre compania de rent a car

Ati citit randurile de mai sus? Foarte bine. Acum le vom anula in proportie de 50%, prin a va spune ca: Anumite companii de inchirieri auto au cumparat si vor cumpara calificative. Nu exista multe cazuri, dar daca sunt 10 din 200 de firme, nu va fi destul de util pentru client. Asadar, ce puteti face in contextul in care firmele cumpara recenzii? Mai aveti incredere in notele oferite?

Exista un pattern, care demonstreaza ca recenziile nu sunt 100% naturale. Spre exemplu: 4 recenzii cu note de 1, urmate de 100 cu nota de 5, urmate de alte 3 cu note de 1, denota ca firma a achizitionat notele pozitive. Un alt exemplu din aceeasi categorie: o recenzie cu nota 2, urmatoarea cu 3 si inca una 2, urmata de 20 cu nota de 5. Desigur, pattern-urile pentru note cumparate pot fi multiple. De aceea, un alt factor pe care va puteti baza, atunci cand doriti sa vedeti credibilitatea unei firme de rent a car este sa...

Analizati veridicitatea din parerile clientilor

Recenziile cinstite se observa imediat, atunci cand sunt citite. Spre exemplu: "Este o firma foarte buna de rent a car. Recomand!", nu inseamna nimic. Acest testimonial nu poate fi scris decat de angajatii companiei de inchirieri.

Ele trebuie sa fie cat mai naturale si cu un limbaj organic, care sa recomande firma de rent a car. Deasemeni, comentariile clientilor referitoare la serviciile prestate de compania de inchirieri masini pot fi observate cu ochiul liber. In plus, Google, precum si platformele de socializare pun la dispozitie posibilitatea de a vedea cine a oferit recenzia respectiva.

Deci, daca considerati ca firma de rent are recenzii false, puteti inspecta pentru a observa adevarul. Daca testimonialul este scris de o persoana care lucreaza in agentia respectiva, atunci cel mai probabil ca aceasta sa fie falsa. Deasemeni, daca recenzia este din partea unei persoane, ce lucreaza in domeniul promovarii, atunci cel mai probabil este ca acel comentariu sa fie din partea unui colaborator al companiei de rent.

V-am pus la dispozitie in acest articol toate informatiile de care aveti nevoie, pentru a vedea daca o firma de inchirieri auto prezinta sau nu incredere. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit!


Posted in Informatii Auto, Politia Rent a Car | Updated on mai 30, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *