limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Cum se alege pachetul de rent a car fara depozit ( pasi de urmat )?

Home  >  Informatii Auto  >  Cum se alege pachetul de rent a car fara depozit ( pasi de urmat )?

2

Dupa cum am mentionat si in descriere, nu toate agentiile de rent a car ofera pachete complete de inchirieri. Serviciile de rent se impart in 3 categorii: fara garantie, prin depozit auto si cu garantie partiala. Fiecare agentie de inchirieri poate alege o modalitate de lucru cu clientul sau. Astfel, pe piata din Romania exista firme, care nu practica serviciul de rent a car fara depozit auto.

Din aceasta cauza, clientul daca va dori sa inchirieze fara garantie, va trebui sa gaseasca in primul rand compania care pune la dispozitie aceste servicii. In anumite situatii, gasirea unei agentii care sa practice modulul de rent a car fara garantie, poate reprezenta un efort mai ridicat. Spre exemplu: In afara tarii noastre, acest pachet de rent devine aproape inexistent. Noi reprezentam situatia autohtona din Romania, asa ca ne vom uita in ograda noastra. In acest articol, va vom arata cum se alege pachetul de inchirieri auto fara depozit, cu toti pasii de urmat!

Cum se alege pachetul de inchirieri masini fara garantie?

In prezent, in orasul Bucuresti, doar una din zece firme de rent a car, practica serviciul fara garantie. In afara tarii noastre, procentul respectiv este cu mult mai mic. O parte din birourile de rent se feresc sa inchirieze fara acest depozit. Trebuie inteles faptul ca, garantia va proteja compania, in cazul in care clientul va aduce masina deteriorata.

Cu toate acestea, sunt agentii de rent a car care practica serviciile de inchiriere fara garantie. Una dintre ele, este firma Rent-4U. Dar, renuntand la reclama si intorcandu-ne la articol, vom imparti acest subiect in doua. Asa ca...

cum se alege pachetul de inchirieri masini fara garantie

Cum se gasesc agentiile de rent a car, ce practica serviciile de inchirieri fara depozit?/h3>

Pentu a explica cel mai bine, unde pot fi gasite aceste companii, va trebuie sa va expunem o parte din modalitatile de promovare a firmelor de rent a car. Deoarece ziarul si televizorul, nu mai sunt metode utile de marketing,... Sau cel putin pentru companiile de inchirieri masini nu mai sunt destul de eficiente; agentiile de rent a car au ramas sa isi faca reclama prin intermediul internetului.

Cu toate acestea, foarte putine canale de marketing online vor functiona pentru o companie de rent a car. Una dintre ele, dar totusi cea care s-a dovedit eficienta, a fost prin motorul de cautare Google. Astfel, cele mai multe firme de inchirieri, au ajuns isi faca reclama prin intermediul acestei platforme.

Pe Google pot fi gasite atat agentiile de rent a car obisnuite, cat si cele care practica serviciul fara depozit

Dupa cum am mentionat in randurile de mai sus, Google este cea mai utila platforma de marketing pentru firmele de inchirieri auto. Prin intermediul acestui motor de cautare, putem gasi mare parte din agentiile de rent din Romania. Aici, veti avea la dispozitie atat firmele care practica doar servicii obisnuite de inchirieri masini, cat si cele care ofera pachete de rent a car fara garantie.

Ce va trebui sa faceti este sa tastati pe Google: rent a car fara garantie + orasul din care doriti sa inchiriati masina. Astfel, daca vreti sa inchiriati din Bucuresti si doriti o masina fara depozit, va trebui sa tastati: rent a car fara garantie Bucuresti.

Va trebui sa alegeti firma de inchirieri masini fara depozit...

O data ce ati gasit agentiile de inchirieri auto care practica acest pachet, trebuie sa stiti cum sa selectati aceste companii. Alegerea biroului de inchirieri masini poate fi in unele situatii o bataie de cap pentru client. In trecut, noi am publicat un articol, care arata clientului cum se alege o firma de rent a car. In informatiile expuse de noi, aratam utilizatorului cum arata o companie de inchirieri masini de incredere.

Desi, situatia se aplica aproape identic, de aceasta data va vom arata cum se alege serviciul si firma de rent a car fara garantie. Astfel, o data ce ati gasit lista de firme, care practica aceste servicii pe Google, va trebui sa trecem la pasul urmator.

Cum aleg pachetul si firma de inchirieri masini fara garantie?

O data ce ati gasit lista din motorul de cautare specificat de noi, va trebui sa alegeti biroul de inchirieri. Ce trebui sa stiti, este ca motorul de cautare Google va arata agentiile, care practica aceste servicii dupa nivelul de promovare. Acest fapt, nu va insemna ca in primele randuri veti gasi firmele, care au cele mai bune pachete. Primele companii din aceasta lista, vor fi doar cele care au marketing-ul cel mai bun.

Pentru a avea posiblitatea de a tria din aceasta enumerare, trebuie mai departe sa urmariti: recenziile si comentariile.

Urmariti recenziile si comentariile firmelor de inchirieri auto fara depozit

Google My Business si Google Maps pun la dispozitie, posibilitatea clientilor de a lasa recenzii si comentarii. Pe baza celor doua platorme, pot fi selectionate firmele de inchirieri masini fara depozit, care au cele mai bune recenzii. Astfel, agentiile de rent a car care pun pret pe imaginea lor in mediul online, vor avea note de peste 4,5. Ceea ce trebuie sa faceti dumneavoastra ca si client potential, este sa selectati doar firmele care vin cu o nota mai mare de acest prag.

Trebuie stiut: Agentiile cu cele mai mari recenzii, vor fi cele care pun pret pe parerea clientilor. Aceasi situatie se va aplica si pentru serviciul de inchirieri auto fara garantie. Cu toate acestea, va trebui sa fiti atent la recenziile fale!

Cand alegeti firma de inchirieri masini fara garantie, urmariti ca recenziile sa nu fie false!

In prezent, se cumpara recenzii si comentarii pozitive pe internet. De regula, aceste practici sunt efectuate de catre firmele, care nu au tot timpul note pozitive din partea utilizatorilor. Indiferent de situatie, ele pot fi depistate destul de usor.

Va trebui doar sa urmariti persoana care a oferit recenzia respectiva. Din pacate, sunt foarte multe cazuri in care firmele de rent a car angajeaza agentii de marketing ce imbunatatesc artificial aceste note.

Cu toate acestea, la un mic research efectuat de catre client, ele pot fi depistate destul de usor. Un alt pas, si ultimul de aceasta data in alegerea firmei de inchirieri fara depozit, este urmarirea comentariilor.

Urmariti comentariile companiei, care practica pachetele de rent a car fara garantie

Pentru ca o firma sa fie recomandata, va trebui sa fie laudata in mediul online. Clientii multumiti de servicii, vor lasa comentarii pozitive. Acest lucru se aplica pentru orice agentie de inchirieri masini.

Ati vazut de aceasta data cum se alege serviciul de inchirieri masini fara garantie. V-am aratat in prima parte a articolului, unde pot fi gasite companiile care practica aceste pachete de rent. In ultima parte, am dorit sa aratam cum sunt selectate serviciile de inchirieri fara garantie, de la agentiile listate.

Acesta a fost articolul de astazi. Speram ca toate informatiile de mai sus sa va fie folositoare!


Posted in Informatii Auto | Updated on octombrie 16, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *