limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

De ce sa alegi inchirieri masini fara garantie? ( informatii utile )

Home  >  Informatii Auto  >  De ce sa alegi inchirieri masini fara garantie? ( informatii utile )

2

Am decis sa redactam acest articol, deoarece nici o companie de inchirieri masini nu raspunde corect la intrebarile din domeniu. Majoritatea agentiilor de rent a car afiseaza interogarea clientilor, dar raspunsurile se indreapta catre oferte de promovare. Noi vrem ca de fiecare data, sa oferim informatii utile si sa ajutam clientul de inchirieri auto sa realizeze cele mai bune alegeri. Pe piata de rent a car, serviciul de inchirieri masini fara garantie, este unul dintre multiplele pachete. Cu toate acestea, noi consideram ca nu va ajuta utilizatorul in toate situatiile.

In urma cu o luna am publicat un articol, care evidentiaza cand trebuie inchiriat un autoturism fara garantie. Consideram ca acest subiect raspunde la mai multe intrebari. Asa ca, in acest articol vom aduce informatii din subiectul precedent si le vom transpune la ceea ce ne intereseaza de aceasta data.

De ce sa alegi pachetul de rent a car fara depozit?

In primul rand, vom incepe sa va comunicam ca fiecare optiune din rent a car are randament doar in functie de anumiti parametri. Astfel, serviciul de inchirieri auto Otopeni fara garantie va avea functionalitate optima, doar daca sunt repespectate aceste conditii.

Ce trebuie sa stiti inainte de a aprofunda subiectul este faptul ca, serviciul de inchirieri fara depozit este ideal pentru perioadele scurte de timp. Astfel, daca doriti sa apelati la un pachet de inchirieri masini Bucuresti, si doriti sa folositi autovehiculul respectiv pentru 3 zile, va sugeram sa...

De ce sa alegi pachetul de inchirieri auto fara depozit

Alegeti pachetul de rent a car fara depozit pentru perioadele scurte de timp

Serviciul de inchirieri auto fara garantie nu functioneaza pentru toate intervalele de rent. Dupa cum am mentionat in randurile de mai sus, acest pachet se pliaza foarte bine asupra perioadelor scurte. In randurile ce urmeaza, va vom explica si de ce...

Modulul fara depozit, anuleaza garantia in totalitate si o inlocuieste cu asigurarea zilnica. Intr-un alt articol, am explicat ce este mai exact asigurarea auto din domeniul de rent a car. In cazul in care nu doriti sa cititi intregul subiect, va vom explica pe scurt ce este aceasta.

Diferenta intre asigurarea auto si garantia din serviciul de rent

Asigurarea zilnica va inlocui garantia. Aceasta este o suma de bani ce se plateste pe fiecare zi de inchiriere. Fata de garantia auto, RCA-ul respectiv nu se va returna companiei de rent. Asigurarea va fi considerata o taxa suplimentara achitata catre firma respectiva.

Garantia auto desi este suma de bani ce se blocheaza ca gaj, ea va fi returnata utilizatorului. Cu toate acestea, depozitul poate ajunge in unele cazuri la o valoare destul de mare pentru clientul de rent a car. De aceea, pentru unele persoane va fi preferat, pachetul de inchirieri masini fara garantie.

Atentie!!! Pachetul de inchirieri masini fara garantie nu se va plia pentru perioadele lungi

La un modul de rent a car pentru autovehiculul Dacia Logan, asigurarea auto este intre 10 si 16 euro pe zi. Pentru un numar de 40 de zile, cea mai ieftina va fi de 10 euro. La acelasi autoturism, garantia auto este de 350 de euro pe inchiriere. Aceasta suma nu se va plati catre firma, ci doar se bloca, urmand sa fie restituita la sfarsitul perioadei.

Astfel, in cazul pachetului de rent a car fara garantie, va fi o suma de 400 de euro achitata catre firma. De asemeni, in situatia serviciului normal de inchiriere vor exista cei 350 de euro, care vor ajunge din nou la client. Am vrut sa oferim aceasta exemplu, pentru a intelege de ce nu functioneaza serviciul fara garantie, pentru perioadele lungi de rent.

Acum, sa vedem de ce se alege acest pachet pentru intervalele scurte de inchiriere?

De ce se alege serviciul de inchirieri masini fara depozit pentru intervalele scurte de timp?

La inchirierea de pana in 7 zile de rent, cel mai bine functioneaza pachetul fara garantie. Asigurarea auto cu toate ca se plateste pe fiecare zi de inchiriere, este o suma destul de mica. Din pacate, accidente se intampla si situatii neprevazute pot aparea la tot pasul.

Ceea ce trebuie sa inteleaga clientul este ca, inchirierea unei masini fara garantie pe o perioade scurta de timp va fi mult mai benefica. Cei 70 de euro platiti pe asigurare, va fi o pierdere mult mai mica, fata de de o valoare de peste 350 de euro. Si credeti-ne ca pot aparea cazuri neasteptate.

In orasul Bucuresti, firmele de inchirieri raporteaza una din 10 cazuri, ca fiind masini aduse cu dauna

Era o vorba in Statele Unite ale Americii care spunea: Don't be gentle, she's a rentle. In orasul Bucuresti, agentiile de rent a car ne confirma, ca una din 10 masini inchiriate revin cu probleme. Din aceasta cauza, birourile respective sunt nevoite sa retina din garantie.

Cu toate acestea, numarul de cazuri din Romania este destul de mic, comparativ cu tarile din restul Europei. In Franta, raportul este de 2 la 10, iar in Spania si Italia acest procent urca. Desi, aceste statistici, nu ne arata cate din daunele respective sunt din vina clientului, ne putem da seama ca situatiile neprevazute apar.

Iar aceste cazuri sunt in cazul unei masini inchiriate...

Alegeti pachetul de rent a car fara garantie pentru intervalele scurte de timp

Serviciul de inchirieri masini fara depozit, se pliaza pentru intervale scurte de timp. Atunci cand aveti un autovehicul de inchiriat pentru 2 sau 3 zile, acest pachet de rent va functiona mult mai bine.

Desigur, va trebui sa stiti, ca atunci cand exista dauna se va retine in plus. Asigurarea nu va acoperi decat in anumite situatii. Zgarieturile sunt unele dintre acestea.

Un mic insight, va trebui sa stiti ca multe din cazurile de 1 la 10, sunt doar simple zgarieturi. Chiar daca nu se aplica in cazul nostru, va trebui sa stiti ca unele agentii de inchirieri masini mai practica din tehinca lacomiei. Astfel, pentru mici zgarieturi, companiile ( daca le putem oferi aceasta denumire ) respective, ajung sa retina intregul depozit.

Pentru a va feri de aceste situatii, cel mai bine este sa inchiriati masina fara garantie pentru perioadele scurte de timp. Riscati mai mult, pentru o suma mica de bani pierduti!

V-am aratat de aceasta data de ce sa alegeti pachetul de rent a car fara depozit. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit!


Posted in Informatii Auto | Updated on octombrie 14, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *