limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Alege un pachet de rent a car, daca ai masina in service

Home  >  Informatii Auto  >  Alege un pachet de rent a car, daca ai masina in service

Deseori apar situatii in care ajungem cu masina personala intr-un service auto. Cu toate acestea, necesitatea unui autovehicul se va manifesta in aceasta perioada fie ca ne dorim sau nu. Daca suntem obisnuiti sa avem la dispozitie un autoturism, lipsa masinii personale va fi simtita constant.

Desi in ultima perioada, sunt foarte multe metode pentru a inlocui autovehiculul personal, doar cateva dintre ele devin utile atunci masina personala este in service. In orasul Bucuresti spre exemplu, apar atat metodele de car sharing, de rent a car pe termen scurt, cat si serviciul clasic de inchirieri auto. Fiecare dintre ele, vine cu un rol extrem de important si ajuta clientul sa ajunga mai rapid la destinatia dorita.

In situatia in care masina personala este intr-un service auto, un taxi sau un serviciu de car sharing nu va prelua toate atributiile. De aceea, intra in ecuatie pachetul clasic de rent a car.

Apeleaza la un serviciu de rent a car, daca ai masina personala in service!

Daca vehiculul personal este la reparat, noua masina va trebui sa fie tot timpul la dispozitia dumneavoastra.

Fiecare dintre cele trei situatii expuse de noi mai devreme, vor ajuta clientul sa ajunga mai rapid la destinatie. De asemeni, toate au posibilitatea de a inlocui autovehiculul personal. In randurile de mai jos, vom vedea de ce este mai convenabil si mai putin costisitor sa inchiriezi un autovehicul, atunci cand masina ta se afla in service. Asadar, sa intram in subiectul articolului!

de ce sa inchiriezi o masina, atunci cand autovehiculul personal este in service

De ce renteaza serviciul clasic de rent a car fata de sistemul de car sharing, daca ai masina in service?

In momentul in care apare o avarie la masina personala, ne gandim cum sa ajungem cat mai repede cu ea in service. Cu toate acestea, urmatoarea intrebare este: Cu ce anume ne vom deplasa, in perioada in care masina va sta la reparat? Pentru ca suntem o companie de inchirieri masini Bucuresti, vom raporta situatia noastra doar la aceasta regiune.

Serviciul de rent a car iti va oferi un autoturism, ce va sta la dispozitia ta constant. Taxiul sau serviciul de car sharing, iti vor oferi deplasarea din punctul x in punctul y. Cele doua servicii ajung totodata sa aiba scopuri diferite. Car sharing-ul, reprezinta mai exact inchirierea masinii cu sofer doar pentru o cursa. Astfel, dupa finalizarea cursei respective, autoturismul nu va mai servi nici un interes pentru dumneavoastra.

Avantaje si dezavantaje: rent a car vs car sharing

Conceptul de car sharing si de taxi nu presupune oferirea unui autoturism, care sa fie tot timpul la dispozitia clientului. In cazul acestui serviciu, clientul depinde mai mult de disponibilitatea soferului care conduce masina. Primul dezavantaj din aceasta situatie, este faptul ca autovehiculul nu va fi tot timpul la dispozitia dumneavoastra.

de ce sa inchiriezi o masina, atunci cand autovehiculul personal este in service

In pachetele clasice de rent a car se creaza clientului ideea de a avea propria masina.

Un alt dezavantaj din serviciul de car sharing este tariful, care poate fi cu mult mai ridicat fata serviciul de rent a car. Spre exemplu: 4 ore circulate cu taxiul sau cu serviciul de car sharing, vor duce clientul la un cost de peste 400 de Ron. Echivalata in euro, aceasta suma reprezinta aproximativ 80 de euro. Cu aceasta valoare, se poate inchiria un autovehicul dintr-o clasa superioara. La agentia Rent-4U, puteti apela la un serviciu de rent a car pentru un Peugeot 3008. Prin cei 80 de euro, vehiculul va putea fi inchiriat pentru doua zile.

Inchiriind masina Peugeot 3008, veti beneficia de un SUV in conditii foarte bune; spre deosebire de serviciul de car sharing, care nu va fi mai mult decat un Dacia Logan.

Acum ca am vazut, de ce este mai util domeniul de rent a car, fata de serviciul de car sharing, vom trece mai departe pentru a vedea...

Ai masina la reparat? Mai exista un serviciu pentru tine: rent a car pe termen scurt

Desi ambele servicii fac parte din sectorul de inchirieri auto, pachetul pe termen scurt este o imbinare a serviciului de car sharing cu sistemul clasic de rent a car. Ca sa explicam mai bine ce inseamna, vom face un scurt rezumat si vom expune cum se manifesta acest serviciu in orasul Bucuresti.

In capitala Romaniei, Bucuresti, pachetul de inchirieri masini pe termen scurt se bazeaza pe mai multe autovehicule parcate la liber. Clientul urca in masina si decide sa o conduca pentru o anumita distanta. Dupa finalizarea cursei, acesta va trebui sa o parcheze intr-un loc public, special amenajat pentru stationare si parcare. O data ce autovehiculul a fost parcat, suma ce reprezinta contravaloarea cursei a fost retinuta din cardul de credit al clientului.

Dupa finalizarea cursei, urmatorul sofer ce va dori sa inchirieze vehiculul, o va putea ridica din locul in care a fost lasata. Masinile ce sunt incadrate in acest serviciu, sunt autovehicule electrice. Ele sunt alimentate la sfarsitul zilei, dupa ce bateria a fost consumata.

Compania noastra de rent a car va pune la dispozitie acest pachet in orasul Bucuresti. Modulul de inchirieri auto se numeste Just Go Rent a car si este deocamdata la inceput. Un alt articol realizat de noi explica cum functioneaza in totalitate acest serviciu. Ideea principala este: Plata va fi realizata pe kilometru, iar serviciul se bazeaza prin inchirierea masinilor electrice.

Cu toate acestea, daca aveti masina in service la reparat, acest serviciu va avea anumite dezavantaje. Astfel,...

De ce renteaza serviciul clasic de rent a car, fata de pachetul de inchirieri pe termen scurt daca ai masina in service?

Chiar daca pachetul de inchirieri pe termen scurt este mai convenabil fata serviciul de car sharing, autoturismele inchiriate in aceasta perioada mica de timp, nu vor putea sa se deplaseze mai mult de regiunea indicata in aplicatie. Spre exemplu: Atat pe Just Go Rent a car, cat si pe alte sisteme asemanatoare, autovehiculele nu pot depasi raza orasului Bucuresti si Otopeni.

De asemeni, pe langa acest dezavantaj, masinile destinate acestui proces, nu vor putea fi inchiriate pe termen lung. Ele sunt destinate doar inchirierii pentru o singura distanta, iar aceasta va trebui parcursa doar in oras.

Nu suntem tot timpul in postura in care se deterioreaza autovehiculul personal. Cu toate acestea, daca suntem soferi, ne dam seama cat de mare este nevoia pentru un autoturism in acea perioada. Atunci, la fel ca si inainte vrem sa avem o masina care sa fie tot timpul la dispozitia noastra. Din aceasta cauza, serviciul clasic de rent a car se potriveste la perfectie, pentru nevoia dumneavoastra.

Cam atat cu informatiile despre acest subiect... Ati vazut de aceasta data, cat de util este serviciul clasic de rent a car, atunci cand masina personala este in service. Va multumim!


Posted in Informatii Auto | Updated on martie 26, 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *