limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Istoria serviciului de rent a car fara garantie ( cum a inceput )

Home  >  Informatii Auto  >  Istoria serviciului de rent a car fara garantie ( cum a inceput )

Am vorbit in nenumarate articole despre serviciul de rent a car fara garantie. Ati vazut cand se inchiriaza o masina fara depozit auto. De asemeni, ati aflat de ce se inchiriaza autoturismul cu acest pachet, pentru o perioada scurta de timp. Am descris cu lux de amanunt elementul de asigurare auto in domeniul de inchirieri masini. Am vrut sa aratam diferentele dintre serviciul de inchirieri auto fara garantie si celelalte pachete de rent. Ne-am dorit in mod precis sa aratam cum se comporta serviciul de inchirieri masini fara depozit in totalitate. Cu toate acestea, nu am vorbit despre istoria acestui serviciu si cum a aparut cu exactitate pe piata de inchirieri.

Vom afla in urmatoarele randuri, cum a fost initiat acest pachet de rent a car. Va fi un articol destinat in proportie de 60% firmelor de inchirieri. Cu toate acestea, pe alocuri veti putea vedea cateva elemente generale, care va vor aduce cateva ganduri de: "Interesant!" Asa ca, va lasam mai departe sa va bucurati de articol...

Cum a aparut serviciul de rent a car fara garantie?

In urma cu 20 ani, serviciul de inchirieri masini fara garantie nu exista. Firmele de inchirieri masini au inceput sa introduca acest pachet in urma cu 15 ani. Tendinta a pornit din Statele Unite, cand agentiile au decis sa puna la dispozitie acest serviciu.

Miscarea respectiva a inceput destul de greu, deoarece companiile de inchirieri auto nu aveau incredere in totalitate in client. Era totusi o situatie, care putea aduce foarte multe pagube acestor agentii.

cum a inceput serviciul de rent a car fara garantie

Cum a aparut pe piata de inchirieri masini, serviciul de rent a car fara garantie?

In urma cu miliarde si miliarde de ani, un atom mai nebun s-a gandit sa faca implozie. Din el, s-a format un element foarte important, pe care noi il numim in prezent materie. O parte din materie o reprezenta Planeta Pamant.

Drumul a fost lung de la molusca la dinozaur. Indiferent de situatie, dinozaurii au evoluat, iar scara evolutiei a dus la ceea ce numim maimuta. Drumul evolutiei avea sa continue, iar din maimuta a aparut ceea ce numim fiinta umana. Si sa nu uitam ca el a creat serviciul de rent a car. :)))

Pachetul de inchirieri masini fara garantie a aparut o data cu...

Modulul de inchirieri masini fara garantie a inceput o data cu cresterea increderii in clientii de rent. Acesta a inceput sa apara in urma cu 15 ani, cand s-a considerat ca utilizatorul de rent avea in sfarsit cei 7 ani de acasa. Daca este sa ne luam dupa statistici, putem ca considera ca informatia respectiva era destul de clara.

Pana acum 15 ani, agentiile de inchirieri masini nu inchiriau fara depozit auto. Era o reticenta majora din partea companiilor de inchirieri. Cu toate acestea, in ultimii 15 ani, se considera ca o parte din comportamentul clientilor s-a imbunatatit. Acest fapt, a ajutat enorm la punerea pe piata a acestui serviciu.

In randurile de mai jos, va vom enumera cateva statistici, ce au demonstrat schimbarea comportamentului la clientii de rent a car. Tineti minte: Imbunatatirea conduitei utilizatorului de inchirieri auto, a permis punerea pe piata acestui serviciu.

Imbunatatirea manierelor clientului de rent a car, a permis punerea pe piata a serviciului de rent a car fara garantie

In urma cu 20 de ani, s-a incercat acelasi tip de serviciu si anume: Sa se inchirieze masinile fara garantie. Cu toate acestea, rezultatele asteptate de firmele de inchirieri masini nu au fost cele dorite. Foarte multe agentii, care au incercat sa implementeze acest serviciu, au suferit la inceput foarte multe pierderi. Conform statisticilor oferite de aceste companii, 10% dintre inchirieri se intorceau cu avarii de cateva sute de euro.

Din pacate, aceste situatii au fortat agentiile sa renunte la implementarea serviciului respectiv. Cu toate acestea, nu s-a renuntat la aceasta idee in totalitate. Cazul se aseamna foarte mult cu modalitatea in care au fost aduse masinile electrice pe piata de rent a car.

In anul 2007 firmele de inchirieri masini au adus din nou serviciul de rent fara garantie

Era nevoie de o schimbare in conduita consumatorului de rent, pentru ca acest serviciu sa functioneze in totalitate. Ganditi-va ca acesta trebuia sa se simta responsabil de situatia autovehiculului inchiriat. Chiar daca asigurarea zilnica inlocuia garantia auto, la producerea unei daune, compania de rent iesea in pierdere.

Sa spunem ca se inchiria fara garantie un Kia Sportage. Masina respectiva ajungea la client si acesta platea in plus o asigurare zilnica. Ea putea sa fie cuprinsa intre 20 si 30 de euro pe zi. Depozitul auto pentru acest autovehicul, ar fi fost de 800 de euro. In cazul in care clientul ar fi decis sa inchirieze acest autoturism pentru 3 zile, ar fi platit in pachetul de rent fara garantie suma de 60 de euro.

La realizarea unei daune din partea clientului, cei 60 de euro nu ar fi acoperit nici cea mai mica reparatie. Astfel, era nevoie ca firma inchiriere masina Bucuresti ( in paragraful de mai sus am expus tarifele noastre ) sa aiba incredere in client, pentru a inchiria prin acest pachet.

Cu toate acestea, companiile de rent au incercat sa aduca din nou pe piata de inchirieri auto, serviciul fara garantie in anul 2007. Din fericire, de data aceasta, efectul a fost unul favorabil. Clientii de inchirieri aduceau "masinile nevatamate". Acest fapt a permis ca serviciul de inchirieri masini fara garantie sa isi faca aparitia si ajute o categorie importanta de clienti.

Ce categorie de clienti avea sa ajute pachetul de rent a car fara garantie?

Dupa cum am mentionat si in alte articole de pe blogul nostru, nu toata lumea isi permite sa inchirieze un autovehicul cu garantie. Totul devine extrem de dificil pentru anumite categorii de clienti, mai ales cand aceasta depaseste 500 de euro. Atunci, dar si acum este aceeasi situatie. Nu toate persoanele au 500 de euro pe un card, care sa le fie blocati in scop de garantie.

Astfel, de aceasta data puteau fi inchiriate autovehiculele fara depozit auto. Acest sistem de rent a car ajuta extrem de mult aceasta categorie de consumatori.

V-am prezentat in acest articol, istoria serviciului de rent a car fara garantie.

Ati aflat cum a aparut acest pachet de inchirieri masini. De asemeni, ati inteles prin ce a trebuit sa treaca agentiile de inchirieri auto pentru a ramane acest serviciu pe piata. Ati inteles ca au fost si foarte multe incercari, pana ca inchirierea unei masini fara garantie sa ramana un serviciu concret.

Acestea au fost toate informatiile noastre. Va multumim ca ati ramas cu noi pana la sfarsit si va recomandam un alt articol interesant: acte necesare pentru serviciul de rent a car.


Posted in Informatii Auto | Updated on septembrie 24, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *