limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Lordstown Endurance singurul pickup truck electric

Home  >  Informatii Auto  >  Lordstown Endurance singurul pickup truck electric

Nu stiu daca ati auzit pana acum de utilaj sau pickup truck ( camioneta ) destinat constructiilor, care sa fie electrice. Lordstownmotors este una din companiile care si-a propus si a reusit sa faca acest pas in industria auto. Modelul pus pe piata auto se numeste Endurance si a facut ca un pickup truck electric sa devina cu adevarat un pickup truck destinat pana si constructiilor.

Sigur ca ati auzit sau stiti deja ca exista pickup trucks-uri cu motor electric. In articolele noastre trecute am expus un model de pickup truck electric produs pe piata din China. Modelul este extrem de ieftin, asa ca nu ne asteptam sa revolutioneze cu adevarat piata. Din pacate, dorim sa va spunem ca toate modelele electrice de pickup truck aduse in industria auto nu fac fata in zonele mlastinoase si... Nu pot fi folosite pentru a cara materiale grele si sunt doar mari ( si atat ). Cititi mai departe pentru a afla ce sunt practic pickup truck-urile electrice...

Ceea ce a oferit LordsTown, prin modelul Endurance a fost sa ofere pickup truck-ului electric forta de care are nevoie.

lordstown prin modelul endurance

Modelul Endurance de la LordsTown vs alte modele de pick up truck electric

In acest moment, marea majoritate a pick up truck-urilor electrice ies in evidenta doar cu forma. Noi ca si companie de rent a car, stim cu adevarat ce inseamna un pickup truck.... Si deasemeni, stim cand este nevoie ca un pickup truk sa fie un pickup truck. Desigur... sunt bune pentru casa, pentru atunci cand ai ceva mai mult de carat. Cu toate acestea, pickup truck-urile electrice, produse pana in acest moment... Nu au forta necesara pentru a cara lucruri grele si a-si mentine aceeasi forta de tractiune. Nu pot sa se descurce in zonele denivelate sau namoloase.

Practic, pickup truck-urile electrice se comporta in mare parte ca muschii injectati cu botox sau silicon. Aceste masini arata ca au putere si sunt practic destul de mari, dar care... Nu se compara sub nici o forma din punct de vedere al fortei cu pickup truck-urile alimentate pe benzina sau motorina. Lipsa fortei a reprezentat o problema majora la toate pickup truck-urile electrice. Cu toate acestea a fost distrus acest mit, cum ca nu poate exista un pickup truck electric, care sa aiba aceeasi forta ca cel alimentat prin combustibil fosil. Iar mitul a fost distrus de catre LordsTown, prin modelul Endurance.

Cum a adus LordsTown mai multa forta intr-un pick up truck electric

In primul rand modul in care au pus in practica partea electrica, prin modelul Endurance este cu adevarat revolutionar.

Toate masinile electrice au motorul in partea din fata a masinii. Este si normal: acolo este locul lui. Dar, lasand gluma la o parte... LordsTown a integrat in modelul Endurance... Mici motoare electrice la nivelul rotilor, care sa ii ofere cat mai multa forta masinii. Motoarele de la nivelul rotilor au inlocuit in totalitate motorul electric unitar, existent la orice masina electrica. Acest model este destinat sa fie mai sigur si mai productiv pentru munca. Design-ul lui Endurance reduce numarul de parti care se misca intr-un pickup truck si... Imbunateste semnificativ controlul masinii. Aceasta modalitate impiedica modelul Endurance, sa existe in componenta masinii mai multe parti care se misca.

cum usureaza modelul masina modelul endurance

Facem de aceasta data o mica paranteza, pentru a va prezenta serviciul mașini de închiriat București fără depozit. Aflati mai multe informatii referitoare la subiect, din link-ul anterior. Va multumim si sa continuam articolul!

De asemeni, aceasta tehnica va ajuta pe viitor sa fie mai putine costuri de mentenanta. Sistemul electric al lui Endurance se numeste 4-Wheel Drive si permite masinii sa devina un adevarat pickup truck. Vom continua mai departe sa spunem pretul acestei masini si sa prezentam diferente intre un Ford F-150 si un Endurance.

* In cazul in care doriti sa inchiriati o masina si doriti sa aflati partile negre din domeniul de rent a car.

Diferente intre un Endurance LordsTown si un Ford F-150

Am ales pentru comparatie modelul Ford F-150, pentru ca se apropie destul de mult ca si caracteristici de Endurance. Prima diferenta dintre cele doua, este faptul ca F-150 merge pe benzina. Astfel, pentru primii 30000 de km, modelul F-150 va consuma combustibil in valoare de 21000 de dolari. De asemeni, costul pentru a circula cu modelul Endurance va fi de 7800 de dolari.

Paranteza: Aflati cine este compania Rent-4u: servicii complete de inchirieri auto in orasele Bucuresti si Otopeni.

Un alt factor pe care il vom lua in considerare va fi impozitul. In momentul de fata toate masinile electrice nu au impozit. Mai mult de atat, unele state ofera un bonus de 10000 de euro pentru orice masina electrica cumparata. Asta inseamna un minus de 10000 de euro la achizitionarea Endurance. Pentru Ford F-150 impozitul pleaca de la 700 de euro ( acest impozit se aplica pentru statele europene ). Dupa cum vedem la modelul Endurance, pentru anumite state se vor scadea cei 10000 de euro, pe cand la F-150 se va adauga impozitul anual.

Pretul initial al unui LordTown Endurance este 52500 de dolari. Din punctul nostru de vedere compania a pus acest model la un pret senzational de mic, comparativ... Cu modelul Ford F-150, care costa 51775 de dolari. Astfel, daca este sa facem un calcul, modelul Endurance, poate ajunge sa fie cu o diferenta de cel putin de 20000 de dolari in minus. Aceasta diferenta apare numai din prisma combustibilului consumat... Si nu ar mai trebui sa luam in considerare partea de reducere a impozitului anual.

Deocamdata cam atat cu acest articol. Va recomandam pentru viitor un autovehicul revolutionar ce urmeaza sa fie lansat de Lexus in anul 2022.

Va multumim!


Posted in Informatii Auto | Updated on septembrie 16, 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *