limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Inchirieri auto cu Sofer Personal | Rent a car Bucuresti Otopeni ( 2023 )

Home  >  Informatii Auto  >  Inchirieri auto cu Sofer Personal | Rent a car Bucuresti Otopeni ( 2023 )

Soferul personal este adesea o necesitate. De aceasta data, compania Rent-4U va pune la dispozitie un serviciu nou. Oferim in acest pachet de rent a car Bucuresti Otopeni un sofer personal, care sa va fie tot timpul la dispozitie. Deoarece siguranta clientilor Rent-4U este mai presus de orice, ne-am gandit sa rezolvam aceasta necesitate.

Asadar, te poti bucura in acest moment de evenimentul tau privat sau de business, apeland la acest serviciu special. Soferii nostri sunt vorbitori de limbi straine, cu experienta in turism si zona de corporate. Pachetele de inchirieri auto cu sofer personal sunt actualizate pentru anul 2023 si sunt valabile in localitatile Bucuresti si Otopeni.

Inchiriaza masina cu sofer personal in serviciul de rent a car din Bucuresti si Otopeni ( pachet actualizat pentru anul 2023 )

Soferii personali din cadrul agentiei Rent-4U va stau la dispozitie toata ziua. De asemeni, ei pot ramane cu dumneavoastra pentru perioade mai mari de inchiriere. Noi avem capacitatea de a aduce alaturi soferi personali pentru perioade mai lungi de o zi ( Vedeti lista de tarife de mai jos ).

La pretul soferului personal se va adauga, costul autovehiculului inchiriat. Astfel, un adaos pe langa pretul de rent a car, garanteaza o cursa fara probleme. Cu toate acestea, in functie de intervalul de rent, vor exista anumite discount-uri. In randurile urmatoare va expunem tarifele de inchiriere auto cu sofer personal.

inchirieri masini cu sofer personal in serviciul de rent a car din Bucuresti si Otopeni

Lista de preturi din serviciul de rent a car cu sofer personal ( pentru anul 2023 )

Tipul de Serviciu Tariful pentru o zi Tariful pentru > de o zi
Evenimente Business 150 de euro / zi 120 de euro / zi
Servicii Corporate 170 de euro / zi 140 de euro / zi
Excursii 140 de euro / zi 110 de euro / zi
Transferuri intre Localitati 130 de euro / zi 110 de euro / zi

In randurile urmatoare va explicam fiecare serviciu de rent a car, ce include pachetul cu sofer personal.

Excursii cu masina inchiriata alaturi de un sofer personal

Acest pachet de inchirieri auto este foarte raspandit in Germania si Franta. Soferul dumneavoastra poate deveni totodata si ghid turistic. In cazul in care ni se permite, putem organiza excursia pentru dumneavoastra. La organizarea drumetiei prin compania noastra, avem grija ca soferul sa o prezenta mai bine decat un ghid turistic. El va fi tot timpul la dispozitie. Cu toate acestea, trebuie ca locul de cazare si diurna soferului sa fie suportate de catre client. Aceasta situatie se va aplica de fiecare data, cand soferul va ramane pentru perioade mai mari de o zi alaturi de dumneavoastra.

Serviciul de rent a car cu sofer personal la evenimentele de business

Am uitat sa specificam: In toate pachetele de rent a car cu sofer personal, nu se va aplica garantia auto. Daca doriti sa aflati mai multe despre serviciul de inchirieri masini fara garantie. Acum sa revenim la subiect...

Calatoriile private si de business nu se vor incheia de multe ori intr-o singura zi. De asemeni, aveti nevoie in aceasta situatie de un sofer, care sa cunoasca mai multe limbi. Intalnirile de business se realizeaza adesea cu persoane straine. Astfel, toti soferii nostri sunt cunoscatori ai limbii engleze.

Pachete corporate de inchirieri auto cu soferi personali

Atunci cand aducem in discutie sistemul corporatist, va trebui sa mentionam standardele de confort si siguranta. Optimizarea costurilor de transport pentru fiecare eveniment corporate in parte, este un alt factor pe care il luam in considerare. Asadar, pachetul de rent a car cu sofer personal pentru evenimente corporate se pliaza de minune in acest context.

Transferuri intre orase cu sofer personal | Rent a car

Aveti de realizat un drum intre Bucuresti si Cluj-Napoca? Serviciul de rent a car cu sofer personal este solutia potrivita pentru acest drum. Nu trebuie decat sa stabiliti ora si locatia de preluare, precum si opririle ce vor fi efectuate in timpul traseului.

De ce sa alegeti compania Rent-4U pentru pachetul de inchirieri auto cu sofer personal?

Oferim o gama variata de autovehicule, astfel incat sa satisfaca cerintele oricarui client. In prezent, aveti de ales de la pachetele de rent a car pentru Dacia Logan, pana la SUV-uri ca Kia Sportage. Pe langa flota variata pusa la dispozitie, agentia Rent-4U este un dintre putinele firme din sectorul de inchirieri, unde soferul personal poate ramane cu dumneavoastra pentru mai multe zile.

Unii soferi pot vorbi limba germana sau franceza, iar... Fiecare dintre acestia cunosc la perfectia limba engleza. De aceea, ne pliem atat pentru serviciile corporate, cat si pentru calatoriile in scopuri de business. Mai mult de atat, aveti nevoie ca experienta din timpul condusului sa fie linistita si fluida. Astfel, toti soferii nostri sunt instruiti pentru a va oferi un traseu cat mai lin cu putinta.

Ati aflat cu aceasta ocazie cum se realizeaza pachetul de rent a car cu sofer personal, la compania Rent-4U. Serviciul este disponibil in orasele Otopeni si Bucuresti, iar tarifele din randurile de mai sus sunt valabile pana la sfarsitul anului 2023. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la final!


Posted in Informatii Auto | Updated on februarie 18, 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *