limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Pachet de inchirieri masini fara garantie pentru Opel Mokka in 2022

Home  >  Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie  >  Pachet de inchirieri masini fara garantie pentru Opel Mokka in 2022

Garantia pentru autovehiculul Opel Mokka este 900 de euro. Suma respectiva va ramane blocata, pana in momentul in care autoturismul va fi returnat catre flota de rent a car. Acesta va trebui sa adus in aceleasi conditii in care a fost preluat. Pentru a ocoloi acest depozit / garantie, compania noastra de inchirieri masini din Bucuresti si Otopeni, a creat serviciul de rent fara garantie. Acesta se manifesta in doua forme: pachetul fara depozit si cu depozit partial. In randurile de mai jos, veti vedea cum se comporta cele doua tipuri de inchirieri auto. Tarifele pentru aceste seturi de servicii sunt actualizate pentru anul 2022 si functioneaza doar in localitatile Otopeni si Bucuresti. Pentru a vedea mai multe informatii despre sistemul de rent a car obisnuit pentru Opel Mokka in Otopeni si Bucuresti...

Pe link-ul anterior, veti putea gasi toate informatiile necesare, pentru a inchiria acest autovehicul. Veti gasi tarifele de rent pentru fiecare luna in parte. Revenind inca o data la subiectul acestui articol,... Veti afla de aceasta data cum se comporta masina Opel Mokka in serviciul de inchirieri fara garantie. Spre exemplu, in cazul acestei masini, garantia auto este de 900 de euro. De aceasta data, veti afla cum garantia de 900 de euro este redusa la zero. De asemeni, pe langa acest sistem mai avem inca un modul de inchirieri cu garantie partiala.

In cadrul acestor module de inchirieri fara garantie, va intra pentru autovehiculul Opel Mokka doua variante de asigurari zilnice. Acestea vor inlocui garantiile obisnuite.

Pachet de inchirieri auto aplicat pentru anul 2022 in orasele Otopeni si Bucuresti la Opel Mokka ( serviciul fara garantie )

servicii de inchirieri masini fara garantie pentru opel mokka

Dupa cum am mentionat si mai sus, in locul garantiilor auto vor intra in ecuatie sistemele de asigurari zilnice. Aceste pachete de inchirieri auto sunt momentan valabile pentru orasele Bucuresti si Otopeni. Incepand de la anul se vor aplica aceste module si pentru restul flotelor marca Rent-4U. Practic, acestea sunt sistemele de inchirieri masini fara garantie aplicate pentru Opel Mokka:

 • Modulul de rent a car fara garantie, unde depozitul de 900 de euro nu va mai exista. In cazul autovehiculului Opel Mokka, va intra in acest pachet, conceptul de asigurare zilnica totala.
 • Sistemul de rent a car cu garantie partiala, unde garantia de 900 de euro va fi redusa la mai putin de jumatate. Aici, garantia partiala va fi de400 de euro.Va intra in schimb asigurarea zilnica partiala.

Facem tot posibulul ca gama noatra de servicii sa acopere toata plaja de nevoi ale clientilor nostri. Ne dorim sa fim in continuare compania de rent a car cu cele mai complete servicii din orasele Bucuresti si Otopeni. Avem in prezent, posibilitatea de a oferi inchirieri pe termen scurt, leasing operational, etc. De asemeni, avem si alte module noi, care au capacitatea de ajuta piata de inchirieri masini.

Cum se comporta pachetele de rent a car fara garantie pentru autovehiculul Opel Mokka ( oferta anul 2022 )

Vom discuta prima data despre serviciul de inchirieri masini fara garantie, aplicat asupra autivehiculului Opel Mokka. Cum am mentionat si in randurile anterioare, depozitul de 900 de euro este anulat. Acest modul de inchirieri masini este valabil doar in localitatile Otopeni si Bucuresti. De la anul, pachetul va putea fi folosit si in alte localitati. La acest modul va intra in ecuatie conceptul de asigurare zilnica totala. Aceasta este suma modica, platita pe fiecare zi de inchiriere. Cu cat numarul de zile inchiriate va creste, cu atat valoarea acestei asigurari va scadea. In radurile de mai jos, veti vedea care sunt pachetele tarifare aplicate pentru acest modul.

Al doi-lea pachet de inchirieri masini, este cel cu garantie partiala. In cazul masinii Opel Mokka, depozitul partial are valoarea de 400 de euro. In schimbul restului de garantie va intra in schema asigurarea zilnica partiala. La fel ca si garantia totala, aceasta se plateste la jumatate din valoare asigurarii totale. In functie de cresterea numarului de zile inchiriate, valoarea asigurarii partiale va scadea. In ultimul subcapitol veti vedea care sunt valorile asigurarii partiale. Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre pachetul de rent a car fara garantie in Bucuresti si Otopeni...

Pachetele tarifare pentru Opel Mokka in sistemul de rent a car fara garantie ( pentru Otopeni si Bucuresti - informatii actualizate pentru anul 2022 )

Inchirierea autovehiculului Opel Mokka fara garantie, va introduce in schimb asigurarea zilnica totala. Garantia totala de 900 de euro va fi anulata.Acest concept se aplica deocamdata pentru orasele Otopeni si Bucuresti. Va lasam pe mai departe, sa vedeti care sunt pachetele pentru acest tip de asigurare:

 • 1-3 zile - pentru acest numar de zile, tariful pentru asigurarea zilnica totala aplicat la Opel Mokka este de 37 de euro pe zi
 • 4-7 zile - sistemul de inchirieri masini fara garantie pentru Opel Mokka va costa de aceasta data 35 de euro pe zi
 • 8-15 zile - tariful de rent a car fara garantie din Otopeni si Bucuresti va fi la pretul de 34 de euro pe zi
 • 15-30 de zile - in cazul acestui numar de zile, asigurarea zilnica totala va costa 33 de euro pe zi
 • Peste 30 de zile - modulul de inchirieri auto fara garantie de la autovehiculul Opel Mokka va costa 32 de euro pe zi

Tarifele pentru asigurarea partiala si serviciul de rent cu garantie partiala aplicate asupara lui Opel Mokka ( lista preturi anul 2022 )

Masina Opel Mokka poate fi inchiriata prin acest pachet cu o garantie partiala de 400 de euro. Va intra in schimb asigurarea partiala. In randurile de mai jos veti vedea, care sunt mai exact tarifele pentru acest sistem de inchiriere:

 • 1-3 zile - serviciul de inchirieri masini cu garantie partiala va costa pentru Opel Mokka suma de 18 euro pe zi
 • 4-7 zile - sistemul de rent a car cu garantie partiala pentru Bucuresti si Otopeni va fi de 17 euro pe zi
 • 8-15 zile - pretul asigurarii partiale va fi pentru masina Opel Mokka la 15 euro pe zi
 • 15-30 de zile - modulul de asigurare partiala va costa de aceasta data pentru Opel Mokka 14 euro pe zi
 • Peste 30 de zile - pachetul de inchirieri masini fara garantie de la Opel Mokka, va costa de aceasta data 13 euro pe zi

Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsitul articolului! Ati vazut de aceasta data cum se aplica sistemul de rent a car fara garantie pentru masina Opel Mokka. Toate tarifele prezentate de noi in randurile de mai sus sunt valabile pentru Otopeni si Bucuresti. Va multumim inca o data!


Posted in Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie, Informatii Auto | Updated on mai 17, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *