limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Din ce tari vin oamenii de business, care inchiriaza masini ( a doua parte )? - restul tarilor din lista

Home  >  Informatii Auto  >  Din ce tari vin oamenii de business, care inchiriaza masini ( a doua parte )? - restul tarilor din lista

In articolul precedent, am inceput discutia despre clientii din serviciul de rent a car. Ati vazut cu aceasta ocazie, care sunt primele doua tari ce ofera cei mai multi clienti de business pentru domeniul de inchirieri auto. De data aceasta, vom continua lista de dinainte si vom discuta despre celelalte state. Veti afla din lista respectiva, ca avem si romani ce locuiesc in aceasta tara, care au masina personala, dar totusi apeleaza la serviciul de inchirieri.

Nu vom incepe lista noastra cu romanii, cu toate ca cel mai mare procent este in aceasta categorie. Vom afisa prima data alte tari, care au procentajul mult mai scazut. Decidem sa construim subiectul de astazi in aceasta forma, deoarece la sfarsit am pregatit o surpriza. Avem cateva raspunsuri din partea unui om de business, care apeleaza la serviciul de inchirieri masini destul de frecvent. El ne va dezvalui motivele pentru care inchiriaza autoturisme, oamenii din mediul afacerist.

Din ce state vin oamenii de afaceri, pentru a-si inchiria autovehiculele?

Primii care intra in lista noastra, sunt clientii din Marea Britanie. Procentul atribuit acestora este de 11%. Nu este un procentaj destul de mare, dar devine foarte consistent in materie de clienti. Printre ei sunt atat cetateni de origine engleza, cat si clienti romani, stabiliti in aceasta tara.

care sunt statele cu oamenii de business ce inchiriaza masini in Romania

Clientii din Marea Britanie care inchiriaza masini au anumite caracteristici specifice

Persoanele din Marea Britanie, ce apeleaza la serviciul de rent a car din Bucuresti pot parea in anumite situatii putin cam snobi. Din pacate, acest termen nu ii defineste sub nici o forma. Din punctul nostru de vedere, ei sunt clientii care stiu ce vor in materie de inchirieri auto. Au indicatii precise, masina aleasa dinainte si rezervarea facuta. Se intampla foarte rar, sa intalnim un client din mediul afacerist, provenit din Marea Britanie care sa nu stie ce vrea.

Deasemeni, tot in cazul clientilor din Marea Britanie, veti gasi foarte rar persoane care sa va permita sa ii alegeti o masina. Daca in situatiile obisnuite, avem masina respectiva sau un alt autovehicul similar, aici din pacate situatia este diferita. Acel similar nu va exista sub nici o forma.

Utilizatorii de business din rent a car din tarile Italia si Spania

Cele doua tari grupeaza cu aceasta ocazie procentul de 9%. Nu este un procentaj destul de mare, dar pentru restul tarilor, acesta nu urca mai mult de 3%. Discutam despre cele doua tari, deoarece acestea aduc cel mai mare procentaj din restul listei.

In cazul lor, majoritatea oamenilor de afaceri ce inchiriaza autovehicule sunt cetateni straini. In lista respectiva, intra atat cei de origine spaniola, cat si cei de origine italiana. Sunt foarte putini romani, care sunt oameni de afaceri si provin din aceste state europene.

Care este procentul celor doua tari pentru clientii de business din serviciul de inchirieri auto?

Din zona Italiei vin aproximativ 4,9% din oamenii de business. Acestia ajung sa inchirieze autovehicule diferite de fiecare data cand apeleaza la un serviciu de rent a car. Deasemeni, cetatenii din zona Spaniei au procentajul de 4,1% si sunt cei mai vestiti in a ne distruge masinile. Glumim! Defapt nu glumim. Mai exact, una din 8 masini inchiriate oamenilor de afaceri din Spania ajunge sa se intoarca avariata la flota de inchirieri auto.

Clientii de afaceri din Romania, ce apeleaza la un serviciu de inchirieri auto

Utilizatorii serviciului de inchirieri masini, ce provin din Romania si fac parte din domeniul de business, reprezinta 17%. Referitor la comportamentul acestor nu vom mentiona foarte multe detalii. Vom lasa un interviu realizat de compania de inchirieri auto din Bucuresti, sa arate mai multe informatii legate de acest aspect.

Astfel, am gasit in lista noastra de clienti de inchirieri auto un cetatean roman, care are afaceri in domeniul agriculturii. Business-ul sau este impanzit in toata tara, iar brand-ul este recunoscut si in Europa de Vest. Desi, nu doreste sa oferim numele lui si al firmei sale, credem ca am obtinut toate informatiile necesare.

Asadar, urmeaza interviul cu un om de business, pentru a afla de ce apeleaza la un serviciu de inchirieri auto.

Interviu cu un om de business, pentru a afla care sunt cerintele unei astfel de persoane in serviciul de inchirieri masini

- Buna ziua, in primul rand!

- Buna ziua!

- Stim ca sunteti destul de ocupat si nu dorim sa va retinem foarte mult din timp. Am decis sa va punem cateva intrebari, pentru ca sunteti in domeniul afacerilor. Stim ca nevoile clientilor nostri sunt diferite in functie de context, preferinte, etc. Noi tocmai realizam acum un articol despre acest subiect. Pentru ca suntem o companie de inchirieri auto,... Ma rog, suntem in primul rand firma. Si intr-o mica problema intram cu totii. Ne concentram foarte mult pe serviciul respectiv, dar nu suntem interesati ce vor mai exact clientii nostri. Suntem diferiti si avem tabieturi diferite, in functie de zona, invatatura, experienta, etc. Dl. M, aveti la fel ca oricare altcineva, preferinte. Intrebandu-va care sunt gusturile dumneavoastra, vom stii si noi cum se ne adaptam comportamentul pe piata. Deci, prima intrebare este: De ce inchiriati masini?

- Depind oarecum de acest serviciu. Cred ca nu tine de tine ca om de afaceri, cat este mai mult ca trebuie sa te prezinti altfel in fata oamenilor. Eu spre exemplu, am silozuri in toata tara. Am pus o structura destul de complexa pe picioare. Consider ca nu reuseam sa fac aceste lucruri, decat daca ma comportam cum ma comport si astazi. Hai sa iti spun altfel: Pe mine oamenii trebuie sa ma respecte cel mai mult, pentru ca eu trebuie sa am cea mai mare autoritate. Cand inchiriez o masina, ai vazut ca o cer de fiecare data sa fie diferita. Atunci cand esti diferit, ai tendinta de a impresiona. Nu conteaza daca inchiriezi Dacia Logan. Nu are importanta. Ce vreau sa iti spun este ca in acest fel, oamenii ajung sa te respecte si sa iti ofere autoritatea cuvenita. Ne jucam putin cu mintea angajatilor, clientilor si furnizorilor, dar asta e.

- Mai sunt alti oameni de afaceri, care fac la fel? Care inchiriaza un autovehicul, pentru a avea tot timpul ceva diferit?

- Cum sa nu. Pai marea majoritate facem la fel. Unii dintre noi o inchiriem, pentru ca vrem sa avem tot timpul ceva diferit. Nu ai vazut, ca atunci cand ne plictisim cerem alta masina?

- Da. Aveti dreptate. Nu mi-am dat seama. Deci, oamenii de business din afara tarii ar fi singurii care ar inchiria pentru ca au nevoie de ele si atat?

- Da. Intr-un fel. Si ei in zonele in care traiesc mai mult, nu crezi ca inchiriaza masini? Marea majoritate dintre ei o fac. Eu asa ii stiu si pe ei, doar ca voi nu aveti de unde sa stiti asta.

Acesta a fost interviul nostru cu unul dintre oamenii business romani. Am decis sa avem aceasta conversatie, pentru a vedea de ce apeleaza la un serviciu de inchirieri auto oamenii de afaceri. Ati vazut in acest artcol, din ce tari vin oamenii de business in serviciul de rent a car. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit!


Posted in Informatii Auto | Updated on iunie 12, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *