limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Kia Ev6 ajuta viitorul auto si sectorul de rent a car electric

Home  >  Informatii Auto  >  Kia Ev6 ajuta viitorul auto si sectorul de rent a car electric

Kia Ev6 este unul din cele mai importante autovehicule, produse de Kia in anul 2021. Brand-ul aduce prin acest autoturism, tehnologii cu totul inovative. Masina a aparut in atentia publicului larg in luna Martie anul 2021. Acest autovehicul a fost primul model electric marca Kia si se aseamana foarte mult ca structura cu Hyundai Ioniq 5. Autoturismul Kia Ev6 este din lista Ev, care incepe de la Ev1 si se extinde pana la Ev9. Aceasta masina uimeste orice client de rent a car, avand o tehnologie extrem de avansata. Ev6 a fost declarat Autovehiculul European al Anului 2022. In prezent, cele mai cautate agentii de rent a car sunt interesate sa puna acest autovehicul la dispozitia utilizatorului de inchirieri.

Kia Ev6 va fi unul din cele mai bune Suv-uri din serviciul de inchirieri auto. Masina este dotata cu un motor ce ajunge la 577 de cai putere. De asemeni, bateria acestui autorism nu mai este Lithium-Ion. Aceasta este alcatuita dintr-un material mult mai rezistent si are o putere de 77.4 kWh. Deoarece reprezentam o companie de rent a car Otopeni Bucuresti, vom discuta in acest articol si despre inchirierea acestui autoturism.

Cum se comporta Kia Ev6 pe piata auto si cum este apreciata in serviciul de inchirieri masini electrice?

kia ev6 ajuta viitorul auto si sectorul de rent a car electric

Trebuie sa fim corecti si sa confirmam ca acest autoturism este unul dintre putinele Suv-uri electrice, care pune la dispozitie nenumarate avantaje pentru utilizator. Masina are foarte multe utilitati, ce ii confera clientului de rent un drum sigur si cat mai direct.

De asemeni, cine detine un astfel de autovehicul, se va bucura de foarte multe beneficii. Masina ofera inspiratie pentru fiecare calatorie in parte. De aceea, acest automobil se potriveste atat la vanzare, cat si la inchiriere.

Ce aptitudini tehnologice are autovehiculul Kia Ev6 in industria auto si ce avantaje aduce in serviciul de rent?

Ev6 este unul din autoturismele electrice, care atinge suta de kilometri in doar 3,5 secunde. Masina are o putere imensa si o capacitate de remorcare de pana la 1600 de kg. Fiind un autovehicul destul de puternic va putea tracta cu usurinta si rulotele pentru camping.

Automobilul este construit pe platforma E-GMP, care inseamna Electric-Global Modular Platform. Aceasta este o podea plana, ce permite adaugarea de dotari suplimentare. Masina nu este de foarte mult timp pe piata de rent a car. Ea a intrat in acest serviciu la inceputul anului 2022.

Ce beneficii va aduce Kia Ev6 in serviciul de rent a car electric?

In primul rand este un Suv, dorit de foarte multi utilizatori din domeniul inchirierilor auto. Autoturismul >Kia Ev6 are o autonomie de peste 510 kilometri. Aceasta va ajuta multi clienti de rent. Inchiriind acest automobil de la o companie de rent a car electric Bucuresti, veti putea strabate toata tara dintr-o singura incarcare.

Masina este ideala pentru excursiile in familie, fiind benefica pentru calatorii. Este un automobil care imbunatateste serviciul de rent electric. In afara de faptul ca este unul dintre putinele Suv-uri din domeniul de rent electric, el se pliaza foarte bine pentru acest serviciu.

Cum se pliaza Kia electric pentru zona de rent a car?

Pe langa autonomia ridicata ce permite mai multe deplasari si drumuri mai lungi cu masina inchiriata, acest Kia ofera foarte mult spatiu la interior. Ev6 are de aceasta data, loc pentru bagaje. De asemeni, la interior autovehiculul are spatiu atat pentru locurile din fata, cat si pentru pasageri.

Prin acest Suv, utilizatorul de rent nu va mai simti ca a inchiriat o masina electrica, ci un autoturism pe care se poate baza. Pe langa autonomie si loc, Kia Ev6 are o tehnologie aparte ce ajuta utilizatorul. In cazul domeniului de rent, sistemul head-up display ajuta extrem de mult clientul de inchirieri. Acesta are in parbrizul masinii toate elementele importante. Va gasi acum elemente ca: viteza, directiile de mers, etc.

De aceasta data clientul de rent a car, va avea realitatea virtuala alaturi de realitatea augmentata.

Ce variante de Ev6 vor fi gasite in industria auto si in domeniul de inchirieri masini?

In prezent, va puteti bucura de varianta clasica Air Long Range. Acesta are toate dotarile, pe care noi le-am descris in randurile de mai sus.

De asemeni, pentru Marea Britanie veti avea disponibil tot modelul Air Long Range. Acesta se gaseste din pacate doar cu volanul pe partea dreapta. Autovehiculul este la fel de lung si poate fi gasit doar la agentiile de rent a car din aceasta tara.

Si ultima varianta a autoturismului Kia Ev6 este GTLine. Ea intrat in productie din anul 2022 si nu va putea fi gasit deocamdata la firmele de inchirieri masini.

Astfel, in ceea ce priveste vehiculul electric Kia Ev6, veti gasi modelul Air Long Range la companiile de rent a car din Europa si Statele Unite. Si desigur, pentru Marea Britanie veti avea de inchiriat un autovehicul adaptat pentru aceasta tara. GTLine va intra pe viitor la agentiile de inchirieri, o data ce va aparea pe piata si va trece de perioada de testare.

Ce alte atributii mai are in dotare autoturismul Kia Ev6?

Una din aceste atributii va fi alimentarea convenabila. Autovehiculul este echipat cu functia V2L sau Vehicle To Load, care rolul unei surse de electricitate portabila. Aceasta este foarte utila pentru viata de zi cu zi. Functia respectiva are capacitatea de a servi ca sursa externa de energie pentru ceea ce ai nevoie. Ea poate fi folosita ca generator portabil, atunci cand va bucurati de activitatile in aer liber.

Tot acest autoturism aduce in fata clientilor de rent a car, un tool extrem de important. Aceasta este incarcarea ultra-rapida. Sistemul respectiv permite alimentarea in doar 4,5 minute, la un nivel de o suta de kilometri autonomie.

Concluzia pentru folosirea acestui automobil in pachetul de rent a car electric

Dupa cum ati vazut si dumneavoastra, este un autoturism care abia a aparut pe piata auto. La inceputul anului 2022 a fost introdus in domeniul de rent a car. Deoarece este unul dintre putinele Suv-uri electrice, raspunsul nu avea cum sa fie decat unul pozitiv.

Este o masina care ajuta extrem de mult domeniul de inchirieri auto si clientii din aceasta zona. Autonomia acestui autoturism este de peste 500 de kilometri. Acest automobil este ideal pentru drumurile lungi. Spre exemplu, parcurgerea distantei intre Bucuresti si Cluj-Napoca va putea fi realizata cu incredere la volanul acestei masini.

Kia Ev6 vine cu o revolutie tehnologica in domeniul electric auto si pe piata de inchirieri. Pe langa toate cele specificate, aceasta este dotata cu head-up display si functia V2L. Ambele dintre ele ajuta extrem mult clientul. Ev6 este ideal pentru camping-uri sau pentru excursiile in familie.

Acesta a fost articolul nostru.

Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la final, iar pentru ca suntem in aceasta zona, va recomandam articolul pachetele de rent a car electric disponibil pentru oamenii de business!


Posted in Informatii Auto | Updated on noiembrie 09, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *