limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Cine are servicii de inchirieri auto fara garantie in Bucuresti?

Home  >  Informatii Auto  >  Cine are servicii de inchirieri auto fara garantie in Bucuresti?

Una dintre putinele agentii de inchirieri auto din orasul Bucuresti, care ofera servicii de rent a car fara garantie, este compania Rent-4U. Pachetele de inchirieri fara garantie puse la dispozitie de firma noastra se impart in doua categorii. Cu toate acestea, pana sa discutam despre cele doua tipuri de servicii fara garantie din sectorul de inchirieri auto, sa aflam mai multe detalii despre companiile, ce ofera astfel de pachete.

Serviciile de inchirieri auto fara garantie in Bucuresti ( cine le ofera si cum se aplica )

Pachetul de inchirieri masini fara garantie nu este nou pe piata de rent a car din Romania. In urma cu 20 de ani, acest serviciu optional nu exista in sectorul nostru de activitate. Intre timp, orasul Bucuresti a inceput sa adopte din ce in ce mai mult modelele din strainatate. Astfel, s-a ajuns ca in anul 2015, 60% din birourile ce realizau servicii de inchirieri auto in Bucuresti, sa puna la dispozitia clientului pachete fara garantie.

ce companii de rent a car ofera servicii de inchirieri fara garantie

Care sunt firmele de inchirieri auto din Bucuresti, ce ofera servicii de rent fara garantie?

Vom raspunde in primul rand la intrebarea pentru care am decis sa construim acest articol. Prima din lista noastra este compania Rent-4U. Aceasta pune la dispozitie doua module de inchirieri auto fara garantie:

  1. Serviciul de inchirieri auto fara garantie, ce anuleaza in totalitate depozitul auto
  2. Pachetul de rent a car cu garantie partiala

Le vom explica pe fiecare in parte, in randurile ce urmeaza. Dar, mai intai sa aflam ce alte companii pun la dispozitie aceste servicii.

Ce alte firme de rent a car pun la dispozitie serviciile de inchirieri auto fara garantie in orasul Bucuresti?

Desi, nu ne dorim sa facem reclama neplatita, trebuie sa fim cinstiti si sa dam Cezarului ce este al Cezarului. Astfel, urmatoarea din lista este firma CarHunt. Acestia au pus la dispozitie un sistem de rent, ce ofera in primul rand transparenta fata de clientul lor. Tarifele pentru aceste pachete sunt afisate pe site si din cate am observat, nu exista alte taxe sau costuri ascunse.

Urmatoarea din lista noastra se numeste EvrikaRent. Serviciile lor de inchirieri auto se adreseaza doar oraselor Bucuresti si Otopeni ( speram sa nu ne inselam, dar aceste informatii le-am vazut pe site ). Deasemeni, pe langa pachetele obisnuite de inchirieri, au si serviciul de rent a car fara garantie.

Ultima companie din aceasta lista este Telcar-ul. Este o firma foarte veche si de renume pe piata de inchirieri masini din orasul Bucuresti. Mai mult de atat, pachetele lor de inchirieri fara garantie, sunt destul de bine puse la punct. Centrul lor principal este in apropierea aeroportului Otopeni.

Cum functioneaza pachetele de inchirieri fara garantie?

Vom discuta in prima instanta despre serviciul de rent a car fara garantie. Acesta anuleaza depozitul auto in totalitate. Sa luam un exemplu, pentru a intelege mai bine cum se aplica acest sistem de inchiriere.

Sa spunem ca doriti sa inchiriati autovehiculul Renault Captur. Doriti de aceasta data sa aplicati pentru pachetul de inchirieri auto fara garantie. In mod normal, depozitul auto pentru aceasta masina se ridica la 850 de euro. O data ce ati aplicat pentru pachetul fara garantie, depozitul auto in valoare de 850 de euro va fi anulat.

Pachetul de inchirieri masini fara garantie

In schimbul acestui depozit, va intra in vigoare asigurarea zilnica obligatorie. Aceasta este o suma, ce se plateste pe ziua de inchiriere. Deasemeni, cu cat numarul de zile inchiriate va creste, cu atat costul pe zi pentru RCA-ul din rent a car, va scadea. La autovehiculul din exemplul de mai sus, asigurarea zilnica va fi in valoare de 33 de euro.

Cei care seteaza tariful pentru aceste asigurari, sunt companiile de rent a car. Astfel, ele pot varia de la o agentie la alta. Consideram totusi, ca pentru inchirierile pe termen scurt, acest sistem de rent a car se potriveste ca o manusa. Sa discutam mai departe si despre serviciul de inchirieri auto cu garantie partiala...

Pachetul de inchirieri auto cu garantie partiala

Acum ca ati vazut ce inseamna serviciul de rent a car fara garantie, vom trece la a va explica pachetul de inchirieri cu depozit partial. In cadrul acestui modul, garantia auto este redusa la mai putin de jumatate. Deasemeni, in locul restului de depozit, va intra in ecuatie asigurarea zilnica partiala. Aceasta are valoarea mai putin de jumatate, fata de asigurarea totala.

Ne vom lega de exemplul anterior, pentru a intelege cum se aplica acest sistem de rent a car. Astfel, in cazul inchirierii masinii Renault Captur, garantia auto de 850 de euro va fi redusa la 400 de euro. Deasemeni, asigurarea zilnica va avea valoare de 15 euro pe ziua de inchiriere. Dupa cum vedeti, RCA-ul zilnic partial este sub jumatate fata de asigurarea zilnica totala.

Ce trebuie stiut: Acest serviciu functioneaza perfect, pentru inchirierile pe termen mediu.

Cum se aplica cel mai bine serviciile de inchirieri auto fara garantie?

Trebuie sa ne gandim ca fiecare pachet in parte are propria sa utilitate. Deasemeni, oricare dintre ele se va plia cel mai bine, in functie de perioada de timp selectata. Astfel, serviciul de rent a car normal, functioneaza la capacitate maxima pentru perioadele lungi de inchireire. Acestea vor trebui sa fie de peste 15 zile.

Serviciul de inchirieri auto cu garantie partiala, functioneaza la randament de 100% pentru perioadele medii de inchiriere. Acestea vor trebui sa fie intre 5 si 15 zile de rent. Ca sa intelegeti mai bine: Reducerea garantiei la jumatate, cu o masina inchiriata pe o perioada medie de timp, va permite deblocarea unei sume consistente de bani.

In ultima instanta avem serviciul de inchirieri auto fara garantie. Acesta se potriveste de minune pentru perioadele mici de rent. Nu are rost sa blocati o suma de cateva sute de euro sau poate chiar mii, pentru o asigurare care poate costa pana la 20 de euro pe zi.

Acesta a fost articolul nostru. Ati vazut de aceasta data ce inseamna serviciul de inchirieri auto fara garantie si ce companii din Bucuresti pun la dispozitie acest pachet. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit!


Posted in Informatii Auto | Updated on iunie 22, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *