limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Kilometri nelimitati in rent a car | Servicii si informatii utile

Home  >  Informatii Auto  >  Kilometri nelimitati in rent a car | Servicii si informatii utile

Rent-4U este dintre putinele agentii de rent a car din Bucuresti si Otopeni, ce pune la dispozitie varianta de kilometri nelimitati. Optiunea de kilometri limitati a fost transformata in sectorul de rent a car. In anul 2010, aceasta era aplicata de fiecare companie de inchirieri auto. Agentiile de rent setau un numar general de 200 de kilometri. Desigur, aceasta era insumata, iar la sfarsit ea se impartea la numarul de zile. In cazul in care consumatorul de rent depasea cei 200 de km pe zi, se aplica o taxa suplimentara.

Intre timp aceasta taxa a disparut sau a fost adaptata de alte agentii. Adaptarea acestei taxe s-a produs treptat pe baza cerintelor clientului de rent a car.

Ce este optiunea si taxa pentru kilometri nelimitati la inchirierea unei masini?

Daca doriti sa inchiriati o masina fara limita de kilometri, agentia noastra va fi solutia. Noi punem la dispozitie autovehicule noi, care pot fi inchiriate cu optiunea de kilometri nelimitati.

+40 741 271 233

introducerea optiunii de kilometri limitati in serviciul de rent a car

Varianta de kilometri nelimitati este oferita de aproape orice firma de inchirieri auto. Dar in cazul in care kilometrajul o ia razna, fiecare agentie va avea o limita impusa in contractul de rent a car.

Taxa pentru kilometri nelimitati a fost transformata intr-o extra-optiune si a trebuit sa isi schimbe forma din mai multe motive. In randurile de mai jos, va vom explica cum aplica companiile de inchirieri auto taxa de kilometri limitati si cum functioneaza optiunea de kilometri nelimitati. Cititi mai departe!

Ce este optiunea de kilometri nelimitati in serviciul de rent a car?

cum arata optiunea de kilometri nelimitati in serviciul de rent a car

Cele mai multe dintre agentiile de inchirieri auto pun un plafon de 200 de kilometri pe zi. In cazul in care sunt 5 zile inchiriate, va fi un total de 1000 de kilometri. Firma noastra de rent a car Otopeni Bucuresti va explica de aceasta data cum functioneaza aceasta extra-optiune si cum este pusa in practica de companiile de inchirieri auto.

Asadar, trebuie precizat faptul ca fiecare client de rent a car doreste sa aiba autovehiculul inchiriat oricand la dispozitie. Mai mult de atat, utilizatorul de inchirieri nu va trebui sa isi faca griji despre limita de kilometri impusa de agentie. Pe de cealalta parte, firmele doresc ca masinile lor sa ramana in conditii cat mai bune, pentru a rezista si pentru urmatoarele inchirieri.

Cum functioneaza extra-optiunea de kilometri nelimitati?

Sunt mai multe variante ce fac ca firma de inchiriere sa isi pastreze profitabilitatea si sa ofere clientilor ceea ce au nevoie. Asadar, optiunea de kilometri nelimitati va functiona prin doua variante. Prima dintre ele, este cea in care aceasta este platita in mod direct. Astfel, clientului i se va atribui orice autovehicul va dori.

Extra-optiunea de kilometri nelimitati va fi achitata la inceputul inchirierii si va fi stipulata in contractul de rent a car.

Cat costa optiunea de kilometri nelimitati in serviciul de rent a car?

Pentru situatia in care doriti sa circulati cu masina inchiriata in tara, ea se va accesa sub forma unui pachet separat. Astfel, este normal ca la inchirierea unui Mercedes ML350, tariful sa fie cu mult mai costisitor fata de alte vehicule mai ieftine.

In cazul inchirierii autovehiculului Renault Captur, optiunea de kilometri nelimitati va fi cuprinsa intre 10 si 15 de euro pe ziua de inchiriere. De asemeni, pentru un pachet de rent a car la un autovehicul precum Tesla 3, aceasta poate ajunge la 20 de euro pe zi. Asadar, aceasta optiune se va seta dupa valoarea autovehiculului inchiriat. Cu toate acestea, va exista o exceptie. In cazul in care in doriti sa plecati cu masina inchiriata in afara tarii, pretul pentru optiunea de kilometri nelimitati va fi inclusa in pachetul de plecare. Pe link-ul respectiv veti vedea tarifele pentru acest serviciu, iar extra-optiunea respectiva va fi inclusa in pret.

Cum pot ocoli optiunea de kilometri nelimitati la inchirierea unei masini?

cum se ocoleste optiunea de kilometri nelimitati in rent a car

De precizat: varianta de kilometri nelimitati nu va putea fi accesata in pachetul de rent a car fara garantie. Revenind la subiect,... In lista de autovehicule exista masini, unde compania de inchiriere nu le acorda foarte mare importanta. Acestea pot fi inchiriate cu un buget redus si nu au limita de kilometri. Nu sunt masini vechi sau uzate. Ele sunt vehicule ce au o vechime de 4 pana la 5 ani. Pentru vehiculele respective, pretul de rent a car va include si optiunea de kilometri nelimitati.

Se aplica aceasta regula pentru toate companiile de inchirieri?

Din pacate sau din fericire, fiecare agentie de inchirieri are permisiunea de a-si seta propriile reguli, atata timp cat nu incalca legea. Cu toate acestea, marea majoritate a firmelor de rent a car detin vehicule in flota, unde nu este foarte important kilometrajul. Nu va trebui sa va asteptati la autoturisme foarte scumpe!

Cum se aplica taxa pentru kilometri limitati?

diferente intre taxa de km limitati si optiunea de km nelimitati in rent a car

La inceputul acestui articol, am mentionat ca va exista o taxa pentru kilometri. Aceasta functioneaza sub forma unei penalizari si este aplicata atunci cand nu este solicitata extra-optiunea pentru kilometri nelimitati. Ea se va fixa pentru fiecare kilometru in parte si se va plati la sfarsitul perioadei de inchiriere.

De ce exista taxa pentru kilometri limitati la inchirirea unei masini?

Pentru a explica cat mai bine aceasta taxa, vom oferi un mic exemplu. Compania de rent a car X achizitioneaza un autovehicul in valoare de 40000 de euro, ce va fi adus pentru inchiriere. Firma X doreste ca vehiculul respectiv sa aduca profitabilitate companiei. Astfel, acesta ajunge la inchiriat cu pretul de 50 de euro pe zi. Daca in primele zile, clientul parcurge cu ea 400 de kilometri, in doar 30 de zile de rent kilometrajul ajunge la 12000.

In zece luni aceeasi masina se va duce catre 120000 de kilometri. Pentru aceasta perioada, vehiculul va produce doar 15000 de euro, iar valoarea sa va fi sub 30000 de euro. Dupa cum puteti observa, in cazul in care compania nu va impune o limita de kilometri pentru vehiculul nou, ea va suferi pierderi enorme pe termen lung.

Asadar, limita de kilometri va trebui pusa in practica sub forma unei optiuni sau penalizari. Nu va faceti griji: Dupa cum am precizat si mai sus, sunt vehicule ce pot fi inchiriate fara aceasta limita.

Cum se pune in alicare taxa pentru kilometri limitati?

Tariful final se calculeaza destul de simplu. Numarul de kilometri realizati in plus fata de limita pe zi, inmultit cu suma taxei. In cazul Daciei Logan aceasta taxa este cuprinsa intre 0,1 si 0,2 euro pe kilometru. Pentru alte vehicule mai scumpe, valoarea va creste.

Acesta a fost articolul. Ne-am dorit de aceasta data sa precizam toate informatiile necesare pentru kilometri nelimitati in serviciul de rent.

Va multumim!


Posted in Informatii Auto | Posted on martie 18, 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *