limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Masina lansata in 2022 cu design de 2030 | Lexus LQ LF-1 Limitless

Home  >  Informatii Auto  >  Masina lansata in 2022 cu design de 2030 | Lexus LQ LF-1 Limitless

Va prezentam in acest articol una dintre masinile care va revolutiona piata in urmatorii ani. Este un autovehicul cu adevarat uimitor ( atat din punct de vedere al design-ului, cat si… ). Aflati mai multe detalii despre acest autovehicul, cu adevarat superb, citind randurile urmatoare…

In urma cu doi ani, la salonul auto din Detroit, s-a dezvaluit o mostra dintr-o masina senzationala… Superba… Cu un design de Katana topita, imbracata cu o haina a viitorului. Din punctul nostru de vedere compania Lexus se autodepaseste, aratand prin aceasta masina o vitrina a tehnologiei si… Aduce prin aceasta masina un design extrem de inovativ. Masina se numeste Lexus LQ LF-1 Limitless si introduce pe piata auto un nou gen superior de autovehicule.

lexus lg limitless o masina senzationala

Acest crossover flagship, imbina performantele inalte ale unui autovehicul cu nivel superior din punct de vedere al luxului. Partea panoramica a acestei masini ii confera unul dintre cele mai placute aspecte. Modelul Lexus LQ Limitless a fost un conceput total diferit fata de viitoarele modele Lexus. Trecerea din partea companiei Lexus, la un design cu o forma curgatoare, solida si eleganta in acelasi timp… A fost ideea de start pentru aceasta masina… Prin care, credem noi, ca vor depasi foarte multe branduri in perioada imediat urmatoare.

Lexus LQ LF-1 Limitless detalii si concept

Inainte de a trece mai departe, dorim sa mentionam ca acest articol este realizat de cea mai inovativa companie de rent a car din Bucuresti. Siii…. Revenind la subiect.

Masina a fost creata la CALTY Desing Research din California. Ca toate modelele Lexus proiectate pentru viitor grila din fata masinii primeste un design total diferit. La LF-1, acest element pare sa o completeze in totalitate. Grila este prezentata cu un design tridimensional, oferindu-i un look extrem de luxos. Ceea ce este senzational la acest concept, este modul in care se potrivesc toate proportiile masinii. Raporturile acestei masini cu toate ca sunt extrem de exagerate, par sa se potriveasca de minune.

Acum facand o glumita: Este ca o femeie cu forme rubensiene, dar… Este cea mai frumoasa femeie cu aceste forme iar… Aceste forme ii vin de minune.

Va prezentam de aceasta data serviciul masini de inchiriat bucuresti otopeni fara depozit! Ne cerem scuze de mica publicitate si va lasam sa va continuati articolul!

Modelul Limitless LQ F-1 aduce in fata dumneavoastra, o combinatie perfecta a mai multor stiluri de viata. Partea frumoasa la acest model este faptul ca poate avea mai multe tipuri de alimentare. Ea poate fi in totalitate electrica, dar poate veni si la pachet de hibrid sau benzina.

lexus limitless lf-1

Cu ce iese Limitless LQ LF-1 in evidenta fata de alte masini?

Zona soferului, din spusele celor de la Lexus, elimina butoanele analogice si in favoarea controalelor smart. Designul din interior este extrem de minimalist, avand un tablou de bord extrem de larg. Spatiul din fata pentru pasageri este extrem de spatios, iar luminile fac tot farmecul acestei masini. La pornirea acestei masini se aprind mai multe secvente de iluminare ambientala. Tipul de ilumare este ales in functie de fiecare tip de conducere. Garnitura usii este din lemn si permite luminii din interior sa se completeze cu LED-urile din afara masinii.

Sistemul de navigatie al modelului Limitless LQ LF-1 este in patru dimensiuni, oferind... Atat posibilitatea pasagerilor sa se conecteze asupra lui, afisand totodata drumul progresiv al tuturor pasagerilor. El se conecteaza foarte bine cu sistemul masinii si permite realizarea de rezervari pentru hotel. Tot el sugereaza pauze de odihna si opriri pentru alimentarea masinii.

In momentul de fata, autonomia masinii este 50%, iar dupa spusele celor de la Lexus:"speram completam cat mai bine acest proces". Are in prezent modul sofer, care permite o concucere lina cu risc redus de accidente. Masina are posibilitatea de a parca singura si ajuta soferul in a executa cu usurinta foarte multe manevre.

lf 1 limitless lexus

* Vedeti cum se manifesta mafia din zona de inchirieri auto...

Este o masina superba, in toate cuvintele, iar interiorul se completeaza extrem de bine cu exteriorul. Cu toate ca pozele din articol si cuvintele nu exprima foarte bine senzatia pe care noi o avem... Va mai punem la dispozitie si un link cu toate datele despre Limitless LF-1 Lexus. Dar, sa presupunem ca nu ati plecat deja de pe site-ul nostru, asa ca... Vom incheia articolul prin a va relata cateva detalii tehnice ale acestei masini.

Ce atributii tehnice va avea Lexus LF-1 Limitless?

Varianta standard, va avea un motor V6 twin turbo de 3,5 litri si 416 cai putere, fiind ajutat de doua motoare electrice. De asemeni, varianta sport vine cu un motor V8 twin turbo de 600 cai putere. Proprietarii companiei Toyota, care detin si compania Lexus, isi asuma ca pot duce modelul sport la 660 de cai putere. Promisiuni foarte multe pentru acest model, care par sa se implineasca din ce in ce mai mult. Bine, probabil ca ar fi fost indeplinite cu mult mai devreme promisiunile lor, dar... Pentru ca pandemie... Nu s-a putut!

limitless lexus lf 1 lq

Modelul LF-1 Limitless are o lungime de 5014 mm si o latime de 1986 mm. Este extrem de spatioasa, dupa cum se vede si in pozele de mai jos. Tot cei de la Lexus promit o autonomie pentru LF-1 Limitless de 50%, ceea ce inseamna mai putin timp pentru condus si... Mai mult timp pentru lucrurile care iti plac.

Masina se lipseste in totalitate oglinzile laterale. Acestea fiind inlocuite de camere video extrem de performante.

Pretul masinii se presupune ca va incepe de la 88000 de dolari, pentru modelul de baza... Iar, pentru modelul sport aceasta va depasi cu usurinta 100000 de dolari.

Chiar daca ne vine sa credem sau nu cei de la Toyota, anunta un lucru si mai important vis a vis de acest model. Cu toate ca acest prototip este mai mult decat luxos... Vor incerca ca pana la sfarsitul lui 2021 sa scoata un model LF-1 Limitless cu prag mai mare.

Deocamdata, cam atat despre Lexus LQ LF-1 Limitless. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit si va recomandam si alte articole interesante din zona auto!


Posted in Informatii Auto | Updated on septembrie 16, 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *