limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Opel Astra cu serviciul de inchirieri masini fara garantie ( 2022 ) Otopeni Bucuresti

Home  >  Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie  >  Opel Astra cu serviciul de inchirieri masini fara garantie ( 2022 ) Otopeni Bucuresti

Autovehiculul Opel Astra este ideal pentru localitatile aglomerate din Romania. Modelul pe care compania noastra de inchirieri masini din Bucuresti si Otopeni il pune la dispozitie este Opel Astra Hatchback. Este o masina destul de spatioasa, care a ajuns sa fie din ce in ce mai solicitata de catre clienti. Astfel, incepand din anul 2022 am introdus acest automobil in serviciul de rent fara garantie. Masina poate fi inchiriata prin acest sistem in localitatile Otopeni si Bucuresti. De aceasta data veti vedea tarifele de rent a car pentru acest modul de inchiriere. Deasemeni, veti cunoaste si modalitatea de functionare a sistemului de inchirieri masini fara garantie si cum se aplica acest pachet.

Mai mult de atat, masina Opel Astra pusa la dispozitie de compania Rent-4U, poate fi gasita in 3 modele. In randurile de mai jos puteti gasi lista de preturi pentru pachetul de inchirieri masini pentru orasele Otopeni si Bucuresti in sistemul fara garantie.

Masina ofera toate datele tehnice unui autovehicul, adaptat la cerintele pietei din anul 2022. Noul Opel Astra ofera un portbagaj destul de spatios, iar lungimea masinii este de 4370 de milimetri. Transmisia autovehiculelor noastre este automata si vine la pachet cu noi ecosisteme. Farurile masinii sunt IntelliLux Led Matrix si are camera video pentru marsarier, oferind mai multa siguranta in timpul condusului.

Dar, sa nu mai pierdem timpul cu alte detalii ale autovehiculului Opel Astra si sa incepem sa va prezentam oferta de inchirieri masini fara garantie, pusa la dispozitie de Rent-4U.

Pachet de inchirieri masini fara garantie pentru autovehiculul Opel Astra in localitatile Otopeni si Bucuresti ( 2022 )

Noi am construit un alt articol, ce ofera toate informatiile necesare pentru serviciul de rent a car fara garantie. Veti vedea pe aceasta pagina ce inseamna cel mai bine serviciul de inchirieri masini fara garantie. Aflati aici cum se comporta acest modul de rent a car, ce inseamna asigurarea auto in rent si cum se comporta acest serviciu. Dar, sa revenim pana la urma la subiectul nostru de baza. Lista urmatoare de tarife este actualizata pentru intregul an 2022.

inchirieri masini bucuresti otopeni opel astra fara garantie

Pachetul de inchirieri auto fara garantie pentru Opel Astra, prezentata de Rent-4U

Tarifele de inchirieri masini pentru autovehiculul Opel Astra difera de la o luna la alta. Noi am pus la dispozitie toata lista de preturi valabile pentru intreg anul 2022 la pachetul de rent a car pentru masina Opel Astra in localitatile Otopeni si Bucuresti. Serviciul de rent a car fara garantie se imparte in doua categorii. La fiecare dintre ele intra in vigoare asigurarea zilnica. Si, astfel este:

 • Sistemul de inchirieri masini fara garantie, unde este implementata asigurarea zilnica totala la autovehiculul Opel Astra
 • Serviciul de rent a car in localitatile Otopeni si Bucuresti cu asigurare si garantie partiala

Daca la prima varianta garantia auto este zero, pentru a doua categorie, garantia este redusa la 45% din valoarea initiala. Ca sa intelegeti mai bine, in sistemul normal de inchirieri masini, autovehiculul Opel Astra are garantia de 600 euro.

Sistemul de rent a car la Opel Astra pentru pachetul fara garantie in Bucuresti si Otopeni

Preturile asigurarii zilnice se adauga la tariful normal de inchiriere. Astfel, preturile pentru acest modul sunt urmatoarele:

 • 1-3 zile - la pretul de rent a car pentru Bucuresti si Otopeni se adauga asigurarea zilnica de 17 euro pe zi
 • 4-7 zile - la tariful de inchirieri masini pentru masina Opel Astra, se va adauga 16 euro pe zi
 • 8-15 zile - pentru aceasta masina, va mai fi un adaos suplimentar de 14 euro
 • 15-30 zile - la tariful de inchirieri masini din Otopeni si Bucuresti vis a vis de acest autovehicul vor fi adaugati 13 euro pe zi
 • Peste 30 de zile - pe langa pretul normal ds inchiriere al masinii Opel Astra se adauga asigurarea zilnica totala de 10 euro

Serviciul de inchirieri masini pentru autovehiculul Opel Astra cu garantia partiala

Garantia auto este de 600 de euro, pentru serviciul normal de inchiriere. In situatia sistemului de inchirieri masini cu garantia partiala, aceasta va fi redusa la 45%. Astfel, pentru serviciul de inchirieri auto, garantia partiala va fi de 270 de euro. De asemeni, asigurarea zilnica partiala reprezinta aproximativ jumatate din asigurarea totala. Preturile din aceasta situatie vor fi urmatoarele:

 • 1-3 zile - pe langa pretul normal de inchirieri auto din localitatile Otopeni si Bucuresti, se adauga asigurarea partiala de 8 euro pe zi
 • 4-7 zile - in aceasta situatie la tariful normal de rent a car se vor adauga cei 7 euro pe zi
 • 8-15 zile - aici la pachetul de inchirieri masini pentru masina Opel Astra, asigurarea zilnica partiala este de 6 euro pe zi
 • 15-30 zile - pe langa tariful normal de rent a car se va plusa cei 5 euro pe zi
 • Peste 30 de zile - in aceasta situatie asigurarea zilnica este 5 euro pe ziua de inchiriere

Acesta este pachetul normal de inchirieri masini pentru procesul de inchirieri fara garantie in orasele Bucuresti si Otopeni, la autovehiculul Opel Astra. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsitul articolului!


Posted in Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie, Informatii Auto | Updated on mai 16, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *