limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Inchirieri masini - Volkswagen Golf - fara garantie - pentru 2022 in Otopeni si Bucuresti

Home  >  Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie  >  Inchirieri masini - Volkswagen Golf - fara garantie - pentru 2022 in Otopeni si Bucuresti

Volkswagen Golf este una dintre cele mai de succes autovehicule din aceasta marca. Ea a fost adaptata pentru populatia urbana, punand la punct un sistem compact, dar cu suficient loc la interior. Noi sugeram acest automobil tuturor persoanelor, care doresc sa inchirieze o masina pentru localitate! Pentru orasul Bucuresti ( care este foarte aglomerat ), Volkswagen Golf se pliaza la perfectie. In acest articol, va vom arata lista de tarife pentru cele doua pachete de inchirieri masini, aplicate asupra masinii Volkswagen Golf: sistemul de inchirieri masini fara garantie si cel cu depozit parital. Lista de tarife este actualizata pentru anul 2022 si se aplica pentru localitatile Bucuresti si Otopeni.

Desigur, autovehiculul poate fi inchiriat si in regimul normal de rent a car. Va sugeram ca de fiecare data, cand apelati la un serviciu de inchirieri masini, sa alegeti autovehiculul Volkswagen Golf. Aceasta masina se pliaza la perfectie pentru orasul Bucuresti. Deasemeni, tariful de inchiriere este destul de mic, comparativ cu multe masini din flota noastra de rent a car. Chiar daca este un autovehicul compact, el are o putere enorm de mare si o viteza ce poate intrece multe masini de top. Portbagajul autovehiculului Volkswagen Golf este apropiat de cel al Passat-ului. Dar, sa nu va mai plictisim cu detalii inutile... Va lasam cu tarifele de inchirieri fara garantie, aplicate asupra lui Volkswagen Golf in Bucuresti si Otopeni pentru 2022.

Pe langa faptul ca poate fi mult mai usor de parcat, ea ofera destul de mult spatiu la interior.

tarife pentru serviciul de inchirieri masini fara garantie la volkswagen golf in bucuresti si otopeni pentru 2022

In randurile de mai jos veti vedea care este mai exact lista de tarife pentru autovehiculul Volkswagen Golf. Acestea vor fi aplicate pentru serviciul de inchirieri masini fara garantie si vor intra in functiune doar in localitatile Bucuresti si Otopeni. Toate preturile se aplica pentru anul 2022.

Modulele de inchirieri masini fara garantie pentru autovehiculul Volkswagen Golf in Bucuresti si Otopeni pentru anul 2022

De regula, garantia auto pentru autovehiculul Volkswagen Golf este de 500 de euro. In cazul acestei masini, veti vedea in randurile de mai jos cum poate fi inlocuita garantia auto.

Rent a car Volkswagen Golf fara garantie auto la Rent-4U

Inainte de toate, trebuie sa intelegem ce inseamna mai exact conceptul de garantie in serviciul de inchirieri masini. Aceasta este o suma de bani ce se retine la inceputul perioadei de inchiriere. Ea poate fi inlocuita in totalitate sau doar partial prin sistemul de asigurare zilnica. In orasele Bucuresti si Otopeni ( localitatile cu cel mai mare flux in acest domeniu ) a aparut acest serviciu in urma cu 7 ani. Noi am pregatit un articol total separat, care sa va faca sa intelegeti cum functioneaza cel mai bine sistemul de rent a car fara garantie. Dar, revenind la subiect...

In randurile de mai jos o sa vedem impreuna care sunt mai exact tarifele pentru autovehiculul Volkswagen Golf, pentru serviciul de inchirieri masini fara garantie auto. Acestea vor fi listate pentru anul 2021 si vor fi impartite in doua categorii:

 • Preturile pentru Volkswagen Golf pentru sistemul fara garantie, unde intra asigurarea totala
 • Tarifele aplicate la masina Volkswagen Golf, unde va fi folosita garantia partiala ( aici intra asigurarea partiala )

Serviciul de inchirieri masini fara garantie pentru autovehiculul Volkswagen Golf in anul 2021 in orasele Bucuresti si Otopeni

Repetam ca in aceasta situatie garantia auto este zero. Lista de tarife este urmatoare:

 • 1-3 zile - pe langa pretul normal de inchiriere, tariful asigurarii zilnice va fi de 16 euro pe zi
 • 4-7 zile - la tariful de rent a car pentru masina Volkswagen Golf se va adauga cei 14 euro pe zi
 • 8-15 zile - adaugat la pretul de inchiriere vor mai fi inca 12 euro pe zi, pentru autovehiculul Volkswagen Golf
 • 15-30 zile - la pretul normal de inchiriere masina va mai fi adaugat pretul asigurarii zilnice totale de 10 euro pe zi
 • Peste 30 de zile - pe langa tariful obisnuit de inchiriere auto se va mai adauga inca 8 euro pe ziua de inchiriere ( aplicabil in localitatile Otopeni si Bucuresti )

Repetam: In cazul sistemului de inchiriere auto fara garantie, va interveni asigurarea totala. In acest caz, garantia auto va fi redusa la zero.

In randurile de mai jos vom vedea cum se comporta serviciul de inchirieri auto din Otopeni si Bucuresti cu garantie partiala.

Sistemul de inchirieri auto cu garantie partiala pentru masina Volkswagen Golf ( lista de preturi 2021 )

In aceasta situatie, garantia auto va fi in continuare prezenta. Singura diferenta o reprezinta faptul ca atat asigurarea zilnica, cat si garantia vor scadea mai mult de jumatate. La autovehiculul Volkswagen Golf garantia partiala va fi de 240 de euro. De asemeni, lista de tarife pentru asigurarea partiala este urmatoarea:

 • 1-3 zile - pe langa tariful obisnuit de rent a car se va mai adauga cei 7 euro pe ziua de rent
 • 4-7 zile - adaugat la pretul de rent va mai asigurarea partiala de 6 euro pe ziua de inchiriere
 • 8-15 zile - pe langa tariful de inchiriere al masinii se vor pune cei 5 euro, reprezentand asigurarea partiala
 • 15-30 zile - aici la oferta de inchiriere auto pentru Volkswagen Golf, se va adauga pretul de 5 euro pe zi
 • De peste 30 de zile - pentru acest numar de zile, pachetul fara garantie este de 4 euro pe zi

Acesta a fost articolul nostru vis a vis de pachetul de inchiriere masina fara garantie aplicat la masina Volkswagen Golf, pentru localitatile Otopeni si Bucuresti. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsitul articolului!


Posted in Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie, Informatii Auto | Updated on aprilie 26, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *