limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Cum se manifesta serviciul de rent a car in orasul Bucuresti?

Home  >  Informatii Auto  >  Cum se manifesta serviciul de rent a car in orasul Bucuresti?

Orasul Bucuresti este o localitate alcatuita din peste 2.5 milioane de locuitori. De asemeni, in cursul zilei, capitala Romaniei mai primeste inca 3 milioane de cetateni. Fiind un oras aglomerat, toti acesti oameni au anumite necesitati. Pentru satisfacerea acestora, apar servicii si produse ce ajung sa devina extrem de diversificate. Fiind o companie de rent a car, ne vom limita de aceasta data doar la categoria de servicii pe care o reprezentam. Vom discuta in urmatoarele randuri despre ceea ce inseamna serviciul de rent a car in orasul Bucuresti. Veti afla cum se manifesta acest produs pentru capitala Romaniei.

Deci, sa nu mai pierdem timpul si sa intram in subiectul articolului...

Serviciul de rent a car in capitala Romaniei, Bucuresti

Fiecare serviciu se adapteaza in functie de locatia in care se desfasoara. Din aceasta cauza, majoritatea companiilor de rent a car au fost si sunt nevoite sa se adapteze in continuare dupa fiecare zona de desfasurare. Astfel, in orasul Bucuresti, firmele de inchirieri auto pun in practica aceste servicii intr-o maniera mai diferita, fata de companiile din Vest.

cum se comporta serviciul de rent a car din orasul Bucuresti

In orasul Bucuresti firmele de rent a car pot inchiria si fara card de credit

Cardul de credit este un element din ce in ce mai solicitat de firmele de inchirieri masini. In Vestul Europei, Canada si Statele Unite, autoturismele se pot inchiria doar pe baza acestui card. Din aceasta cauza, clientii care nu detin un card de credit nu au nici o sansa sa aleaga un autovehicul pentru inchiriere.

Pentru capitala Romaniei, Bucuresti, situatia este mai optimista. Masinile din flotele de rent a car pot fi inchiriate, chiar daca utilizatorul nu detine un card de credit. Cu toate acestea, numarul firmelor care ofera posibilitatea de inchiriere auto fara card de credit a inceput sa fie tot mai mic.

Indiferent de situatie, orasul Bucuresti este unul dintre putinele localitati ce lasa disponibil acest serviciu. El mai este accesibil si in restul tarilor din Estul Europei. Cu toate acestea, dupa cum am mentionat si in randurile de mai sus, incepe sa devina un serviciu de rent pe cale de disparitie.

Pentru cat timp va mai fi disponibil serviciul de rent a car fara card de credit in Bucuresti?

In afara Romaniei, acest sistem de inchiriere aproape s-a stins. Chiar si pentru capitala Romaniei, Bucuresti, mai sunt cateva companii care practica acest serviciu. Cu toate acestea, numarul lor este in acest moment cuprins 20 si 30 de firme.

Este posibil ca in urmatorii 5 ani, acest serviciu sa dispara in totalitate. Probabil sistemul va mai ramane valabil in alte tari. Cu toate acestea, chiar si in Romania, cardul de credit va inlocui plata Cash in serviciul de rent, in urmatoarea perioada.

In orasul Bucuresti, aproximativ toate companiile de rent a car practica serviciul fara garantie

Serviciul de inchiriere masina fara garantie este un sistem preluat din Vestul Europei. Acesta anuleaza depozitul auto si aduce in fata asigurarea zilnica totala. Garantia se reduce catre zero, dar clientul va trebui sa plateasca acest RCA zilnic obligatoriu. Fata de garantie, care are o valoare de cateva sute de euro, asigurarea obligatorie este de pana in 20 de euro pe zi.

Din pacate, acest serviciu devine din ce in ce mai putin folosit de catre agentiile de rent a car din afara Romaniei. Cu toate acestea, in orasul Bucuresti firmele de inchirieri incep sa il adopte rand pe rand. Pentru a fi util pentru companii, este nevoie ca nivelul de incredere in clienti sa fie destul de ridicat.

Din fericire, in orasul Bucuresti, utilizatorii din domeniul de inchirieri masini sunt extrem de civilizati. Sunt responsabili si fac tot posibilul ca masina inchiriata sa ajunga in aceleasi conditii ca atunci cand a fost primita.

Pachetul de inchirieri auto fara garantie este posibil in orasul Bucuresti, datorita clientilor de rent

Clientii de rent a car au grija de masinile inchiriate. Ca sa intelegeti mai bine, pe piata de rent a car din orasul Bucuresti, cei mai multi dintre clienti sunt cetatenii romani din Diaspora. Acestia reprezinta aproximativ 60% din domeniul de inchirieri auto. In capitala Romaniei Bucuresti, cei mai multi dintre ei sunt atenti cu masinile inchiriate, prin simplu fapt ca sunt romani din tara noastra.

Un alt element, care este tipic pentru serviciul de inchirieri auto din orasul Bucuresti este posiblitatea de a fi lasata garantia CASH.

La agentiile mici de inchirieri masini din orasul Bucuresti, depozitul auto poate fi lasat CASH

De la aparitia cardului de credit, depozitul auto a inceput sa fie retinut doar din card de catre companiile de rent. In Bucuresti, anumite firme au dorit si doresc sa pastreze in continuare pentru clienti, metoda CASH pentru garantii. In general, cei care ofera acest serviciu sunt firmele mai mici de inchirieri masini.

Indiferent de situatie, acest serviciu se poate gasi in capitala Romaniei.

De ce este nevoie de inchirierea masinilor cu retinerea CASH a garantiei auto?

Clientii de inchirieri din orasul Bucuresti si din Romania, au nevoie de alte tipuri de servicii. Agentia noastra de rent a car bucuresti otopeni, are in proportie de 60% clienti romani din Diaspora. Din pacate nu toti au pe numele lor un card de credit si prefera sa le fie retinuta garantia CASH.

V-am prezentat de aceasta data cum se comporta serviciul de rent a car pentru orasul Bucuresti. Este o piata care se bazeaza pe aceleasi reguli, dar isi va cauta adaptare in functie de regiune si de clienti. In tara noastra si in capitala Romaniei, Bucuresti, firmele au gasit aceste adaptari pentru a fi mai utili clientilor din zona.

Acesta a fost articolul nostru. Va multumim ca ati ramas cu noi pana la sfarsit si va recomandam un alt subiect destul de interesant: cum sa iti cresti afacerea de rent a car!


Posted in Informatii Auto | Updated on septembrie 18, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *