limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. Nalbei, nr. 37
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni

Home  >  Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni

Veti vedea de aceasta data, care sunt serviciile de inchirieri masini in Bucuresti si Otopeni. Unele din ele sunt pachete, pe care le intalniti cu greu la alte companii de inchirieri masini din Bucuresti. De asemeni, ele sunt adaptate astfel incat sa va faca viata cu mult mai usoara. Deci, TINETI APROAPE!

Ce inseamna mai exact SERVICIILE RENT-4U pentru domeniul de inchirieri masini?

Ei bine... Veti vedea, in randurile urmatoare, cum se va diversifica domeniul de inchirieri masini si... Cum pot ajuta mai mult, clientii de rent a car din orasele Bucuresti si Otopeni.

Serviciile de inchirieri masini in Bucuresti si Otopeni, puse la dispozitie de Rent-4U

Toate pachetele de inchirieri masini, prezentate in randurile urmatoare de Rent-4U,... Sunt disponibile, deocamdata pentru clientii din Bucuresti si Otopeni.

Inchirieri masini fara card de credit pentru Bucuresti si OtopeniCardul de credit este un element care incurca fiecare client in parte. Este un bun de care nu toata lumea dispune. Mai mult de atat, foarte multe companii inchiriaza masina, doar pe baza cardului de credit.

pachete de inchirieri masini pentru bucuresti si otopeni

O data cu extinderea serviciilor Rent-4U, proiectul nostru de inchiriere fara card de credit va fi introdus si in alte localitati. Deocamdata acest pachet este disponibil pentru Bucuresti, Otopeni, Arad, Alba, Bacau.

Vom oferi mai departe, cateva date concrete ce face ca firma Rent-4U, sa fie una dintre putinele companii ce... Inchiriaza masini, fara sa solicite clientilor acest card.

92% din firmele de inchirieri masini din Bucuresti si Otopeni inchiriaza masina doar pe baza cardului de credit

In orasele Bucuresti si Otopeni 92% din firmele de inchirieri masini nu ofera servicii, decat pe baza cardului de credit sau de debit. Astfel, daca un client nu dispune de un asemenea card, el nu va putea inchiria masina dorita.

3 din 10 inchirieri apartin clientilor, ce nu au in posesie un acest card. De aici, puteti trage dumneavoastra concluzia, daca merita sa fie eliminat cardul de credit din lumea inchirierilor de masini.

Acesti 3 clienti din 10 sunt de ajuns sa discriminam o plaja destul de mare.

Inchirieri masini fara garantie la compania Rent-4U

Ce este garantia auto? Ei bine, din punctul nostru de vedere garantia auto incurca extrem de mult clientul. Mai mult de jumatate dintre clientii care apeleaza la serviciile de inchirieri masini,... Renunta la aceste servicii din cauza garantiei auto.

Mai mult de atat, foarte multe companii de inchirieri auto din Bucuresti si Otopeni solicita garantii cu totul colosale.

Cand se inchiriaza o masina in Bucuresti, o garantie auto poate sa depaseasca 5000 de euro

inchirieri masini otopeni bucuresti

Orasele Bucuresti si Otopeni au cel mai mare flux de inchirieri masini. Mai mult de jumatate din aceste companii de inchirieri, solicita o garantie imensa. Cateodata este de inteles de ce se solicita aceasta garantie auto.

Firmele de inchirieri masini au nevoie de o garantie, in cazul in care autovehiculul va fi deteriorat de catre client. Dupa cum vedem, este normal sa se solicite aceasta garantie. Din pacate, ceea ce este neplacut in aceasta situatie, este pretul garantiei, care este mult prea ridicat.

Companiile mari de inchirieri masini vor solicita o garantie de cel putin 5000 de euro.

Compania de inchirieri masini Rent-4U ofera serviciul de rent a car fara garantie auto

Rent-4U este una dintre putinele firme de inchirieri masini din orasul Bucuresti, ce ofera:

  • garantie auto partiala
  • rent a car fara garantie auto

Pentru a afla mai multe informatii despre inchirierea masinii fara garantie auto, puteti intra aici.

Serviciul Just Go - inchirieri masini Bucuresti si Otopeni pe termen scurt

In acest moment, inchirierea masinii pe termen scurt este extrem de costisitoare. Plata se realizeaza pe minut, iar pentru 60 de minute, un client... Poate ajunge sa plateasca aproximativ 90 de Ron. Credeti-ne ca pentru acest serviciu este exagerat de mult!

Puteti ajunge sa platiti pentru 120 de minute de condus ( in orasul Bucuresti ) o suma de 180 de Ron. Poate ca in anumite situatii pare mult mai ieftin decat un taxi. Dar, din foarte multe puncte de vedere, va ajunge sa fie extrem de costisitor.

Cum se comporta sistemul Just Go?

In primul rand, pretul pentru inchirierea unei masini timp de o ora este de 50 de Ron. La a doua ora, va fi o reducere de 10 Ron. Astfel, la cele doua ore inchiriate, veti ajunge la suma de 90 de Ron. Dupa cum vedeti este o economisire de 90 de Ron din start.

Masina se ridica pe baza aplicatiei. Veti putea alege masina care se afla cel mai aproape de dumneavoastra. Dupa finalizarea cursei o veti putea parca in locurile indicate de noi. Acest sistem de inchiriere masini pe termen scurt este disponibil momentan, doar in orasul Bucuresti. Just Go este sistemul de inchiriere pe termen scurt, unde clientul are numai de castigat.

Platforma Rent 4U - un sistem inovator

Incheiem lista noastra de servicii de inchirieri masini cu un element inovator. Acesta se numeste Sistemul Rent-4U si se afla integrat in platforma site-ului nostru. Ce presupune, mai exact acest serviciu?

Este un nou concept de inchirieri masini. El ajuta persoanele fizice sa isi inchirieze propriile autovehicule. Adica, o persoana ce detine un autovehicul, poate inchiria prin aceasta platforma. Nu trebuie decat sa detii un autovehicul. Va mai trebui sa ai domiciliul in Bucuresti, Otopeni, Arad, Alba sau Bacau. Mai nou, compania Rent-4U a deschis un birou de inchirieri masini in orasul Alba Iulia.

Pentru a fi acceptat in platforma noastra, va trebui sa ne trimiti actele auto la adresa de mail: office@rent-4u.ro. Si, in principiu, cam atat...

Deocamdata cam atat cu lista noastra de servicii de inchirieri masini pentru Bucuresti si Otopeni. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit si va dorim drum intins!