Otopeni, str. Nalbei, nr. 37 / Bucuresti, cal. Dorobanti, nr. 36-40
(075) 610 8896
00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Pachete de inchirieri auto in Alba-Iulia

+4075-610-8896

Rezerva De la Masini de inchiriat in Alba-Iulia

Data Ridicare
Timp
Data Returnare
Timp
Filters
Coupon code

Care sunt pachete noastre de inchireiri auto pentru Alba-Iulia?

pachete de inchirieri masini pentru orasul alba iulia

Suntem una dintre cele mai bune firme de rent a car din orasul Alba-Iulia. Am reusit in prezent sa implementam un sistem de rent a car, care sa ajute foarte multi oameni.  Asadar, daca in prezent esti cetatean al orasului Alba-Iulia, poti deveni de unul singur o firma de rent a car. Totul se va realiza prin modulul Rent-4U System.

Ce inseamna mai exact sistemul de rent a car, Rent-4U in orasul Alba Iulia si cu ce ajuta?

Compania noastra Rent-4U, ofera o gama larga de autovehicule, pe care clientul le poate inchiria imediat, dar… Oferim prin platforma Rent-4U System, posibilitatea cetatenilor de a-si plasa autovehiculele pentru rent. Procesul este destul de simplu. Ne veti trimite actele pe adresa de mail: office@rent-4u.ro. Noi vom analiza documentele, vom verifica starea masinii si vom stabili pretul corect pentru inchiriere.

Mai departe, dumneavoastra veti avea autovehiculul plasat pe site-ul nostru si veti putea inchiria masina in siguranta. Fara batai de cap, fara car sharing, fara sa deveniti sofer!

De asemeni, in cazul in care sunteti client si doriti sa inchiriati doar de la compania noastra… Sistemul va pune la dispozitie acest lucru. Masinile puse pe platforma de inchiriere auto, fara steluta nu va apartine unei persoane fizice. Prin aceasta forma, veti putea inchiria masinile doar de la compania noastra de rent. Alegerea sta la indemana dumneavoastra!

Care este programul nostru de inchirieri auto pentru Alba-Iulia?

Adresa In centrul orasului Alba Iulia, pe calea Motilor, Alba Iulia, Alba, Romania
Telefon +4075 610 8896
Taxe Locatie
 • Ridicare: 15 USD
 • Returnare: 15 USD
 • Early Pick-Up: 18 USD
 • Late Return: 22 USD
Business Hours
 • Luni: 8:00 am - 11:59 pm
 • Marti: 8:00 am - 11:59 pm
 • Miercuri: 8:00 am - 11:59 pm
 • Joi: 8:00 am - 11:59 pm
 • Vineri: 8:00 am - 11:59 pm
 • Sambata: 8:00 am - 11:00 pm
 • Duminica: 8:00 am - 11:00 pm

Ce a insemnat si ce inseamna orasul Alba-Iulia in istoria Romaniei?

Geograful grec Ptolomeu a fost unul dintre primii ce au mentionat existenta orasului Alba in scrierile sale. Orasul Alba Iulia era un centru important dacic pentru relatiile politice, economice si sociale. Imediat dupa ce Dacia a devenit provinicie romana, capitala acesteia a fost mutata in cadrul cetatii Alba. Astfel, orasul Apulon, mentionat inainte in scrierile lui Ptolomeu, devenise orasul Apulum.

Orasul Alba-Iulia a devenit in timpul conducerii romane, cel mai mare oras din provincia Dacia Romana. Mai departe, istoria este intrerupta pana in secolul X. Aici aflam ca Geula, bunicul lui Stefan I ( rege al Ungariei si Transilvaniei ), a stabilit aici, capitala propriului ducat. Conform izvoarelor istorice, numele de Alba vine cuvantul roman Apulum, iar… Iulia a fost luat din numele regelui Geula.

Tot in Alba-Iulia a fost construita si prima biserica din Transilvania, unde a si locuit primul episcop al Transilvaniei. De asemeni, in anul 1442, Ioan Hunyadi a folosit cetatea Alba-Iulia pentru a se pregati de o batalie importanta impotriva otomanilor. In anul 1541, Alba-Iulia a devenit capitala Ungariei de Est.

Cam atat despre istoria orasului Alba Iulia. Pentru a afla mai multe informatii va invitam sa intrati pe site-ul apulum.ro. Dar, pentru ca suntem pe un site de inchirieri auto, va listam mai jos, pachetele noastre de rent a car pentru orasul Alba-Iulia.

Va multumim!

servicii rent a car in orasul alba iulia
Toate drepturile rezervate de - Rent-4U Rent a Car Bucuresti Otopeni ® 2020