limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Lista de preturi pentru 2022: Inchirieri masini fara garantie la Opel Corsa in Otopeni Bucuresti

Home  >  Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie  >  Lista de preturi pentru 2022: Inchirieri masini fara garantie la Opel Corsa in Otopeni Bucuresti

In categoria de inchirieri fara garantie, vom aduce mai multe tipuri de autovehicule din flota Rent-4U. Unul dintre automobilele, ce face acum parte din serviciul de rent a car fara depozit este Opel Corsa. In randurile de mai jos, veti afla cum functioneaza acest autoturism in serviciul de rent a car fara garantie. In acest articol, noi am actualizat tarifele asigurarilor pentru anul 2022, precum si a garantiilor auto.

Autovehiculul Opel Corsa este pus la dispozitie de firma Rent-4U si pentru serviciul normal de rent a car. In link-ul anterior veti gasi tarifele de rent a car aplicate asupra masinii Opel Corsa. Preturile sunt listate pe fiecare luna in parte si sunt valabile pana la sfarsitul anului 2022. In randurile din acest articol, veti vedea cum se aplica serviciul de inchirieri masini fara garantie pentru Opel Corsa. Deasemeni, tarifele din randurile de mai jos se aplica pentru Bucuresti si Otopeni. Asadar, sa nu mai pierdem timpul, si sa vedem despre ce este vorba in serviciul de inchirieri masini fara garantie pentru automobilul Opel Corsa.

Vom trece mai departe sa va prezentam serviciile de inchirieri masini fara garantie auto, pentru autovehiculul Opel Corsa. Veti vedea conceptul de asigurare zilnica si cum se implementeaza acest modul de rent. Mai mult de atat, enumerarea de preturi din randurile urmatoare, se aplica pentru anul 2022. Deci veti putea sa va alegeti luna cea mai ieftina ( in functie de bugetul dumneavoastra ).

Pachetul de inchirieri auto fara garantie pentru autoveiculul Opel Corsa in anul 2022 pentru localitatile Otopeni si Bucuresti

opel corsa pachet de inchirieri masini fara garantie in bucuresti si otopeni

Pentru serviciul de inchirieri masini fara garantie, tarifele autovehiculului se aplica in mod diferit. Pentru acest sistem de rent a car, vor fi doua modalitati de inchiriere auto:

 • Pachetul de rent a car, in care garantia auto se anuleaza in totalitate ( pentru Opel Corsa )
 • Modulul de inchirieri auto, unde garantia auto isi pierde jumatate din valoare ( aplicat pentru localitatile Otopeni si Bucuresti )

Noi am pregatit, de asemeni un articol total separat in care veti putea vedea cum se aplica pachetul de inchirieri auto fara garantie pentru orasele Bucuresti si Otopeni.

Ce alte servicii mai ofera compania noastra de rent a car pentru autovehiculul Opel Corsa?

Firma noastra de inchirieri masini pune la dispozitie foarte multe elemente inovative. Referitor la autovehiculul Opel Corsa, aveti posibilitatea de a alege si din alte servicii marca Rent-4U:

Modulele de inchirieri auto la masina Opel Corsa ( adaptat la procesul fara garantie - lista de tarife pentru anul 2022 )

Pachetul de inchirieri masini, unde garantia auto este anulata in totalitate ( rent a car fara garantie pentru Opel Corsa )

La acest pachet de inchirieri, garantia auto va fi redusa la zero. Astfel, cei 500 de euro ( reprezentand garantia auto, la autovehiculul Opel Corsa ) vor fi anulati in totalitate. Pentru asigurarea zilnica totala, avem urmatoarele pachete tarifare:

 • 1-3 zile: pe langa pretul normal de inchirieri masini atribuite autovehiculului Opel Corsa, avem in plus 14 euro pe zi
 • 4-7 zile: la tariful normal de rent a car pentru orasele Otopeni si Bucuresti, vom avea suplimentar 13 euro pe zi
 • 8-15 zile: aici asigurarea zilnica totala pentru masina Opel Corsa va fi de 12 euro pe zi
 • 15-30 zile: pentru acest pachet de inchirieri auto fara garantie, vom avea in plus 11 euro pe zi
 • Peste 30 de zile: aici asigurarea zilnica va costa 7 euro

Acum ca am vazut cum se comporta serviciul de inchirieri fara garantie auto,... Vom afla mai departe tarifele pentru procesul de rent a car cu garantie partiala.

Lista de tarife de inchirieri auto pentru masina Opel Corsa, unde garantia auto este anulata partial

Repetam: Pentru procesul normal de inchirieri auto, garantia de 500 de euro va fi retinuta in totalitate. La modulul aplicat masinii Opel Corsa, unde garantia auto este anulata partial, se va adauga asigurarea zilnica partiala.

Aaah, si era sa uitam: In aceasta situatie garantia auto partiala va fi de 240 de euro.

Si astfel pentru masina Opel Corsa, avem urmatoarea lista tarifara:

 • 1-3 zile: aici pretul asigurarii zilnice partiale este 7 euro pe zi
 • 4-7 zile: pe langa pretul normal de inchiriere al masinii Opel Corsa se va adauga 6 euro
 • 8-15 zile: la acest numar de zile, rca-ul zilnic partial este de 5 euro pe zi
 • 15-30 zile: aici veti avea de achitat suplimentar pe ziua de inchiriere 4 euro
 • Peste 30 de zile: tariful asigurarii zilnice partiale pentru aceasta perioada este de 3 euro pe zi

Acesta a fost articolul nostru despre modulul de inchirieri masini fara garantie, pentru Opel Corsa in Otopeni si Bucuresti. Va multumim ca ati ramas cu noi pana la sfarsit!


Posted in Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie, Informatii Auto | Updated on 26 aprilie, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *