limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Inchirieri masini in Bucuresti Otopeni ( fara garantie ) la Opel Insignia in 2022

Home  >  Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie  >  Inchirieri masini in Bucuresti Otopeni ( fara garantie ) la Opel Insignia in 2022

Masina Opel Insignia este si va fi o bijuterie pe strazile din Romania. In acest moment, autovehiculul Opel Insignia apare pe piata auto in doua modele: Grand Sport si Sport Tourer. Compania noastra de rent a car din orasele Bucuresti si Otopeni a adus automobilul Opel Insignia, modelul Grand Sport pe piata de inchirieri masini. Opel Insignia este cerut din ce in ce mai des in domeniul de inchirieri masini. De asemeni, tot pentru acest automobil, a fost adusa si o imbunatatire a serviciului. Acum, puteti inchiria masina Opel Insignia Grand Sport fara garantie auto.

Noi am pregatit referitor la acest autovehicul doua pachete de inchirieri masini:

 • cel in care garantia auto este eliminata definitiv
 • cel in care garantia auto va fi retinuta doar partial

La pachetul normal de inchirieri masini, garantia auto pentru autovehiculul Opel Insignia era de 800 de euro. De data aceasta veti putea inchiria aceasta masina, fara sa mai fie retinuta nici un fel de garantie auto. Cum se poate aplica acest tip de serviciu? Veti vedea mai departe citind randurile urmatoare...

In primul rand, tarifele de rent a car pentru autovehiculul Opel Insignia pentru localitatile Otopeni si Bucuresti difera de la o luna la alta. In cazul in care veti opta pentru pachetul normal de inchiriere, va trebui sa stiti ca garantia va fi retinuta la inceputul perioadei. Ea va fi restituita clientului doar dupa ce s-a finalizat perioada de inchiriere. La Opel Insignia, cei 800 de euro, reprezinta garantia. Acestia sunt dati inapoi acestuia doar daca masina revine in flota auto fara nici o avarie.

Serviciul de inchirieri masini pentru Bucuresti si Otopeni fara garantie ( pentru Opel Insignia in anul 2021 )

pachet de inchirieri masini bucuresti otopeni opel insignia fara garantie

Pe pagina noastra de inchirieri masini pentru Opel Insignia veti afla toate tarifele de rent, aplicate pe fiecare luna in parte. Preturile pentru Opel Insignia sunt pana la sfarsitul anului 2021, iar sistemul de inchirieri masini functioneaza doar in localitatile Otopeni si Bucuresti. Cum am spus si in randurile de mai sus, in sistemul de rent a car fara garantie vor fi doua module. Sistemul de inchirieri masini din orasele Bucuresti si Otopeni, unde garantia auto este redusa la zero, este unul dintre ele. Aici, va intra in functiune asigurarea zilnica totala. De asemeni, garantia auto partiala, va fi inlocuita de asigurarea zilnica partiala.

Suntem compania de inchirieri auto cu un sistem complet de rent a car. Oferim pe piata de inchirieri masini toate serviciile ce fac parte din acest domeniu de activitate. Absolut orice sistem de rent a car va putea fi gasit pe site-ul nostru, site-ul Rent-4U. In randurile imediat urmatoare, veti vedea cum se aplica serviciul de inchirieri masini fara garantie. Veti afla care sunt tarifele pentru acest serviciu.

Nu vom explica pe de-antregul cum functioneaza serviciul de inchirieri auto fara garantie auto. Sunt foarte multe detalii si va vom pierde pe parcurs. Vom incerca sa afisam tarifele pentru acest modul, aplicat la masina Opel Insignia. In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre acest sistem, puteti intra pe serviciul de rent a car fara garantie.

Care sunt si cum se comporta serviciile de inchirieri masini fara garantie la autovehiculul Opel Insignia?

Firma noastra de inchirieri masini este una din companiile de rent a car, care aduce tot timpul elemente inovative pe piata din Romania. In cazul masinii Opel Insignia veti beneficia mai departe de urmatoarele tipuri de servicii:

Toate serviciile noastre ( vis a vis de masina Opel Insignia ) vor fi aplicate momentan doar pentru orasele Otopeni si Bucuresti.

Sistemul de inchirieri masini fara garantie pentru Opel Insignia ( pentru 2021 )

Pachetul de rent a car fara garantie pentru Opel Insignia in Otopeni si Bucuresti ( garantie zero )

In cazul regimului normal de inchiriere, garantia auto pentru autovehiculul Opel Insignia va fi de 800 de euro. Pentru acest tip de serviciu, garantia auto va fi redusa la zero. Astfel, cei 800 de euro vor fi redusi la zero. Ea va fi de aceasta data inexistenta, dar va intra in vigoare conceptul de asigurare zilnica. Aceasta este o suma de bani ce inlocuieste in totalitate garantia auto. Se plateste pe ziua de inchiriere si incepe de la 21 de euro. Sa vedem care sunt tarifele pentru asigurarea zilnica totala la automobilul Opel Insignia.

 • 1-3 zile: adaugat la tariful normal de inchirieri auto, veti mai avea de platit suma de 19 de euro pe zi
 • 4-7 zile: la masina Opel Insignia se va adauga tariful de 18 euro pe zi
 • 8-15 zile: pe langa pachetul normal de rent a car din orasele Otopeni si Bucuresti se va adauga tariful de 17 euro pe zi
 • 15-30 zile: pretul asigurarii zilnice va fi de 16 euro pe ziua de inchiriere
 • Peste 30 de zile: pe langa serviciul normal de rent a car, veti avea de aceasta data asigurarea zilnica la 14 euro pe zi

Pentru toate preturile de mai sus, garantia auto va fi redusa la zero. In randurile de mai jos, va vom afisa si pachetul de inchirieri masini, unde garantia auto va fi redusa la jumatate.

Tarifele pentru pachetul de inchirieri auto aplicat asupra autovehiculului Opel Insignia, unde se retine jumatate din garantia auto ( 2021 )

Tineti minte de ceea ce v-am spus in randurile de mai sus: Garantia auto pentru sistemul normal de inchirieri masini la autovehiculul Opel Insignia este de 800 de euro. In situatia de fata, unde garantia auto este retinuta partial, va trebui sa stim ca aceasta va fi de 390 de euro.

In schimbul restului de garantie se va achita o asigurare zilnica partiala.

In randurile urmatoare veti vedea tarifele pentru asigurarea zilnica partiala la masina Opel Insignia:

 • 1-3 zile: pe langa pachetul normal de inchirieri masini se va achita o taxa de 10 euro pe zi
 • 4-7 zile: la acest numar de zile, in pachetul de rent a car cu garantie partiala se va achita o taxa de 9 euro pe zi
 • 8-15 zile: aici, sistemul de inchirieri auto va avea o asigurare zilnica partiala de 8 euro pe zi
 • 15-30 zile: de aceasta data veti avea de platit o taxa de 6 euro pe ziua de rent a car
 • Peste 30 de zile: aici, pachetul de inchirieri masini va avea inca o taxa de 5 euro pe ziua de rent

Am vazut impreuna toate informatiile pentru sistemul de inchirieri masini fara garantie. Toate tarifele au fost aplicate asupra autovehiculului Opel Insignia in orasele Bucuresti si Otopeni. Va multumim si va dorim drum intins!


Posted in Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie, Informatii Auto | Updated on aprilie 27, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *