limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Intrebari & Raspunsuri

Home  >  Intrebari & Raspunsuri

Intrebari Generale din domeniul de Rent a Car

Veti gasi in aceasta sectiune cele mai adresate intrebari din zona de rent a car.

Pentru informatii suplimentare, puteti intra la rubrica de contact.

Cine recomanda firma dumneavoastra de inchirieri auto?

Compania noastra de inchirieri masini din orasul Otopeni colaboreaza in prezent cu multe corporatii pentru serviciile de inchirieri auto. 95% dintre clientii nostri sunt pe deplin multumiti. Dar, sa nu ne mai laudam si sa lasam recenziile Rent-4U sa vorbeasca.

Aveti toate autovehiculele asigurate?

Desigur, toate autovehiculele noastre au RCA si asigurare de tip CASCO.

Se poate inchiria masina fara garantia auto?

Masina poate fi inchiriata fara garantia auto, doar in situatia in care s-a optat deja la realizarea rezervarii pentru ASIGURAREA ZILNICA. Aceasta poate inlocui partial, sau in totalitate garantia auto. Aceasta optiune apare in momentul in care realizati inchirierea auto.

Pot inchiria masina si fara cardul de credit?

La compania de inchirieri auto Otopeni Rent-4U, puteti inchiria fara probleme fara cardul de credit... Numai ca veti avea doua posibilitati de a inchiria autovehiculul. Una dintre ele este prin oprirea sub forma de CASH a garantiei. Aceasta va fi returnata inapoi, in cazul in care autovehiculul nu a fost avariat. A doua modalitate, este prin inchirierea unui sistem de asigurare zilnica. Aceasta inlocuieste in totalitate garantia auto.

Care sunt modalitatile de plata pentru serviciile de rent a car oferite?

Serviciile noastre de inchirieri auto pot fi achitate online, sau prin plata directa. Desigur, mai avem si alte metode, precum: Paypal si transfer bancar ( modalitati ce fac parte din plata online ).

Cum pot inchiria o masina de la firma dumneavoastra de rent?

Masina poate fi inchiriata apasand butonul de "Rent" din pagina de Alege Masina. De asemeni, autovehiculul poate fi inchiriat si din pagina de Acasa cu butonul "Cauto". Aici, vom lista toate autovehiculele ce apartin de flota noastra. Desigur... atat pentru informatii suplimentare, cat si pentru rezervari, puteti suna la numarul de telefon +40756 108 896.

Pot schimba masina dupa ce am facut rezervarea?

La compania noastra de rent a car, puteti schimba autovehiculul cu un altul, doar daca acesta se afla disponibil in flota. In cazul in care veti dori sa anulati sau schimbati rezervarea va invitam sa sunati la numarul de telefon +40756 108 896. De asemeni, daca doriti sa ne trimiteti un email cu aceasta situatie, puteti folosi pagina noastra de contact.

De unde pot ridica masina si unde o pot returna?

Sediul principal se afla in orasul Bucuresti. De asemeni, mai avem un punct de lucru in orasul Otopeni. Cel din Bucuresti, se afla in calea Dorobanti, nr 36-40. De asemeni, punctul de lucru din Otopeni, este pe strada Nalbei, nr. 36-40. Sa nu uitam, in cazul in care ati inchiriat autovehiculul pe o perioada mai mare de 5 zile, vom livra autovehiculul in zona in care o doriti dumneavoastra.

Ce pot face, daca masina nu va mai merge sub nici o forma?

In cazul in care masina a cedat, va trebui sa sunati de urgenta la numarul de telefon: +40756 108 896.. Noi vom veni in cel mai scurt timp si vom inlocui autovehiculul respectiv. Repetam: Ceea ce trebuie sa faceti in aceasta situatie este sa sunati de urgenta.

Livrati autovehicule la ridicare si in afara orasului Bucuresti

Putem livra autovehiculul gratuiti in zona orasului Bucuresti si a judetului Ilfov. Pentru livra masina inchiriata si in afara celor doua judete, dar se vor adauga cateva cheltuieli aditionale.

Cand pot sa va contactez?

Programul nostru este non-stop. Suntem disponibili la orice ora din zi si din noapte.