limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Diferente intre pachetele de rent a car

Home  >  Informatii Auto  >  Diferente intre pachetele de rent a car

Vom discuta de aceasta data despre diferentele dintre cele trei tipuri de pachete de inchirieri auto. In articolul trecut, am descris cele trei tipuri de servicii care alcatuiesc piata de rent a car. Pentru ca le-am definit pe fiecare in parte si am aratat in ce situatii se aplica cel mai bine; In acest subcapitol, vom vedea cu adevarat care sunt diferentele intre ele. De asemeni, vom intelege cand este cel mai util sa se aleaga unul dintre cele trei.

Acest articol este necesar pentru toti clientii, care apeleaza la un serviciu de rent a car. Pe baza informatiilor obtinute din acest subiect, veti putea economisi bani atunci cand inchiriati o masina. Asa ca, tineti aproape deoarece informatiile respective va pot aduce reduceri substantiale.

Diferente intre cele trei pachete de rent a car

diferente intre pachetele de inchirieri autoVom face o mica recapitulare inainte de toate. Vrem sa va explicam pe scurt cele trei pachete de inchirieri auto, pentru a putea explica concret si corect diferentele dintre ele. Stati linistiti! Paranteza respectiva nu se va intinde pe mai mult de trei paragrafe.

Deci, in serviciul de inchirieri auto sunt trei pachete generale de rent a car. Acestea sunt: cel obisnuit cu garantie totala, serviciul de inchirieri auto fara garantie si cel cu depozit partial.

Cel cu garantie totala functioneaza pe baza unui depozit. De asemeni, pachetul de rent a car fara garantie anuleaza acest depozit si il inlocuieste cu asigurarea zilnica totala. Modulul de inchirieri auto partial, scade garantia la mai putin de jumatate si o substituie cu o asigurare zilnica partiala.

Acum, fiecare dintre cele trei vine in fata clientului cu anumite avantaje si dezavantaje. Ele sunt diferite unul fata de celalalt, atat prin aplicare, cat si prin modalitatea optima de implementare. Asadar...

Care sunt mai exact diferentele intre cele 3 pachete de inchirieri auto?

Serviciul de inchirieri auto cu garantie, are la baza un depozit pe baza caruia se inchiriaza autovehiculul. Acesta este mai exact si sistemul clasic de rent a car. Garantia respectiva poate varia de la o companie la alta, dar cu toate acestea ea reprezinta mai exact un procent din valoarea reala a masinii.

Pachetul obisnuit de inchirieri auto cu garantie totala va fi cel mai optim pentru perioadele lungi de rent

Acest pachet devine extrem de util pentru perioadele lungi de inchiriere. Spre exemplu: Orice masina inchiriata pentru mai mult de 15 zile, va renta mai bine daca va fi ales acest serviciu.

Trebuie inteles faptul ca garantia auto se returneaza la sfarsitul inchirierii. De asemenea trebuie stiut ca, cu cat perioada de rent este mai mare, cu atat tariful de inchiriere pe zi va fi mai mic.

In cazul celorlalte servicii de rent, se aplica o asigurare zilnica. Fiind perioade lungi de inchiriere, tarifele pentru aceste asigurari pot ajunge la sume colosale. Chiar si pentru cele mai ieftine masini, RCA-ul zilnic poate deveni mai mare de 100 de euro la un numar de 15 zile de inchiriere.

Ca sa intelegeti mai bine de ce este optim pachetul de rent a car obisnuit pentru perioadele lungi de rent, vom oferi un mic exemplu. Sa ne imaginam ca vom inchiria pentru 20 de zile masina Volkswagen Golf. La compania noastra de rent a car din Bucuresti si Otopeni, depozitul pentru acest autovehicul este de 500 euro. Suma respectiva se returneaza la sfarsitul inchirierii. Va trebui doar ca automobilul inchiriat sa fie returnat in aceleasi conditii.

Pentru pachetul de rent a car fara garantie, asigurarea zilnica a acestui autovehicul este de 12 euro. La cele 20 de zile de rent ea va ajunge la 240 euro. Deci dupa cum aflati si dumneavoastra, asigurarea zilnica totala ajunge la un nivel destul de mare.

Cum se comporta serviciul de rent a car cu garantie partiala in aceasta situatie?

In acest context, va intra in vigoare asigurarea zilnica partiala. Chiar daca ea este mai putin de jumatate fata de cea totala, va reprezenta si in aceasta situatie o suma de bani irosita.

Pachetul de rent a car cu garantie partiala va fi cel mai optim pentru perioadele medii de inchiriere

Luand acelasi exemplu, sa ne imaginam ca vom inchiria masina Volkswagen Golf pentru 9 zile. In serviciul de rent, depozitul auto poate ajunge la sume colosale chiar si pentru cele mai ieftine autovehicule. Desi nu inseamna ca acesti bani sunt cheltuiti, ei vor fi totusi blocati de catre compania respectiva. Pentru aceasta masina, garantia auto totala poate ajunge chiar si la 500 de euro. Desi se returneaza acesti bani, va trebui ca utilizatorul care apeleaza la aceste servicii sa ii detina.

Mai mult de atat, devine inutila blocarea celor 900 de euro doar pentru 9 zile de inchiriere. Pachetul de inchirieri masini fara garantie va fi la fel de inutil si in aceasta situatie. Pentru cele 9 zile de inchiriere se vor percepe la compania noastra, X euro. Dupa cum vedeti si dumneavoastra, este totusi o suma destul de mare. Aceasta va fi atribuita doar asigurarii zilnice totale.

Astfel, cel mai util din aceasta situatie ramane serviciul de inchirieri auto cu garantie partiala. Pentru cele 9 zile de inchiriere, RCA-ul zilnic partial va avea valoarea de 63 euro. De asemeni depozitul partial este de 240 euro. Cea din urma se returneaza la sfarsitul perioadei de inchiriere.

Serviciul de rent a car fara garantie este cel mai util pentru perioadele scurte de rent

Pachetul de inchirieri masini fara garantie va fi cel mai util pentru perioadele mici de inchiriere. Desigur, pentru a fi considerata perioada scurta de inchiriere, aceasta nu va trebui sa fie mai mare de 3 zile. Ca sa intelegeti mai bine, nu are rost sa blocati o garantie imensa pentru cateva zile de inchiriere. Mai exact nu are rost sa riscati niciun fel de garantie pentru cateva zile de rent.

Luand in considerare exemplul de mai sus: Inchiriind masina Volkswagen Golf pentru 3 zile, asigurarea zilnica totala va fi de 42 euro. Dupa cum vedeti, alegand acest pachet veti risca o suma foarte mica de bani. Celelalte doua nu vor avea de ce sa intre in aceasta ecuatie.

Ati vazut de aceasta data care sunt diferentele intre cele trei pachete de rent a car.

Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit si speram ca toate informatiile de mai sus sa va fie folositoare!


Posted in Informatii Auto | Posted on septembrie 8, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *