limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Modulul de inchirieri masini fara garantie Mercedes ML350 2022 ( Otopeni Bucuresti )

Home  >  Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie  >  Modulul de inchirieri masini fara garantie Mercedes ML350 2022 ( Otopeni Bucuresti )

Firma noastra de inchirieri masini din Bucuresti si Otopeni este una dintre cele mai complete companii de rent a car. Incercam sa avem modele din toate categoriile de autovehicule. De data aceasta, aducem in fata dumneavoastra autovehiculul Mercedes ML350. Acesta este un automobil de lux, ce poate fi inchiriat din flotele Rent-4U. Momentan, acest autovehicul poate fi gasit in localitatile Otopeni si Bucuresti, urmand ca pe viitor sa o introducem si in restul localitatilor. Mercedes ML350 poate fi inchiriat in regimul normal de rent a car, dar si prin serviciul de inchirieri masini fara garantie. In randurile de mai jos, va vom explica cum va putea fi inchiriat acest vehicul, renuntand la garantia de 1500 de euro. Tarifele din acest articol sunt actualizate pentru anul 2022.

Puteti intra pe serviciul de rent a car la Mercedes ML350 in localitatile Bucuresti si Otopeni, pentru a vedea cum functioneaza acest modul de inchirieri.

Referitor la Mercedes ML350, compania noastra de inchirieri masini va pune de aceasta data doua sisteme, ce ocolesc garantia auto. Primul dintre ele, este cel in care garantia auto va fi eliminata in totalitate. In aceasta situatie cei 1500 de euro nu vor mai exista. Iar a doua dintre ele, este cea in care garantia auto se retine doar partial. In acest caz, aceasta va fi de 700 de euro.

In randurile ce urmeaza, veti vedea cum functioneaza cele doua servicii de inchrieri masini fara garantie, aplicate la autovehiculul Mercedes ML350.

Anul 2022

serviciu de inchirieri masini fara garantie la mercedes ml350

Firma noastra de rent a car din Bucuresti si Otopeni pune dispozitie doua sisteme de inchirieri masini fara garantie:

 • Serviciul de inchirieri masini fara garantie pentru Mercedes ML350. Aici, garantia este eliminata in totalitate.
 • Pachetul de inchirieri auto cu garantie partiala. Aici, intra in ecuatie asigurarea zilnica partiala.

Cum am spus si in randurile anterioare, garantia auto pentru serviciul normal de inchirieri masini este de 1500 de euro. Aceasta suma poate sa fie blocata pe cardul de credit sau poate fi retinuta fizic. Ea va fi returnata clientului, doar daca autovehiculul este predat companiei de rent a car fara nici o dauna. In situatia in care autovehiculul Mercedes ML350 este adus cu pagube, atunci va trebui sa se retina din garantie pentru a fi acoperita dauna comisa.

Cum functioneaza si care sunt tarifele pentru sistemul de inchirieri masini fara garantie la masina Mercedes ML350?

Serviciile de inchirieri auto din Bucuresti si Otopeni infiintate de brandul nostru vor sa usureze din viata clientului. Astfel, in primul caz am expus faptul ca garantia va fi eliminata in totalitate. Va intra in schimb conceptul de asigurare zilnica totala. Aceasta este o suma modica ( comparativ cu garantia auto ), ce se plateste pe ziua de inchiriere. In al doi-lea caz, vorbim de reducerea garantiei de la 1500 de euro, la 700 de euro.

Pentru aceasta situatie, va intra in ecuatie asigurarea partiala. Pentru ca jumatate din garantie va fi blocata de catre compania noastra, asigurarea partiala va reprezenta doar jumatate din cea totala. Astfel, daca asigurarea totala este de 45 de euro pe zi, cea partiala va fi de 20 de euro. Incercam sa ducem conceptul de inchirieri masini fara garantie la alt nivel. In acest articol vedeti aceste doua sisteme, aplicate doar pentru autovehiculul Mercedes ML350. Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre serviciul de rent a car fara garantie...

In cazul autovehiculului Mercedes ML350, compania noastra de inchirieri masini a mai dezvoltat si alte concepte:

Mai departe vom vedea care sunt tarifele pentru sistemele de inchirieri masini fara garantie aplicate asupra masinii Mercedes ML350.

Modulul de rent a car fara garantie pentru localitatile Otopeni si Bucuresti la auto Mercedes ML350 ( pachet pentru anul 2022 )

Pentru acest serviciu, garantia auto de 1500 de euro va fi redusa la zero. Ea nu va mai exista din nici un punct de vedere. Astfel, pentru inchirierea masinii Mercedes ML350, vom aduce in prim plan asigurarea zilnica totala. Vedeti care sunt mai exact tarifele pentru acest tip de asigurare:

 • 1-3 zile - in acest caz, serviciul de inchirieri masini fara garantie va avea costul de 50 de euro pe ziua de rent
 • 4-7 zile - la acest numar de zile, asigurarea zilnica totala pentru inchirierea masinii Mercedes ML350 va fi de 48 de euro pe zi
 • 8-15 zile - pentru acest numar de zile, tariful serviciului de inchirieri masini fara garantie in Bucuresti si Otopeni este de 46 de euro pe zi
 • 15-30 de zile - pretul pentru Mercedes ML350 in sistemul de rent a car fara garantie este de 44 de euro pe zi
 • Peste 30 de zile - asigurarea zilnica totala in Otopeni si Bucuresti, pentru acest autoturism va fi de 42 de euro pe zi

Sistemul de inchirieri masini cu garantie partiala la autovehiculul Mercedes ML350 si tarifele aferente

In aceasta situatie, cum am mentionat si in randurile de mai sus, garantia auto va fi retinuta doar pe jumatate. Asadar, garantia auto partiala va fi estimata la 700 de euro. Ei vor fi returnati la sfarsitul perioadei de inchiriere, iar in plus va fi folosita asigurarea zilnica partiala. Aceasta este jumatate din valoarea asigurarii totale. In randurile de mai jos aveti tarifele pentru aceasta:

 • 1-3 zile - asigurarea partiala in sistemul nostru de inchirieri masini, va fi pentru acest numar de zile la 21 de euro pe zi
 • 4-7 zile - pentru autovehiculul Mercedes ML350, garantia partiala de rent a car va fi 20 euro pe zi
 • 8-15 zile - serviciul de inchirieri masini in localitatile Otopeni si Bucuresti cu garantie partiala este de 18 euro pe zi
 • 15-30 de zile - asigurarea zilnica partiala va costa pentru Mercedes ML350 suma de 17 euro pe zi
 • Peste 30 de zile - sistemul de garantie partiala pentru inchirierea autovehiculului in Otopeni si Bucuresti va costa 15 euro pe zi

In acest articol ati citit serviciile de inchirieri masini fara garantie la autovehiculul Mercedes ML350. Preturile sunt valabile pentru localitatile Bucuresti si Otopeni si sunt aplicate doar pentru intregul an 2022. Va multumim de fiecare data ca sunteti alaturi de noi si va dorim drum intins in continuare!


Posted in Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie, Informatii Auto | Updated on mai 11, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *