limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. Nalbei, nr. 37
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Inchirieri auto Bucuresti Otopeni

Home  >  Inchirieri auto Bucuresti Otopeni

La compania noastra gasiti servicii de inchirieri auto pentru orasele Bucuresti si Otopeni. Cititi mai departe!

Brand-ul nostru se numeste Rent-4U si ofera in acest moment: 4 pachete de inchirieri senzational de interesante pentru orasele Bucuresti si Otopeni. Serviciile de inchirieri auto Bucuresti si Otopeni, de la Rent-4U acopera atat inchirierea pe termen scurt si...

Creaza o posibilitate destul interesanta persoanelor, pentru a-si inchiria propria masina.

Veti vedea in randurile de mai jos care sunt mai exact pachetele noastre de inchirieri auto pentru Otopeni si Bucuresti.

De ce oferiti pachetele de inchirieri auto doar pentru orasele Bucuresti si Otopeni?

Compania noastra de rent a car din Bucuresti si Otopeni Rent-4U, are punctele de lucru principale in aceste doua orase. De asemeni, numarul cel mai mare de clienti se afla in Bucuresti si Otopeni. Pentru a duce serviciile noastre si in afara acestor zone...

La inceputul anului 2020, activitatea noastra s-a extins si in restul Romaniei. Astfel, veti vedea serviciile Rent-4U si in localitati precum: Arad, Alba si Bacau. Dar, deoarece suntem la pagina de inchirieri auto Bucuresti si Otopeni,... Va vom prezenta mai departe serviciile noastre pentru aceste doua localitati.

Asadar, sa incepem!

Serviciile de inchirieri auto pentru Bucuresti si Otopeni

Pachete de inchirieri auto fara garantie in orasele Bucuresti si Otopeni prezentate de Rent-4U

pachete de inchirieri masini pentru bucuresti si otopeni

Aceste doua proceduri sunt implementate de la inceputul anului 2018 pentru orasele Bucuresti si Otopeni si... Ajuta extrem de mult clientul, in procesul de inchiriere auto.

Cum functioneaza sistemul de inchiriere auto fara garantie?

Asigurarea zilnica totala este o suma, care se plateste pe ziua de inchiriere auto. Aceasta poate varia in functie de masina inchiriata. Vom oferi mai departe un mic exemplu.

Sa presupunem ca ati inchiriat un autoturism Dacia Logan, la compania Rent-4U. Pretul asigurarii zilnice totale va fi 15 euro pe ziua de inchiriere. Tineti minte: Acest pret este disponibil doar pentru orasele Bucuresti si Otopeni. Pentru alte orase, vor fi alte costuri. Revenind la exemplu: In situatia in care ati inchiriat masina pentru 4 zile,... Veti avea de achitat pe acest modul de asigurare 60 de euro. Doar ca de aceasta data, veti plati acesti 60 de euro fara sa se mai retina nici o forma de garantie auto.

Acum, firma noastra de inchirieri auto din Otopeni, a mai deschis inca un punct de lucru in orasul Alba Iulia. Puteti gasi mai multe detalii pentru inchirierea unei masini din orasul Alba Iulia.

Acum ca am terminat cu asigurarea zilnica totala, vom explica mai departe cum functioneaza si cea partiala. Asigurarea zilnica partiala este in exemplul de mai sus 7 euro pe ziua de inchiriere. La compania noastra de inchirieri auto, pretul garantiei, la autovehiculul Dacia Logan va fi de 600 de euro. In situatia in care ati optat pentru asigurarea partiala, vi se va retine doar jumatate din garantie. Repetam: Tarifele de inchirieri auto, prezentate de noi aici, sunt valabile doar pentru Bucuresti si Otopeni.

Servicii rent a car fara card de credit

Am decis sa renuntam in totalitate la existenta cardului de credit, pentru inchirierile auto din Bucuresti si Otopeni. De ce am luat aceasta hotarare? Ei bine, veti gasi mai multe informatii despre acest subiect, pe pagina noastra inchirieri masini Bucuresti Otopeni.

In cazul in care nu ati intrat pe link-ul de mai sus, va vom spune motivul in cateva randuri. Sunt foarte multi clienti, ce doresc sa inchirieze un autovehicul si nu dispun de un card de credit. Practic, sunt persoanele, ce doresc sa acceseze un serviciu, dar nu au instrumentul pentru a-l accesa. Prin adoptarea formei de plata CASH, pot plati atat cei care au un card de credit,... Cat si cei care nu dispun de un asemenea card. Aflati mai multe despre procedura de inchirieri auto fara card de credit.

Platforma Rent-4U System pusa la dispozitie pentru persoanele ce doresc sa isi inchiriereze masina in Bucuresti si Otopeni

Platforma Rent-4U System este un element ce vine in ajutorul foarte multor cetateni din Bucuresti si Otopeni. Practic, va puteti inchiria masina folosindu-va de platforma site-ului nostru. Sistemul este destul de simplu. Incarcati documentele la noi pe site. Ele vor fi verificate, iar in cel mai scurt timp veti fi contactat de unul dintre agentii nostri.

Nu trebuie sa faceti uber, nu trebuie sa deveniti sofer personal! Trebuie doar sa aveti o masina in posesie si domiciliul intr-unul dintre orasele Bucuresti si Otopeni. Noi vom stabili pretul de inchiriere auto, pentru autovehiculul dumneavoastra, iar... Mai departe nu va trebui sa asteptati decat sa primiti inchirierile.

Prin aceasta platforma de inchirieri auto, dumneavoastra puteti castiga un venit suplimentar. Puteti ajunge lunar sa castigati mai mult de 300 de euro.

Aceasta platforma de inchiriere auto a fost implementata pentru orasele Bucuresti si Otopeni. De curand, a fost introdusa si pentru localitatile Alba, Arad si Bacau.

inchirieri auto in otopeni bucuresti

Sistemul de inchirieri auto pe termen scurt doar in orasele Bucuresti si Otopeni

Acest sistem de inchiriere auto este valabil doar pentru orasele Bucuresti si Otopeni. Este un modul de inchiriere pe termen scurt. Deci, daca vei dori sa inchiriezi masina pentru doua ore, acest sistem va fi cu mult mai ieftin fata de orice altceva. Vom explica in cateva randuri ce inseamna acest serviciu.

Pachetul se numeste Just Go si este un modul de inchirieri auto pe termen scurt. Mai pe scurt, in orasele Bucuresti si Otopeni se afla mai multe masini ce apartin companiei Rent-4U. Dumneavoastra vedeti pe aplicatia noastra unde sunt parcate. Va veti deplasa mai departe la una dintre aceste autovehicule. Veti intra in masina si veti plati in functie de numarul de ore in care ati condus masina. La sfarsitul calatoriei, va trebui sa parcati masina intr-una din locatiile indicate de aplicatia respectiva. Repetam: Serviciul Just Go inchirieri auto este disponibil doar pentru localitatile Otopeni si Bucuresti!

Cam atat despre serviciile noastre de inchirieri auto. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit!