limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. Nalbei, nr. 37
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Inchirieri masini fara garantie ( 2022 ) - Dacia Logan in Bucuresti Otopeni

Home  >  Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie  >  Inchirieri masini fara garantie ( 2022 ) - Dacia Logan in Bucuresti Otopeni

2

Autovehiculul Dacia Logan a fost adaugat de aceasta data in serviciul de inchirieri masini fara garantie. In acest moment, automobilul poate fi inchiriat prin doua forme noi de rent a car. Aveti serviciul de inchirieri masini fara garantie sau cu depozit partial. In primul dintre cele doua, garantia pentru Dacia Logan este redusa la zero. In al doi-lea pachet de rent, depozitul este redus la jumatate. Aflati mai multe despre cele doua pachete din randurile de mai jos. Tineti minte!!!: Tarifele din urmatoare randuri sunt pentru anul 2022 si se aplica in Bucuresti si Otopeni.

Masina Dacia Logan este una dintre cele mai cerute de pe piata romaneasca. Este un automobil, ale caror costuri de intretinere sunt destul de reduse, comparativ cu alte masini de pe piata. Chiar si pe piata de inchirieri masini, vehiculul Dacia Logan este unul dintre cele mai cerute. Inca de la aparitia sa, autovehiculul Dacia Logan a ocupat o cota foarte mare din piata de inchirieri auto. Masina se poate fi inchiriata de orice persoana, iar bugetul alocat pe zi pentru inchiriere este destul de mic. De la compania Rent-4U, pretul de rent a car al autovehiculului Dacia Logan pleaca de la 16 euro pe zi.

serviciul de inchirieri masini fara garantie actualizat pentru 2022 bucuresti otopeni dacia logan

Repetam: In randurile de mai jos veti vedea doar lista de tarife aplicate pentru serviciul de inchirieri masini fara garantie. Pachetele tarifare de mai jos vor fi plasate doar pe masina Dacia Logan. Ele vor avea aplicabilitate doar in localitatile Otopeni si Bucuresti.

Pachetele de rent a car si inhchirieri masini fara garantie pentru anul 2022 in orasele BUcuresti si Otopeni la Dacia Logan

Serviciul de inchirieri masini fara garantie este un pachet ce a intrat pe piata de rent a car din Bucuresti si Otopeni de aproximativ 7 ani. Daca ati intrat pe alte articole marca Rent-4U, ati vazut probabil cum se comporta acest serviciu. Daca doriti sa aflati mai multe, intrati pe sistemul de inchirieri auto fara garantie. Veti vedea cum preia asigurarea zilnica atributiile garantiei auto si veti intelege pe deplin acest serviciu. In randurile de mai jos veti vedea lista de tarife aplicate pe masina Dacia Logan. Oferta Rent-4U de mai jos este aplicata doar pentru Otopeni si Bucuresti. Ele vor fi impartite in doua:

 • Sistemul de inchirieri masini Dacia Logan, cu asigurare totala ( pentru Bucuresti si Otopeni )
 • Serviciul de inchirieri auto Dacia Logan pe baza de asigurare partiala ( Otopeni si Bucuresti )

Pentru masina Dacia Logan, la asigurare totala, garantia auto va fi redusa la 0. De asemeni, in cazul asigurarii partiale, garantia auto va fi de 200 de euro. In regimul normal, garantia auto este de 500 de euro. Aflati mai multe pe pachetul de rent a car Bucuresti si Otopeni la masina Dacia Logan, aplicat in regim normal.

Lista de tarife pentru Dacia Logan, serviciul de inchirieri masini fara garantie

Pachetul de rent a car fara garantie Dacia Logan cu asigurare totala

 • 1-3 zile - la pretul de rent a car fara garantie se va adauga 14 euro pe zi
 • 4-7 zile - la pretul de rent a car fara garantie se adauga 13 euro pe zi
 • 8-15 zile - pe langa tariful de inchiriere aplicat asupara masinii Dacia Logan se va adauga 12 euro pe zi
 • 15-30 zile - la pachetul de rent a car Dacia Logan Otopeni Bucuresti in regim normal se va adauga asigurarea totala, care va fi de 9 euro pe zi
 • Peste 30 de zile - pretul de rent a car fara garantie este de 7 euro pe zi ( tariful asigurarii zilnice la Dacia Logan )

Serviciul de inchirieri auto fara garantie Dacia Logan cu asigurare partiala in orasele Otopeni si Bucuresti

 • Pentru 1-3 zile - la pretul de inchiriere auto se va adauga 5 euro pe zi
 • 4-7 zile - pe langa tariful de rent a car pe ziua de inchiriere se vor pune inca 6 euro pe zi
 • 8-15 zile - 4 euro pe zi se vor adauga pentru serviciul de inchirieri masini din Otopeni si Bucuresti ( asigurare partiala )
 • 15-30 zile - asigurarea partiala va avea aici pretul de 4 euro pe ziua de inchiriere ( tarif aplicat doar asupra autoturismului Dacia Logan in Otopeni si Bucuresti )
 • Peste 30 de zile - pe langa pretul normal de inchiriere se va plusa 3 euro pe zi

Cand merita serviciul de inchirieri masini Dacia Logan fara garantie?

Dupa cum ati vazut si dumneavoastra, serviciul de inchitieri auto pentru Otopeni si Bucuresti fara garantie nu este convenabil in orice situatie. Spre exemplu, daca inchiriati masina Dacia Logan pentru 4 zile, atunci putem sa spunem ca renteaza acest serviciu pentru dumneavoastra ca si client. Veti avea de achitat pentru acest numar de zile suma de 64 de euro. Este o suma destul de mica, comparand cu intreaga garantie retinuta.

Totusi, analizand acest serviciu pe o perioada de 40 de zile, veti vedea ca asigurarea zilnica va urca la 280 de euro. Garantia totala pentru autovehiculul Dacia Logan este de 500 de euro. Aici, dumneavoastra veti putea decide daca este mai bine sa fie doar retinuti cei 500 si predati la sfarsitul inchirierii sau sa fie platiti cei 280 de euro.

Acesta a fost articolul nostru deapre inchirierea masinii Dacia Logan fara garantie in localitatile Otopeni si Bucuresti. Va multumim ca ati ramas cu noi pana la sfarsit si va dorim drum intins!


Posted in Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie, Informatii Auto | Updated on aprilie 26, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *