limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Despre Compania Noastra de Rent a Car – Rent-4U


Posibilitatea de a avea la dispozitie cele mai bune oferte de inchirieri auto...


Site-ul Rent-4U, nu aduce in fata dumneavoastra cele mai bune preturi, pentru ca... Nu ne dorim sa inchiriem decat masini care merita intradevar sa fie plasate pe piata de rent a car. NU VOM FACE NICIODATA RABAT DE LA CALITATE! De aceea cel mai important element, ce apare atunci cand inchiriem o masina este RAPORTUL CALITATE-PRET.

Un alt factor care ramane in continuare important pentru firma noastra este transparenta. Astfel, preturile pe care le veti gasi pe site-ul nostru vor fi si cele pe care le veti plati. NU AVEM COSTURI ASCUNSE! De aceea platiti ceea ce veti primi. V-am pregatit totodata si o pagina in care incercam sa plasam cele mai bune oferte de pe piata de rent a car.

Unde gasim firma voastra de rent a car?

In prezent firma noastra de inchirieri auto din Bucuresti si Otopeni, Rent-4U, isi extinde activitatea si pentru alte localitati din Romania. Avem in prezent doua puncte de lucru. Unul dintre ele se afla in calea Dorobanti, nr. 35-40, iar celalalt este situat in Otopeni, pe str. Nalbei, nr. 37.

Vom incerca sa acoperim cat mai multe puncte si cat mai multe orase in viitorul apropiat. Astfel, pana la sfarsitul anului 2022 vom acoperi orase ca: Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

@ CONTACT RENT-4U

despre rent-4u pagina inchirieri auto
despre noi pagina rent a car

Rent-4U este compania care pune cartile pe fata in domeniul de inchirieri auto


Utilizatorii site-ului nostru gasesc informatii cu adevarat utile din piata de rent a car. Facem tot posibilul pentru a va informa cu tot ceea ce inseamna noile reglementari de inchirieri auto si de asemeni… Va aratam situatii, evenimente, cazuri destul de neplacute, unde clientii au avut de suferit. Va transpunem toate elementele NEGRE din zona de inchirieri auto si modul in care aceasta piata se comporta ca o adevarata MAFIE. Dezvaluirile cu adevarat ULUITOARE, pe care le veti vedea mai departe pe pagina POLITIA RENT A CAR. A trebuit sa realizam aceasta rubrica, deoarece era cazul sa scoatem la iman toate partile NEGATIVE ale pietei de rent a car din Romania.

Rent-4U aduce cu adevarat elemente noi pe piata de rent a car din Bucuresti. Veti vedea noi modalitati de inchirieri masini pentru orasul Otopeni. Veti avea posibilitatea de a inchiria masina pe ora prin sistemul Just Go. Deasemeni, veti putea inchiria masina de la persoane fizice, care au nevoie de bani. Suntem si incercam sa fim un sistem complet de inchirieri auto.

Tot site-ul nostru de rent a car va mai pune la dispozitie informatii cu adevarat noi din piata auto. Aici veti gasi masini care au caracteristicile Tesla, cu un pret mult mai mic. Deasemeni, veti vedea noi masini ce arata senzational de bine, cu un design senzational si cu un pret DESTUL DE ATRACTIV!

Asa ca, TINETI APROAPE!

@ SCHIMBA REZERVAREA LA RENT-4U

1785
Clienti Multumiti
1611
Rented cars
5
Available locations
1805
Reservations Made

Cel mai rau lucru pe care poti sa fii, este MEDIOCRU!!!


SERVICII CU ADEVARAT NOI PE PIATA DE INCHIRIERI DE MASINI | INCHIRIAT-4U


Experienta in domeniul de rent a car

Incepand din anul 2010 am lucrat pentru cele mai mari companii de rent a car din Bucuresti. Am aflat, datatorita experientei acumulate, ce anume va trebui sa pastram, sa modificam si sa inlaturam. Vrem sa inovam piata de inchirieri auto si facem tot posibilul sa aducem in acest proces, cati mai multi agenti economici. Suntem si vom fi in continuare un pachet complet in domeniul de inchirieri auto.

Posibilitatea persoanelor fizice de a inchiria masina proprie

Rent-4U pune la dispozitie o platforma prin care dumneavoastra va puteti inchiria masina proprie. Cu noi veti avea transparenta 100% in oferirea serviciilor de rent a car. Ceea ce afisam pe site-ul nostru de rent, vom si oferi in momentul in care veti apela la serviciile noastre de inchirieri auto. Intrati pe site-ul nostru si trimiteti un mail cu datele masinii. In cel mai scurt timp veti primi un telefon de confirmare.

Oferte de rent la ordinea zilei

Site-ul nostru de rent a car, pune la dispozitie noi oferte pentru dumneavoastra! Acestea sunt plasate la sfarsitul fiecarei luni si… Facem tot posibilul sa fiti extrem de multumiti, iar de aceea venim tot timpul cu noi reduceri. In functie de numarul dumneavoastra de rezervari, veti avea de fiecare data un cupon de reducere. Pe baza cuponului de reducere veti intra in lista noastra de abonati PREMIUM.

Am creat Politia de Rent pentru d-voastra

Pentru ca nu exista un sistem care sa supravegheze piata de rent a car a trebuit sa cream un blog, care sa se axeze pe aceasta zona. Politia de Rent a Car este creata pentru a arata toate elementele negative din piata de inchirieri auto. Veti afla modalitatile prin care asa zisele companii de rent a car isi pacalesc clientii… Deasemeni, veti afla modalitatea prin care se manifesta MAFIA pe piata de rent a car. Aflati mai multe detalii din blogul Politia de Rent.

Suport tehnic si asistenta 24 din 24 de ore

Suntem una dintre putinele companii din Bucuresti care sa ofere suport tehnic 24 din 24 de ore. Biroul nostru este deschis 24 din 24 de ore. Oferim asistenta si suport tehnic non stop. Deci, daca veti dori sa inchiriati masina dorita la ora 3 dimineata, veti avea un agent care sa va raspunda la orice intrebare. De asemeni, daca veti intampina probleme cu masina, veti avea un agent disponibil indiferent de ora.

Fara garantie, fara card de credit si Just Go

La Rent-4U, inchirierea unei masini se va realiza fara card de credit si fara garantie auto. Cu noi veti putea sa renuntati la cardul de credit in momentul in care intrati in contact cu firma Rent-4U. De asemeni, garantia va fi redusa la zero, daca veti alege asigurarea zilnica. Toate aceste optiuni le veti gasi 100% pe site-ul nostru. In viitorul apropiat vom implementa si sistemul Just Go... Un sistem prin care veti putea inchiria masina pe ora, si prin care... Ridicarea masinii nu va reprezenta o problema. Keep in touch!