limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Cele mai inchiriate masini electrice

Home  >  Informatii Auto  >  Cele mai inchiriate masini electrice

Desi cele mai inchiriate masini nu inseamna si cele mai bune, va aratam de aceasta data lista cu cele mai cerute autovehicule electrice din serviciul de rent a car. Ceea ce trebuie sa stiti, este ca in cadrul acestui top vor fi listate in primul rand, autoturismele ce vor avea randament din perspectiva clientilor. Astfel, masini electrice cu o autonomie sub 150 de kilometri, nu veti regasi de aceasta data in topul nostru. In aceasta enumerare, veti avea autoturisme electrice ce vin cu o baterie puternica si va ofera cat mai multi kilometri pana la prima incarcare. Noi suntem din partea companiei Rent-4U, firma de inchirieri auto electrice Bucuresti si realizam acest articol pentru dumneavoastra.

In cadrul listei noastre de automobile electrice, veti gasi atat vehicule ce pot fi inchiriate cu 60 de euro, dar si masini cu tariful de peste 150 de euro pe zi. Asadar, in enumerarea respectiva veti avea autovehicule precum: Tesla Modelul 3 sau Tesla S, Nissan Leaf sau Bmw I3.

Nu va vom pierde timpul cu multe informatii inutile. Realizam aceasta enumerare fara sa avem la baza pretul de rent, ci numarul de inchirieri realizate pentru fiecare autovehicul electric in parte.

Cele mai inchiriate masini electrice din intreaga lume?

Lista noastra va face referire la autovehiculele electrice inchiriate in intreaga lumea. Asadar primul din aceasta lista va fi....

BMW I3, una dintre cele mai inchiriate automobile electrice - peste 160.000 de inchirieri

cele mai inchiriate autovehicule electrice

Acest autoturism este cel mai inchiriat in Europa de Vest. Bmw I3 s-a potrivit de minune pentru drumurile inguste din localitatile europene aglomerate. Este foarte usor de parcat si ofera destul spatiu la interior. Modelul I3 a fost fabricat pana in anul 2021 si a fost vandut in 220.000 de unitati.

In ceea ce priveste inchirierea acestei masini, putem confirma clientilor ca este in topul celor mai inchiriate 6 vehicule electrice din intreaga lume. Tariful de rent a car pentru acest autoturism este de 45 de euro pe zi si are o viteza maxima de 150 de kilometri pe ora. Autonomia acestuia este de 203 kilometri reali.

Aceasta masina exista din anul 2011 si a debutat sub brand-ul BMW I. Aceste vehicule urmau sa se vanda separat de BMW sau Mini. Caroseria lui I3 este alcatuita din fibra de carbon, iar motorul are o putere de 170 de cai. Productia pentru acest autovehicul a incetat in anul 2021, iar din aceasta cauza masina respectiva va putea fi gasita doar pentru inchiriere.

Nissan Leaf - un autovehicul electric destul de popular pe piata de rent a car

Nissan are o autonomie de peste 370 de kilometri si poate fi incarcat la o priza normala intr-un interval de 7 ore. Nissan prin acest autovehicul sustine un viitor durabil si actioneaza in prezent, pentru a fi posibil acest lucru. Este un nou concept, care aduce elemente noi pe piata auto. Clientii de inchirieri auto au fost tot mai multumiti de acest autoturism. De aceea, o parte dintre companiile de inchirieri masini Otopeni, au adus acest autovehicul in flotele proprii.

Masina este dotata cu tehnologia e-pedal. Aceasta permite accelerarea si franarea folosind o singura pedala. De asemeni, acest sistem ajuta extrem de mult si clientii nostri de inchirieri. Pe langa el, mai exista si sistemul de conducere propilot. Acesta te va mentine pe centrul benzii de circulatie si iti va arata unghiurile, care nu pot fi vazute cu ochiul liber.

In prezent, acest autoturism insumeaza un numar de 350.000 de inchirieri in intreaga lume.

Hyundai Kona - una din cele mai bune masini din serviciul de inchirieri auto electric

Hyundai Kona exista pe piata de rent a car din anul 2020. Ea este una dintre cele mai inchiriate autovehicule din serviciul de rent. In prezent, sunt adunate peste 450.000 de inchirieri auto. Credem ca ar fi ajuns cu usurinta pe primul loc, dar din pacate productia acestuia a inceput in anul 2019. Mai mult de atat, masina este una dintre cele mai inchiriate din piata de inchirieri auto din Bucuresti.

Acest autovehicul nu este scump la achizitie, dar nici la inchiriere. De aceea, pretul de rent a car pentru autoturismul Hyundai Kona este de 40 de euro pe zi. Este un autoturism cu un range de pana la 450 de kilometri reali si are la bord o baterie de 64 de kWh. Autovehiculul este practic si elegant la interior, iar pasagerii din spate vor avea destul loc.

Hyundai Kona electric este dotat cu o camera video pentru marsarier si cu sistemul head-up display. Ambele din cele doua vor ajuta extrem de mult clientul de rent a car. Un alt element suplimentar, este plasarea comenzilor de viteze pe volan. Este o masina pe care tot mai multe agentii de rent a car o aduc in propriile lor parcuri auto.

Hyundai Ioniq 5 - autoturismul electric bun si ieftin de inchiriat

Masina atinge suta de kilometri in doar 5.2 secunde si are o autonomie de aproximativ 480 de kilometri. Acest autoturism are loc pentru portbagaj atat in fata, cat si in spate. Autovehiculul poate obtine o autonomie de o suta de kilometri in cel mult 5 secunde. De asemeni, masina se bazeaza pe sistemul head-up display, care afiseaza toate informatiile importante pe parbrizul vehiculului.

Aceasta masina a fost inchiriata in 510.000 de exemplare pana in prezent.

Tesla Model 3 - cea mai inchiriata masina electrica

Autovehiculul Tesla 3 este una dintre cele mai inchiriate autovehicule din lista noastra. Masina este dotata cu autopilot si parcare Smart Summon. Are optiuni ce ajuta extrem de mult in timpul condusului. Sistemul inovativ al masinii se numeste Autopilot Avansat. El ofera schimbarea automata a benzii si posibilitatea autovehiculului de a se parca singur.

Pentru anumite portiuni de drum, autovehiculul se poate conduce de unul singur. Prin aceasta optiune, autoturismul va avea control in ceea ce priveste semafoarele si indicatoarele de stop. Vehiculul se gaseste pe piata de rent a car de la pretul de 150 de euro. Nu este foarte ieftin, dar cu toate acestea este in topul celor mai inchiriate autovehicule electrice.

Pana in prezent, inchirierile pentru acest autoturism ajung la 670.000.

Acesta a fost articolul nostru. Am vrut de aceasta data sa va prezentam, cum arata lista celor mai inchiriate masini.

Va multumim ca ati ramas cu noi pana la sfarsit!


Posted in Informatii Auto | Posted on octombrie 07, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *