limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. Nalbei, nr. 37
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Ai inchiriat o masina electrica si vrei sa ocolesti cozile la incarcarea ei?

Home  >  Informatii Auto  >  Ai inchiriat o masina electrica si vrei sa ocolesti cozile la incarcarea ei?

O mașină electrica va trebui sa stea la cozi, atunci când va trebui incarcata. Din păcate, aceasta situație apare din cauza unui sistem precar de alimentare a autoturismelor electrice. În articolul trecut, am menționat ce se întâmplă cu infrastructura de încărcare al autovehiculelor electrice. Tot aici, ați aflat de numărul foarte mic de stații de încărcare și de timpul petrecut pentru a alimenta acest tip de automobil.

Închirierea unei masini se realizează cu un scop. Nimeni nu se gândește sa închirieze un autovehicul, fără sa se stie dinainte care este rolul masinii pe care o va închiria. Deasemeni, atunci când apelam la un serviciu de rent a car, vom cunoaste dinainte scopul și durata vizitei. Și, credeti-ne ca aceasta zicala, se aplica la propriu în acest serviciu.

În rândurile ce urmeaza, vom discuta despre cozile ce apar, atunci când alimentezi masina electrica. Deasemeni, pentru ca un client de rent a car are scopuri precise, veti afla cum pot fi ocolite aceste cozi.

Cum pot fi ocolite cozile, atunci când dorești sa încarci masina electrica inchiriata?

cum poti ocoli cozile petrecute la incarcarea masinii electrice inchiriate

Trebuie înțeles înainte de toate, rolurile unui client de închirieri auto. El va inchiria masina pentru: a calatori, a vizita rude, business, reclame, a face teste, etc. Pentru a înțelege mai bine contextul la care ne referim, vom oferi un mic exemplu.

Sa spunem ca... ați închiriat o mașină electrica în orașul București

Sunteți cetățean roman și lucrați în Marea Britanie. Aveți o perioada de concediu timp de 7 zile și doriți sa petreceți aceasta vacanta în România. Pentru ca va întoarceți acasă, doriți sa vizitati rudele inainte de toate. Deasemeni, va propuneți sa ajungeți pe litoral, dar sa parcurgeti si câteva locuri splendide din Carpații Occidentali. Așadar, aveti multe vizite și doriți sa închiriați o mașină.

Pentru ca veți ateriza în capitala României, veti decide sa apelați la serviciile unei firme de rent a car din orașul Otopeni. Este singurul aeroport din județele Ilfov și București și va fi mult mai comod sa ridicați mașină de la o companie din zona respectiva.

Sunteți un împătimit al mașinilor electrice și ați adoptat de mult timp conceptul: O planeta mai verde și mai puțin poluata. Astfel, ați decis ca atunci când ajungeți acasă, sa inchiriati un autovehicul electric.

Sa vedem ce se va întâmpla, prin închirierea masinii electrice in orasul Bucuresti

Autovehiculul electric va ajunge la dispoziția dumneavoastră. Veți ridica mașină din flota de rent a car și va veți duce în primele doua zile la toate rudele. Mașină va trebui alimentata. Ați parcurs toată distanta asigurata de autonomia automobilului și va trebui sa o încărcați. Va veți duce la prima benzinărie găsită. Veți găsi doua mașini electrice ce stau la coada, pentru a alimenta.

Nu va permiteți sa așteptați doua ore pentru a incarca autovehiculul respectiv. Asa ca, veti încerca la mall. Din păcate, nici aici nu este foarte liber, dar trebuie sa rămâneți. Dacă va fi un alt autoturism în fata dumneavoastră, veti pierde inca o ora.

Situația unui număr foarte mic de centre de încărcare, pentru masinile electrice din orașul București

Dupa cum am spus și în rândurile de mai sus, sunt cel mult 130 de puncte de alimentare pentru vehiculele electrice. Dacă cei care dețin un autoturism electric își pot permite pierderea celor doua ore, cei cu mașini închiriate nu au acest lux. Timpul lor, din păcate, este limitat. Deschiderea mai multor puncte de incarcare va ajuta atat detinatorii, cat si chiriasii de autovehicule electrice.

Cu toate acestea, am decis sa va oferim câteva tipsuri, pentru a ocoli aceasta aglomeratie.

Ponturi pentru a nu pierde timp la coada, atunci când doresti sa încarci masina electrica închiriată

In primul rand, va trebui sa nu incarcati niciodata masina electrica la orele de varf. Intre 16:00 si 19:00, precum si intre 8:00 si 11:00, nu va trebui sa va prezentati cu masina pentru a fi incarcata. In aceste intervale se creaza cele mai multe cozi.

In al doi-lea rand, ocoliti benzinariile pentru a incarca autovehiculul electric. Cele mai multe dintre acestea detin una sau doua puncte de alimentare. Alegeti mall-urile pentru a alimenta autovehiculul electric inchiriat. Aici, veti gasi cel putin 4 puncte de incarcare.

In ultimul rand, incercati sa incarcati autoturismul electric pe timp de noapte. Sunt foarte putine masini electrice, ce se incarca dupa ora 20:00. Cu toate acestea, statiile de incarcare raman deschise non-stop, iar plata se realizeaza cu cardul. Deci, totul este simplu si fara batai de cap.

Acesta a fost articolul nostru. Ati vazut de aceasta data, cum poate fi ocolita aglomeratia atunci cand doriti sa alimentati masina elctrica. Va multumim ca ati ajuns cu noi ( ca de fiecare data ) pana la sfarsitul acestui subiect!


Posted in Informatii Auto | Updated on iunie 09, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *