limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. Nalbei, nr. 37
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Din ce tari vin oamenii de business in serviciul de rent a car ( prima parte )? - primele doua tari

Home  >  Informatii Auto  >  Din ce tari vin oamenii de business in serviciul de rent a car ( prima parte )? - primele doua tari

Suntem cateodata concentrati pe servicii si pe ceea ce oferim, dar nu ne gandim cum sunt de fapt clientii nostri. Ca orice agentie de rent a car si ca orice firma mai bine zis, ne uitam la ceea ce oferim si nu la ceea ar trebui sa punem pe piata, in functie de preferintele voastre.

Ca sa fim sinceri cu dumneavoastra, fiecare roman si orice om, prinde anumite tabieturi in functie de zona in care locuieste cel mai mult. In domeniul de inchirieri auto, majoritatea clientilor sunt cetateni romani. In randurile ce urmeaza, vom discuta despre oamenii de business din serviciul de rent a car. Vom vedea daca in acesta categorie, intra si cetateni straini, dar cel mai important, vom afla din ce tari vin acestia.

Din ce tari provin oamenii de afaceri in serviciul de inchirieri masini?

Consideram ca nu vom acoperi totul dintr-un singur articol, asa ca vom imparti acest subiect in doua capitole. De aceasta data, vom face referire mai mult la primele doua tari si vom afla ce procent ocupa acestea in randul oamenilor de business, care apeleaza la un serviciu de rent a car.

Veti afla de ce sunt aceste state, cele care aduc cei mai multi oameni de afaceri in serviciul de inchirieri masini. Trebuie mentinut, ca aceste doua articole se adreseaza mai mult firmelor de rent a car. Desigur, informatiile din randurile de mai jos pot fi rasfoite si de clienti, dar nu va vor capta foarte mult atentia.

primele doua tari din care vin cei mai multi oameni de business in serviciul de inchirieri auto

In urmatorul articol, vom afla din ce tari vin restul persoanelor din zona de afaceri, care inchiriaza autovehicule. Ceea ce nu se stie in prezent, este ca si romanii ocupa un loc important in randul oamenilor de business, care apeleaza la aceste servicii. Astfel, in functie de zona, primim ( fie ca vrem sau nu ) anumite caracteristici. Moldovenii sunt considerati betivi, ardelenii sunt perceputi ca fiind lenti si lista poate continua.

De data aceasta, nu ne vom baza pe prezumtii si pe idei imaginate, ci pe statistici. In serviciul de inchirieri masini, sunt clienti din toate tarile. Deasemeni, in cazul oamenilor de afaceri, foarte multi dintre ei depind de serviciul nostru. Bazandu-ne pe informatiile gasite, vom avea ocazia sa implemnentam mai bine pachetele de inchirieri.

Americanii si rusii ocupa primele doua locuri in randul oamenilor de afaceri din serviciul de inchirieri auto

In lista oamenilor de afaceri, ce ajung pe teritoriul tarii noastre si au nevoie sa inchirieze un autovehicul sunt in primul rand, cei din State. Este de inteles ca cei mai multi bani si toate afacerile imense au loc la nivelul Statelor Unite. In aceasta tara, precum si in tarile din Vest sunt construite business-uri solide.

Marea majoritate a afacerilor de succes din State, au reusit printr-un nivel de munca foarte ridicat. Unele dintre ele au patruns pe piata economica, cu un produs sau serviciu de sine-statator, care a revolutionat nisa respectiva. Altele au iesit in evidenta prin serviciul potrivit, la momentul potrivit. Deci, fiecare dintre afacerile venite din Statele Unite a adus un element, care putea sa fie luat drept exemplu. Deasemeni, oamenii care locuiesc in tarile respective ( indiferent daca sunt romani sau au alte cetatenii ), vad astfel de modele de afaceri. Este de ajuns sa se vada un exemplu de afacere reusita, pentru a fi preluat acel tipar si de alte persoane.

Pentru ca am discutat despre afacerile venite din State, vom mentiona si de business-urile venite din Rusia. In cazul acestei tari, foarte multi oameni de afaceri au inceput sa fie interesati de Romania. Precum cei din Statele Unite, acestia au nevoie de inchirierea unei masini.

Din anul 2019, numarul persoanelor de business din Rusia interesati pentru a face afaceri in tara noastra, a crescut enorm. Deoarece Romania este afiliata Nato si UE, investitiile rusesti ajung cu greu la noi. Cu toate acestea, sunt folosite alte firme europene ca companii intermediare, pentru a infiinta filiale in tara noastra.

Tudor Afasanov, cel care conduce Camera de Comert pentru Afaceri Romano-Ruse, sustine ca rusii sunt inca interesati pentru a face afaceri in Romania. Revenind la serviciul de inchirieri masini,... Majoritatea omenilor de business depind de serviciul de inchirieri auto. Cea mai mare parte dintre ei depind fara doar si poate de acest domeniu de activitate. In randurile de mai jos, vom afla care este procentul celor doua state pe piata de rent a car din Romania. Tot din urmatoarele paragrafe, vom afla care sunt etniile oamenilor de afaceri care vin din cele doua tari.

Ce origine au oamenii de business din serviciul de inchirieri auto ( cei care provin din tarile Rusia si Statele Unite )?

Am mentionat in randurile de mai sus, ca majoritatea omanenilor de afaceri, care au nevoie de inchirierea unui autoturism provin din Statele Unite si Rusia. Procentul celor doua tari este destul de diferit. Astfel, clientii din piata de rent a car din Bucuresti si implicit din Romania, sunt 95% rusi pentru cei care vin Rusia. In cazul Statelor Unite, situatia este putin mai diferita. Aici, avem atat clienti de origine romana, americana, romano-americana, italiano-americana, etc.

Raportul oamenilor de business, care apeleaza la un serviciu de rent a car este in felul urmator:

  • Cei din Statele Unite reprezinta 30%
  • Cetatenii rusi sunt in proportie de 27%

Nu vorbim si despre celelalte procente? Ne oprim aici, la un cumul de 57%? Ce se intampla cu restul de 43?

Din ce alte tari mai vin oamenii de business in serviciul de rent a car?

Sunt foarte multe tari pe care nu le-am mentionat. Cu toate acestea, procentul covarsitor tinde sa inglobeze cele doua tari: Statele Unite si Rusia. Mai exista o tara, unde procentul este destul de ridicat, fiind urmata apoi de alte tari cu un procentaj mai scazut. Acesta este de 17% si este ocupata de cetatenii din Romania. Probabil va intrebati, de ce persoanele de business, care locuiesc in tara noastra au nevoie sa inchirieze un autovehicul.

Sa spunem ca nu suntem inca oameni de business, ca sa intelgem foarte bine scopul inchirierii unui autovehicul, dar cu toate acestea... Ne-am gandit sa luam un interviu unui cetatean ce intra in aceasta categorie. Despre interviul respectiv, precum si despre celelalte tari, unde oamenii de business inchiriaza masini in Romania, vom discuta in articolul urmator.

Ati vazut de aceasta data, care sunt cele doua tari, ce aduc cei mai multi oameni de business in serviciul de rent a car. In articolul urmator, vom afla care sunt restul statelor din aceasta lista. Deocamdata, va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit!


Posted in Informatii Auto | Updated on iunie 11, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *