limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Cum sa inchiriezi mai ieftin o masina?

Home  >  Informatii Auto  >  Cum sa inchiriezi mai ieftin o masina?

In articolele din trecut, am incercat sa demonstram din ce este alcatuit mai exact serviciul de inchirieri auto. Am vrut sa aratam care sunt pachetele de rent a car, care alcatuiesc acest domeniu de activitate. Tot pe blogul nostru de inchirieri, am vrut sa demonstram diferentele dintre serviciile de rent. In articolele urmatoare, vrem sa ne concentram mai mult asupra clientului de rent a car. Ne dorim să ii oferim sfaturi practice si sa il influentam, astfel incat sa aleaga cel mai bine spre folosul lui. De aceasta data, vrem sa vedem cum se poate inchiria un autovehicul mult mai ieftin.

Asadar, sa intram in subiectul articolului si sa vedem...

Cum se poate inchiria mult mai ieftin o masina?

In primul rand, va conta pe ce perioada doriti sa inchiriati. Aici aveti 3 alegeri foarte importante:

  • posibilitatea de a inchiria masina pe termen scurt
  • inchirierea unui autovehicul pe termen mediu
  • serviciul de rent a car aplicat pentru o perioada mai lunga de timp
afla de aceasta data cum poti sa inchiriezi o masina mult mai ieftin

Perioada in serviciul de rent a car este un element destul de important. Ea va fi baza de alegeri a clientului, contand extrem de mult si urmand sa fie aplicate celelalte alegeri. De aceasta data nu vom mai explica pachetele de rent a car. In celelalte articole din trecut, am demonstrat cum se manifesta fiecare in parte.

Nu vom face nimic in plus acum, decat sa le enumeram. Astfel, ele sunt:

Asadar, cum pot pana la urma sa inchiriez un autovehicul mult mai ieftin?

In situatia in care aveti nevoie de o masina pentru inchiriere pe o perioada lunga de timp, cel mai util pachet va fi serviciul de inchirieri cu garantie totala. In cazul in care optati pentru o perioada de 30 de zile, pachetul care economiseste bani va fi, serviciul de rent a car cu garantie totala. In randurile urmatoare va vom explica si de ce...

Economisiti bani alegand pachetul de inchirieri auto obisnuit pentru perioadele lungi de rent

Garantia totala se returneaza la sfarsitul perioadei de inchiriere, doar daca autovehiculul este prezentat in aceleasi conditii ca atunci cand a fost primit. In cazul in care inchiriati masina pentru o perioada de 30 de zile, acest pachet va va scuti de foarte multi bani in plus. Situatia este in felul urmator:

Sa luam ca si exemplu un pachet de rent a car cu garantie totala la masina Dacia Logan. Garantia pentru aceasta este de 400 de euro. Tariful respectiv este aplicat la compania noastra de inchirieri auto Otopeni, Rent-4U. Ne vom imagina ca avem de inchiriat acest automobil pentru 30 de zile. In afara de pachetul de rent a car cu garantie totala, mai avem ca si optiuni pe celelalte doua.

Cu toate acestea, costurile aduse de celelalte doua tipuri de servicii vor fi mult mai ridicate. In cazul pachetului de inchirieri cu garantie totala, depozitul auto se va returna la sfarsit. Singurul tarif ce va fi platit catre firma de inchirieri masini, va fi pretul de rent pe zi. La firma noastra, acest tarif variaza in functie de numarul de zile inchiriate.

Cu cat perioada de inchiriere este mai mare cu atat pretul de rent pe zi va fi mai mic. Pretul mediu pentru inchirierea acestui autovehicul este de 25 de euro. Acest tarif se aplica pentru o perioada de 30 de zile de inchiriere. Deci suma totala va fi de 750 de euro.

Care este diferenta fata de celelalte pachete si cum voi economisi ca si client bani?

In pachetul obisnuit de rent a car, garantia auto va avea acelasi nivel indiferent de perioada de inchiriere. Chiar daca veti opta pentru o perioada de 8 zile de rent sau pentru un termen prelungit de 30 de zile, depozitul auto va ramane la fel. Astfel, cei 400 de euro din exemplul precedent se vor retine de catre compania de rent a car.

Un alt pachet disponibil in serviciul de rent este modulul de inchirieri auto cu garantie partiala. Aici exista atat un depozit care se returneaza la sfarsitul perioadei, cat si o asigurare zilnica partiala. Pentru ca prima va fi o suma returnata, vom calcula totalul pentru cea de a doua. Astfel, pretul asigurarii auto partiale pentru acest autovehicul este de 6 euro pe zi. Pentru cele 30 de zile de inchiriere, suma totala va fi de 180 de euro.

Dupa cum puteti observa, atat in pachetul cu garantie partiala, cat si in cel fara depozit se pierd sume imense de bani din partea clientului. Pachetul de inchirieri masini cu garantie totala va va ajuta in aceasta situatie sa economisiti foarte multi bani.

Economisiti bani alegand pachetul de rent a car cu garantie partiala pentru perioadele medii de inchiriere

Perioadele medie de inchiriere sunt catalogate a fi pana in 8 zile de rent. Ne vom baza pe acelasi exemplu cu care am si inceput articolul. Astfel pentru masina Dacia Logan, pretul mediu de inchiriere pe zi va fi in jur de 31 de euro. Aceasta suma este valabila pentru toate pachetele de rent. Cu toate acestea, serviciul care va economisi bani pentru client, va fi cel cu depozit partial. Va vom explica si de ce in randurile urmatoare...

Asigurarea partiala din acest serviciu are valoare pentru acest numar de zile de aproximativ 7 euro pe zi. Altfel, pentru cele 8 zile de rent veti ajunge la suma totala de 56 de euro. Aceasta va fi platita catre firma de rent a car.

Care este diferenta dintre acest serviciu si celelalte pachete la perioadele medii de inchiriere?

In pachetul obisnuit de rent a car, garantia auto va avea acelasi nivel indiferent de perioada de inchiriere. Chiar daca veti opta pentru o perioada de 8 zile de rent sau pentru un termen prelungit de 30 de zile, depozitul auto va ramane la fel. Astfel, cei 400 de euro din exemplul precedent se vor retine de catre compania de rent a car.

Din punctul nostru de vedere, la o perioada de 8 zile de inchiriere, clientul va risca foarte multi bani in aceasta situatie. Celalalt pachet pe care l-am mentionat in acest articol ( fara garantie ), presupune aducerea in prim plan a asigurarii zilnice totale. Pentru cele 8 zile de rent, aceasta va fi mai mare fata de exemplul precedent in care aveam 30 de zile inchiriate. Valoarea ei va fi de aceasta data de 13 euro pe zi. Astfel, in cazul pachetului de inchirieri masini fara garantie, veti ajunge cu cele 8 zile la suma de 104 euro.

Dupa cum vedeti, atat in cel fara garantie, cat si in cel normal, consumatorul de rent a car isi asuma mai multe cheltuieli in aceasta situatie.

Cum economisesc bani, daca inchiriez o masina pentru o perioada pe termen scurt?

Ne dorim ca vis a vis de acest subiect, sa fim destul de stricti si concisi, dar credem noi ca putem sa oferim mai multe informatii intr-un articol separat. Serviciul de rent a car pe termen scurt are nevoie de un subiect cu totul separat. De aceea, vom vorbi despre acesta intr-un articol viitor, cu speranta de a oferi toate informatiile necesare si complete pentru dumneavoastra.

Acesta a fost articolul nostru. Ati vazut de aceasta data cum poate economisi bani clientul de rent, atunci cand inchiriaza o masina. Ati aflat cum se inchiriaza mai ieftin o masina pe termen mediu si lung. In articolul urmator vom discuta si despre inchirierea unei masini pe termen scurt. Veti vedea cum puteti inchiria mai ieftin o masina, pentru aceasta perioada timp.

Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit!


Posted in Informatii Auto | Updated on septembrie 10, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *