limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Cele mai promitatoare 10 firme din Alba Iulia

Home  >  Informatii Auto  >  Cele mai promitatoare 10 firme din Alba Iulia

In anul 2019 activau 38000 de companii in orasul Alba Iulia. Desigur, in ultimul timp acest numar a scazut vertiginos, iar acest fapt a fost din cauza pandemiei. Cu toate acestea sa incepem acest articol cu o nota optimista!

Asa ca, vom discuta despre acele companii, care intr-adevar promit in orasul Alba Iulia. Veti vedea firme, care vin cu o schimbare in acest oras si care au revolutionat un domeniu intreg.

Deci, sa nu mai pierdem timpul si sa intram in subiectul articolului.

Topul celor mai promitatoare 10 companii din orasul Alba Iulia

1. Star Asembly Srl - confectionarea de piese auto

companie din alba iulia

Aceasta firma este pe piata din Alba Iulia din anul 1995. Este specializata in confectionarea pieselor auto, fiind furnizor de serie pentru cutia de viteze automata ale multor brand-uri. Cifra de afaceri din anul 2018 a fost peste 7 miliarde de Euro. Momentan este sub patronatul firmei Daimler si creaza locuri de munca constant in orasul Alba Iulia.

Momentan, Star Asembly are in subordine 1800 de angajati si se extind de la an la an.

2. Albalact SA - lactate si produse adiacente

albalact alba iulia

In cazul care nu stiati compania Albalact a aparut in orasul Alba Iulia. Este brand-ul care evidentiaza cel mai bine acest oras. De asemeni, foarte multe produse cunoscute pe piata de lactate sunt produse aici, in aceasta fabrica. Spre exemplu: Produse precum Raraul, Zuzu, Frupt si Fulga sunt realizate de Albalact.

In anul 2018, compania Albalact a inregistrat incasari de peste 150 milioane de euro. Are peste 1300 de angajati si au inregistrat un profit de peste 30 milioane de euro. Frumos, nu?

3. Transavia SA - pui si produse din pui

transavia sa in orasul alba iulia

Toata lumea a auzit pana in prezent de puiul suculent Fragedo. Ei bine, acest pui este produs de societatea Transavia SA, companie din Alba Iulia. In anul 2018 acestia au avut o cifra de afaceri de peste 140 milioane de euro, cu un profit de 90 de milioane. Numarul de angajati a crescut exponential de la an la an, in prezent avand peste 1600 de muncitori. Alte produse realizate de aceasta societate sunt: Jooxy si Papane.

Este una dintre cele mai importante firme de profil din Romania si ocupa un loc important in topul celor mai mari companii din sud-estul Europei.

4. Rent-4U - companie de rent a car cu punct de lucru in Alba Iulia

rent 4u firma de inchirieri auto din alba iulia

Rent-4U este un brand, care intr-adevar promite in domeniul de rent a car din Alba Iulia. Aduce in acest oras elemente cu totul inovative, care ofera clientului o paleta mai larga de optiuni. Au implementat in acest oras posibilitatea de a inchiria masina fara garantie. De asemeni, daca pana acum 3 luni puteau fi inchiriate autovehiculele pe baza cardului de credit,... Acum prin firma Rent-4U, acest card nu mai exista.

Cu toate acestea, lasand la o parte serviciile oferite catre client, Rent-4U a pus la dispozitie o platforma revolutionara pentru cetatenii din Alba. Aceasta are rolul de a aduce un venit suplimentar, cetatenilor din Alba Iulia.

5. Elis Pavaje SRL - produse de constructii in orasul Alba Iulia

elis pavaje in orasul alba iulia

Este considerat liderul pietei de pavaje din Romania. Sediul social este in orasul Alba Iulia si exista pe piata din Romania de peste 25 de ani. Are o cifra de afaceri de peste 200 de milioane de Ron si asigura o productie de peste 16000 mp/zi. Compania a avut startul in anul 1991, printr-o intreprindere familiala. Prima hala de productie a fost inaugurata in anul 1991, in Petresti, judetul Alba.

Este o companie imensa, care a plecat de jos, iar in prezent detine cel mai mare showroom de pavaje din Romania.

6. Apulum SA - productie de portelan

Atunci cand spunem portelan, ne vom referi la Apulum SA.

apulum sa una dintre cele mai mari firme din alba

Este una dintre cele prestigioase companii din industria de portelan din Romania. In anul 2019 a avut o cifra de afaceri de peste 30 de milioane de euro si lucreaza cu un numar de 1300 de angajati. Ofera o gama destul de variata, acoperind domenii precum: Horeca, Menaj, PartyBar si Decorative.

Aceasta companie se afla in topul celor mari firme din Romania si isi merita locul cu onoare!

7. Rekord Srl - cea mare firma de incaltaminte din Alba Iulia

rekord srl alba iulia

Rekord este cea mai mare companie producatoare de incaltaminte din orasul Alba Iulia. Momentan, asigura productia pentru brand-uri uriase ca: Mammut, Viking, Alfa, Dolomite, Garmont, etc. Compania a fost infiintata in anul 1994, in orasul Alba Iulia si foloseste pentru productie tehnologia Gore-Tex.

In anul 2019 a inregistrat un profit de peste 3,5 milioane de euro, avand in subordine peste 400 de angajati.

8. Agropec Dionis - comert cu produse agricole

agropec in companie alba iulia

Are 24 de ani de activitate in comertul cu produse agricole, fiind lider de piata in zona judetului Alba. In prezent cu o suprafata de 2013 ha cultivata, impartita in culturi de grau, porumb, floarea-soarelui si orz. Cu toate acestea, compania din Alba Iulia si-a diversificat activitatea economica. Acum, societatea Agropec Dionis este implicata in comertul cu combustibil si cresterea bovinelor de carne.

Volumul total al cerealelor produse a crescut de la an la an. De la 20000 de tone, produse in anul 2011, au ajuns ca in anul 2016 sa aiba o productie de 110000 de tone. In prezent, au culturi imense de mazare si soia, de unde vedem ca firma pare sa evolueze constant si... Sa gaseasca noi oportunitati.

9. Savini Due Srl - Productia de mobilier pentru baie

savini due companie din orasul alba iulia

Savini Due este una din compania, ce aduce in fata produse de top in categoria de mobilier pentru baie. Este producator de mobilier pentru baie de aproape 20 de ani. Are un teren de 75000 de mp, cu o hala imensa destinata productiei. Savini Due se numara printre producatorii de top din Europa, desfasurandu-si activitatea in tari ca: Germania, Italia, Franta, Romania, Ungaria, etc. Fiecare mobilier in parte este realizat cu gust si fiecare culoare pare se imbine cu cealalta.

Mobilierul este realizat prin laminat la inalta presiune, prin mdf infoliat, panouri melaminate si lemn masiv. Fiecare mobilier de baie arata impecabil si iese in evidenta fara drept de apel.

10. Ipec SA - ceramica si produse din ceramica

ipec sa firma din orasul alba iulia

O alta companie de top din zona orasului Alba Iulia se numeste Ipec SA. Este specializata in productia de ceramica si produse din ceramica. Daca mai sus am vorbit despre o comanie ce se afla in topul firmelor producatoare de portelan, de aceasta data... Vom vorbi si despre IPEC SA. Firma a fost infiintata in anul 1990, in orasul Alba Iulia. Din anul 1996 este unul dintre furnizorii brand-ului IKEA. La ora actuala, compania dispune de 50 de mori de preparare, 20 de prese izostatice si 200 de roboti industriali.

Cam acesta a fost articolul nostru. V-am prezentat de aceasta data cele mai bune si promitatoare 10 companii din Alba Iulia. Daca unele din ele sunt cele mai bune, altele pot fi considerate ca fiind cele mai promitatoare. Lasam la atitudinea dumneavoastra sa considerati care din ele se incadreaza intr-o categorie si care in alta.

Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit!


Posted in Informatii Auto | Posted on septembrie 16, 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *