limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Inchirieri masini fara card de credit in Alba Iulia

Home  >  Informatii Auto  >  Inchirieri masini fara card de credit in Alba Iulia

In acest moment, clientii ce apeleaza la serviciile de rent a car din Alba Iulia nu pot inchiria nici o masina fara sa detina un card de credit. De ce?

Toate companiile de rent a car din Alba Iulia, inchiriaza autovehicule doar pe baza cardului de credit. Aceasta actiune duce fara doar si poate la o fluiditate mult mai scazuta in sistemul de inchirieri masini. De asemeni, este evidenta existenta unei cereri nesatisfacute, deoarece nu toate persoanele dispun de un asemenea card.

In randurile de mai jos veti vedea care este mai exact solutia pentru aceasta problema. Veti vedea cine practica serviciul de inchirieri masini fara card de credit in orasul Alba Iulia. De asemeni, vom afla impreuna cum se aplica acest sistem.

Asadar, sa nu mai pierdem timpul si sa aflam toate informatiile ce ne intereseaza vis a vis de serviciul de inchirieri masini fara card de credit in Alba Iulia.

Serviciul de inchirieri masini fara card de credit in orasul Alba Iulia ( cum si cine il practica )?

Cardul de credit exista din toate timpurile in serviciul de rent a car. Inaine, serviciul de inchirieri masini era destul de complex si laborios. Cardul de credit era folosit pentru a fi blocati banii de rent, iar doar pe baza lui puteai sa inchiriezi o masina. Altfel, nu avea cum sa apelezi la acest serviciu sub nici o forma, daca nu aveai in posesie un asemenea card.

Intre timp piata s-a diversificat si au aparut din ce in mai multe companii care au renuntat la aceasta forma de inchiriere auto. Au inteles intr-un final care sunt preferintele clientului.

Este normal si lesne de inteles. Nu toate persoanele ce apeleaza la serviciile de inchirieri auto, detin un card de credit. Astfel, pentru a acoperi intreaga paleta de clienti, s-a oferit optiunea clientului de a putea inchiria masina dorita fara a detine acest card.

Cum functioneaza sistemul de inchirieri auto fara card de credit in orasul Alba Iulia?

In primul rand, din cele 20 de companii de inchirieri auto din orasul Alba Iulia, doar una singura ofera posibilitatea de inchiriere fara acest card. Desigur, vom vorbi despre aceasta firma in randurile de mai jos. Deocamdata, vom descrie modul in care functioneaza acest sistem. Asa ca, haideti sa discutam prima data aspectele care ne intereseaza.

servicii de rent a car fara card de credit alba iulia

In general, modalitatea de inchiriere este pe baza cardului de credit. Deci, daca doriti sa inchiriati o masina, atat garantia, cat si suma necesara inchirierii se blocheaza in mod direct pe acest card. Garantia este o suma fixa ce se blocheaza la inceputul inchirierii. Ea va fi deblocata in momentul in care autovehiculul este returnat firmei de inchirieri auto. Va trebui ca masina sa fie returnata in aceleasi conditii in care a fost si primita. Nu vom dezbate foarte mult despre subiectul de inchirieri auto fara garantie. Aflati mai multe informatii despre serviciul de inchirieri masini fara garantie din orasul Alba Iulia, dar pana atunci...

Ei bine, cardul de credit va fi inlocuit de plata CASH, si anume...

Serviciul de rent a car fara card de credit din Alba Iulia ( explicat pas cu pas )

Imaginati-va ca sunteti un turist ce ati ajuns in orasul Alba Iulia si doriti sa inchiriati o masina. Nu aveti in posesie un asemenea si doriti sa inchiriati o masina. Firma de inchirieri masini va trebui sa retina de la dumneavoastra o suma de bani pentru inchiriere si o garantie. Garantia impreuna cu plata serviciului de rent a car, pot fi retinute CASH. Ele vor fi luate la inceputul perioadei de inchiriere.

Se va semna un contract de rent a car, in care agentul va fi obligat sa returneze garantia auto. Ea va fi returnata tot la fel ( CASH ), daca autovehiculul nu va avea nici o dauna in momentul returnarii.

Plata este facuta in avans de la inceput. Daca clientul va dori sa prelungeasca cu o zi, atunci se va retine suplimentar din garantie. Din garantia blocata, se va putea retine tot la fel CASH, daca:

  • masina a fost returnata cu avarii
  • clientul a solicitat prelungirea perioadei de rent
  • autovehiculul nu este returnat in aceleasi conditii de igiena, ca atunci cand a fost primit

Cine practica serviciul de rent a car fara card de credit in Alba Iulia?

Nu vom deschide CV-ul companiei si nici nu vom afisa portofoliul. De asemeni, nu batem din palme si nici nu vom deschide cu sulite si trambite. Asadar, compania care realizeaza servicii de inchirieri masini fara card de credit in Alba Iulia este compania Rent-4U.

Acesta a fost articolul nostru. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit!


Posted in Informatii Auto | Updated on septembrie 16, 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *