limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

De ce nu renteaza sa inchiriati pe termen lung, o masina fara garantie?

Home  >  Informatii Auto  >  De ce nu renteaza sa inchiriati pe termen lung, o masina fara garantie?

Pachetul de rent a car fara garantie exista de foarte mult timp in serviciul de inchirieri. O data cu aparitia lui, unii dintre clienti au invatat sa il foloseasca in orice conditii. Din fericire, este un serviciu care poate fi ales in orice perioada si pentru orice interval de timp. Cu toate acestea, nu inseamna ca va deveni rentabil sau ca va fi folosit in conditii optime tot timpul.

Ca sa intelegeti mai bine, este un serviciu ce anuleaza garantia auto. In locul ei, va fi pusa in functiune asigurarea zilnica auto. Noi am discutat in articolele trecute despre ce inseamna cu adevarat pachetul de rent fara depozit. Ati aflat ce inseamna serviciul de inchirieri masini fara garantie in orasul Bucuresti, precum si in toata tara. Intr-un alt articol trecut am vrut sa va aratam ce inseamna asigurarea auto si cum se comporta aceasta. Pentru ca tot suntem la rubrica de inchirieri masini fara garantie, vom discuta de aceasta data despre...

De ce nu renteaza sa inchiriati masina fara garantie pentru intervalele lungi de timp?

Pachetul de inchirieri fara garantie este un specimen aparte pe piata de rent a car. El devine extrem de util si benefic pentru buzunarul clientului, doar in anumite situatii. Spre exemplu: Modulul de inchirieri auto Bucuresti aeroport Otopeni fara garantie functioneaza cel mai bine pentru perioadele scurte. Noi am realizat un articol pentru dumneavoastra, din care aratam mai multe despre acest subiect.

de ce nu este rentabil sa inchiriezi o masina fara depozit auto

Indiferent de situatie, de aceasta data vom arata cum serviciul de rent a car fara garantie nu functioneaza in parametrii optimi pentru perioadele lungi de timp. Asadar, sa intram in subiectul articolului!

De ce nu functioneaza serviciul de inchirieri masini fara depozit pentru intervalele lungi de timp?

Modulul de inchirieri masini fara depozit devine foarte costisitor pentru intervalele lungi de rent. Spre exemplu: Daca veti inchiria un autovehicul precum Kia Sportage, dumneavoastra aveti o garantie auto de 900 de euro. Aceasta suma ramane blocata pe cardul de credit si se returneaza la sfarsitul perioadei de rent. De asemeni, asigurarea zilnica pentru acest autoturism variaza intre 16 si 32 euro pe zi.

In cazul unui numar mai mare de 15 zile de rent, se considera ca perioada de timp este una pe termen lung. De asemeni, pentru intervalele mai mari, trebuie sa stiti ca tariful asigurarii auto pe fiecare zi va fi din ce in ce mai mic.

Cum arata tarifele asigurarilor auto, la exemplul de mai sus?

In acest sistem de rent a car conteaza nivelul de preturi pentru asigurarea auto. In cazul pachetului de rent a car pentru masina Kia Sportage, aveti asigurarea auto impartita dupa urmatoarele perioade de inchiriere:

  1. Peste 30 de zile - 16 euro pe zi
  2. Intre 15 si 30 de zile - 22 de euro pe zi
  3. Intre 8 si 15 de zile - 28 de euro pe zi
  4. Intre 4 si 8 de zile - 30 de euro pe zi
  5. Intre una si 3 zile de rent - 30 de euro pe zi

Dupa cum vedeti din enumerarea noastra, asigurarea auto va fi din ce in ce mai mica, daca perioada de rent va fi mai mare. Cu toate acestea, chiar daca asigurarea zilnica este din ce in ce mai mica atunci cand perioada de rent creste, pachetul de rent a car fara garantie nu va fi la fel de folositor pentru intervale lungi de timp.

Ca sa intelegeti mai bine, vom continua exemplul de mai sus. O masina precum Kia Sportage se va inchiria pentru 30 de zile. La acest autoturism, aveti doua pachete de inchiriere. Primul dintre cele doua, este pachetul obisnuit de rent, in care este inclus depozitul auto. Acest serviciu este disponibil atat la firmele de inchirieri masini Bucuresti, cat si la cele din restul lumii.

Garantia auto va fi pentru acest autovehicul de cel putin 900 de euro. De asemeni, asigurarea auto va ajunge in cazul autovehiculului Kia Sportage la 16 euro pe zi. Sa nu uitam: Am mentionat ca vom inchiria acest autoturism pentru 30 de zile de rent. Asadar...

Diferenta intre serviciul de rent a car fara garantie si cel obisnuit pentru perioadele lungi de inchiriere

Garantia de 900 de euro se retine la inceputul perioadei de inchiriere si se returneaza la sfarsitul acesteia. Astfel, chiar daca veti inchiria masina pentru 30 de zile sau 90 de zile, depozitul auto va fi returnat. Singura conditie din serviciul obisnuit de rent a car este ca masina inchiriata sa se intoarca in aceleasi conditii.

Pentru a primi garantia auto, clientul va trebui sa returneze autoturismul cu aceeasi cantitate de combustibil, ca atunci cand a fost primit. Cu alte cuvinte: Masina nu va trebui sa aiba nici o modificare in momentul returnarii. Indiferent de situatie, masina inchiriata in aceste conditii va avea un cost mult mai mic.

De ce nu este mai ieftina inchirierea unei masini fara garantie, pentru perioadele lungi de timp?

Luand exemplul de mai sus, garantia de 900 de euro va fi returnata clientului. Cu toate acestea, daca este sa alegem pachetul fara depozit pentru 30 de zile, vom ajunge la 480 de euro. Aceasta suma de bani va fi incasata de catre compania de rent a car. Ea nu va fi retinuta, ci se va prelua de catre agentia de inchirieri ca si incasare.

De aici, comparatia este in felul urmator: cei 900 de euro care vor fi retinuti si cei 480 care vor fi incasati. In ambele situatii, dumneavoastra veti inchiria autovehiculul Kia Sportage. Pentru unii clienti, desi explicam acest proces si aceasta comparatie cu lux de amanunt vor alege tot serviciul fara depozit.

Pentru o mai buna getionare a finantelor dumneavoastra, noi consideram in felul urmator: Este mult mai eficient sa fie blocati cei 900 de euro, decat sa fie platiti 480 de euro. Din lectiile de educatie financiara, noi am invatat urmatoarele elemente: Decat sa pierzi bani, mai bine ii imprumuti. Aceeasi situatie se aplica si cu serviciul de rent a car fara garantie pe termen lung.

Acesta a fost articolul nostru. Ati vazut de aceasta data de ce nu este util financiar pachetul de inchirieri masini fara garantie pe termen lung. Am aratat acest element si prin intermediul exemplului de mai sus.

Acesta a fost subiectul de astazi. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la final si va recomandam un alt subiect apropiat si anume: cum sa inchiriezi un autovehicul mult mai ieftin pe termen scurt.


Posted in Informatii Auto | Updated on septembrie 26, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *