limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Masina Volkswagen T-Roc inchirieri fara garantie Otopeni Bucuresti 2022

Home  >  Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie  >  Masina Volkswagen T-Roc inchirieri fara garantie Otopeni Bucuresti 2022

Pentru autovehiculul Volkswagen T-Roc, compania noastra de rent a car din Bucuresti si Otopeni va retine o garantie de 1020 de euro. In serviciul de inchirieri masini fara garantie, acest depozit va fi anulat. Pachetul respectiv foloseste doua forme de inchiriere. Prima dintre ele face referire la anularea depozitului in totalitate, iar a doua va reduce garantia la mai putin de jumatate. Masina Volkswagen T-Roc impresioneaza printr-un design de calitate si finisaje expresive. In randurile de mai jos, veti vedea lista de tarife pentru asigurarile auto aplicate asupra acestui autovehicul. Toate preturile sunt actualizate pentru anul 2022, iar momentan sunt aplicabile doar pentru orasele Otopeni si Bucuresti. Asadar, sa nu mai pierdem timpul si sa va prezentam cat mai in detaliu acest serviciu.

Noi am pus la dispozitie o pagina, in care veti putea vedea toata lista de preturi pentru inchirierea acestei masini. Pe link-ul de rent a car al autovehiculului Volkswagen T-Roc din Bucuresti si Otopeni, veti vedea toata lista tarifara valabila pentru anul 2022. Acestea sunt afisate pe fiecare luna in parte. Revenind cu toate acestea la subiectul care ne intereseaza... Am inclus de aceasta data automobilul Volkswagen T-Roc in serviciul de rent a car fara garantie. Deocamdata, acest serviciu de inchirieri masini este disponibil in localitatile Bucuresti si Otopeni. De la inceputul anului viitor vom include aceast aautovehicul si in restul localitatilor din Romania. Va vom explica in randurile urmatoare cum functioneaza cele doua pachete.

Am uitat sa mentionam. Pentru masina Volkswagen T-Roc aveti doua pachete de inchirieri fara garantie. In primul dintre ele, aveti serviciul de rent in care garantia auto este redusa la zero. In al doi-lea dintre cele doua, garantia auto va fi redusa la mai putin de jumatate. Astfel, in cazul masinii Volkswagen T-Roc, in al doi-lea pachet de inchiriere fara garantie, depozitul auto va fi redus la 470 de euro.

Serviciul de inchirieri auto pentru Volkswagen T-Roc in modulul de rent fara garantie ( valabil pentru anul 2022 )

servicii de inchirieri masini fara garantie volkswagen t roc

In cazul autovehiculului Volkswagen T-Roc, am mentionat in randurile anterioare ca sunt doua pachete fara garantie. In acest caz, in functie de fiecare sistem de inchiriere, va intra in ecuatie un modul de asigurare zilnica. Va prezentam pe mai departe, care sunt cele doua tipuri de asigurari zilnice valabile pentru masina Volkswagen T-Roc:

 • Serviciul de inchirieri masini fara garantie, in care depozitul auto este redus la zero. De aceasta data intra in ecuatie asigurarea zilnica totala.
 • Pachetul de rent a car cu garantie partiala, unde depozitul auto va fi adus la 470 de euro. In aceasta situatie va intra in calcul asigurarea zilnica partiala.

Ne dorim sa fim cea mai transparenta agentie de rent a car din Bucuresti si Otopeni. De aceea, am construit un articol separat, in care explicam cum functioneaza tot sistemul de rent a car fara garantie. Aici, veti vedea modalitatea de functionare a acestui serviciu de la A la Z.

Care sunt pachetele de inchirieri pe care le ofera Rent-4U referitoare la autovehiculul Volkswagen T-Roc?

Pe langa serviciile de rent a car fara garantie, firma noastra mai pune la dispozitie si alte module de inchirieri. Referitor la autovehiculul Volkswagen T-Roc, va listam si alte pachete de rent a car valabile pentru aceasta masina:

Pachetele de rent a car fara garantie pentru Volkswagen T-Roc ( lista de tarife pentru anul 2022 )

Serviciul de inchirieri masini fara garantie la autovehiculul Volkswagen T-Roc in Otopeni si Bucuresti ( pentru anul 2022 )

In acest pachet de inchiriere, garantia auto pentru Volkswagen T-Roc ajunge la zero. Tinand cont ca garantia pentru vehiculul respectiv este de 1020 de euro, va fi mult mai indicat sa alegeti acest pachet pentru perioade scurte de timp. Daca veti dori sa inchiriati masina pentru 4 zile, acest pachet de rent va fi de ales. In schimbul garantiei de 1020 de euro, va intra in schema asigurarea zilnica totala. Mai jos aveti listate asigurarile zilnice totale pentru masina Volkswagen T-Roc:

 • 1-3 zile: in acest pachet de inchirere, asigurarea zilnica totala va avea valoarea de 30 de euro pe zi
 • 4-7 zile: serviciul de rent a car fara garantie la autovehiculul Volkswagen T-Roc va fi de 29 de euro pe zi
 • 8-15 zile: inchirierea masinii Volkswagen T-Roc in Bucuresti si Otopeni fara garantie va costa 27 de euro pe zi
 • 15-30 zile: asigurarea totala autovehiculului Volkswagen T-Roc pentru aceasta perioada va fi in valoare de 26 euro pe zi
 • Peste 30 de zile: pentru aceasta perioada, asigurarea zilnica totala valabila in orasele Otopeni si Bucuresti este de 25 euro pe zi

Am vazut de aceasta data cum actioneaza sistemul de inchirieri masini fara garantie la autovehiculul Volkswagen T-Roc. Mai departe va vom prezenta serviciul de rent a car cu garantie partiala.

Pachetele de tarife pentru asigurarea zilnica partiala la autovehiculul Volkswagen T-Roc ( inchirieri masini cu garantie partiala ) - valabil pentru anul 2022

Garantia pentru acest sistem de inchirieri este redusa la 470 de euro. Pentru ca depozitul auto este redus la mai putin de jumatate, va intra in ecuatie asigurarea zilnica partiala. Daca este sa ne luam dupa numele asigurarii, aceasta are valoarea redusa la mai putin de jumatate din asigurarea totala. In randurile de mai jos, va vom prezenta valoarea asigurarii partiale:

Tineti minte: Valoarea garantiei partiale pentru autovehiculul Volkswagen T-Roc este redusa la 470 de euro.

Vedeti de aceasta data, care sunt preturile pentru asigurarile partiale la aceasta masina:

 • 1-3 zile: pentru autovehiculul Volkswagen T-Roc, asigurarea partiala va fi de 14 euro pe zi
 • 4-7 zile: de aceasta data, tariful pentru inchirierea masinii Volkswagen T-Roc in servciul de rent partial este de 13 euro pe zi
 • 8-15 zile: modulul de inchirieri masini cu garantie partiala in Bucuresti si Otopeni este de 12 euro pe zi
 • 15-30 zile: pentru aceasta perioada, inchirierea autovehiculului in serviciul cu depozit partial va fi de 11 euro pe zi
 • Peste 30 de zile: asigurarea zilnica partiala va avea valoarea pentru aceasta perioada de 10 euro pe zi

Ati vazut de aceasta data serviciul de inchirieri masini fara garantie la autovehiculul Volkswagen T-Roc. Va multimim ca ati ajuns cu noi pana la final!


Posted in Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie, Informatii Auto | Posted on mai 22, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *