limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Optiunile suplimentare din serviciul de inchirieri masini ~ Rent a car

Home  >  Informatii Auto  >  Optiunile suplimentare din serviciul de inchirieri masini ~ Rent a car

La inchirierea unei masini, trebuie sa stiti ca aveti cateva de optiuni, pe langa pachetul de rent a car obisnuit. Unele dintre ele va pot imbunatati ( pentru anumite circumstante ), viata si traseul. Ce trebuie stiut, este faptul ca nu se aplica pentru orice model de inchiriere. Veti vedea din randurile urmatoare, cum functioneaza recomandarile extra din serviciul de inchirieri auto si cand se pun aplicare.

*** Ne cerem scuze inainte de toate! Facem o mica paranteza! Vrem sa mentionam ca aceste informatii sunt oferite de site-ul Rent-4U, compania ta de rent a car din Otopeni si Bucuresti. Acum vom reveni la subiectul, care ne intereseaza.

Care sunt optiunile extra din serviciul de rent a car si cum functioneaza?

Indiferent daca vorbim de alegerea unui scaun de copil sau a unui scaun booster, acestea sunt optiuni din serviciul de inchirieri auto. Fiecare dintre cele doua sunt alese de dumneavostra, pentru a va face viata mai usoara. Va trebui sa stiti cum sa le alegeti si in ce situatii sunt mai exact necesare. In randurile ce urmeaza, vom oferi mai multe detalii despre fiecare optiune in parte. Va trebui sa stiti ca unele dintre ele, sunt mai mult decat vitale. Astfel, in functie de cazul in care va incadrati, optiunea dumneavoastra va fi mai mai importanta, decat alegerea firmei de rent a car.

alternativele extra din serviciul de inchirieri masini

Vom incepe inainte de toate cu scaunul de copil. Astfel, daca aveti un copil...

Scaunul copilului va fi mai important, decat alegerea firmei de rent a car

Trebuie inteles inainte de toate, ca atunci cand aveti un copil de pana la 4 ani cu dumneavoastra, scaunul acestuia va fi cel mai important. Astfel, atunci cand apelati la o companie de rent, intrebati prima data de marca scaunului. Conteaza foarte mult ca acesta sa fie sigur si sa se mentina stabil la miscari bruste. Unele companii de inchirieri se lauda cu anumite brand-uri de scaune pentru copii. Noi va sugeram inainte de toate sa aflati mai multe despre produs si marca in sine. Spre exemplu, scaunul Isofix cu care se lauda foarte multe companii, nu ofera cel mai inalt nivel de siguranta.

Pe piata scaunelor pentru copii, cele mai sigure sunt: Graco, Safety, Evenflo si Britax. Toate acestea au demonstrat siguranta si sunt considerate ca fiind produse de calitate. Astfel, va sugeram ca atunci cand aduceti un copil cu dumneavoastra, sa alegeti compania de inchirieri auto, doar daca are un scaun rezistent.

Optiunea de a calatori in strainatate cu masina inchiriata

O alta optiune din lista companiilor de rent a car, este posibilitatea de a calatori in strainatate cu autovehiculul inchiriat. Aceasta este o suma fixa, ce se aplica pe masina inchiriata si pe numarul de zile. Apare o diferenta, atunci cand se circula cu un Dacia Logan sau cu un Mercedes ML350 in afara tarii. Desi, ambele sunt autoturisme, valoarea uneia este de 5 ori mai mare fata de cealalta. Prin urmare, riscul firmei de inchirieri auto va fi totodata mai mare.

Pentru aceasta optiune, fiecare companie de inchirieri auto are propriile ei tarife. Spre exemplu, pentru un Dacia Logan, tariful poate fi cuprins intre 5 si 10 euro pe zi. In cazul masinii Mercedes ML350, pretul va ajunge la 40 de euro pe zi. Desigur, la ambele autovehicule, va scade tariful, o data ce va creste numarul de zile.

Posibilitatea de avea Wi-fi in masina inchiriata

Optiunea de a avea wireless la indemana, a aparut in ultimii ani in serviciul de rent a car. Pana acum cativa ani, nu exista aceasta alternativa. Acum, clientul poate solicita aceasta optiune, iar in acest fel va avea tot timpul internet la indemana.

Wi-fi-ul poate costa intre 5 si 10 euro pe ziua de inchiriere. El are probleme doar in anumite zone montane. In schimb, veti prinde internet fara nici o grija.

In urma cu cativa ani ca si optiune suplimentara, era inchirierea GPS-ului

Chiar si inainte de anul 2015, clientii din serviciul de inchirieri auto, alegeau GPS-ul ca si optiune. Aplicatiile de navigare ce se afla astazi pe toate device-urile, nu erau foarte bine dezvoltate si nu erau la indemana oricui. Din fericire, tehnologia a evoluat destul de mult in ultima perioada. Astfel, in momentul de fata toata lumea are un smart phone, unde dispune de toate hartile si sistemele de navigare. Nu mai trebuie decat o conexiune wireless.

Alegerea lanturilor de zapada pentru iernile inzapezite

Acestea nu sunt necesare in toate iernile. Cu toate acestea, daca planuiti excursii in zone cu zapada abundenta sau este un an cu o iarna friguroasa, sunt de recomandat. Tineti minte: Este mult mai importanta siguranta dumnevoastra. Si sa nu uitam ca inchiriati autovehiculul pe baza unei garantii auto. Referitor la suma respectiva, ne dorim atat noi cat si dumneavoastra, sa o preluati la sfarsitul inchirierii.

Astfel, daca lanturile de zapada vor fi necesare atunci cand inchiriati masina, alegeti aceasta optiune. Este mai sigur pentru fiecare in parte! Plus ca, pretul lor de rent pe zi este de doar 2 euro. Deci, nu va fi de achitat o suma colosala la sfarsitul inchirierii.

Optiunea: Am sub 25 de ani

Chiar daca va vine sa credeti sau nu, companiilor de rent a car le este teama sa inchirieze persoanelor fara experienta. Referitor la aceasta situatie si fara discriminari, cei cu varsta de sub 25 ani au mai putina experienta, fata persoanele cei au permisul de 10 ani. Pentru aceasta optiune, va fi o taxa suplimentara. Nu se va aplica pe zi. Ea va fi o suma fixa, ce va fi stabilita la inceputul inchirierii.

Acesta a fost subiectul de astazi. Ati vazut de aceasta data, care sunt optiunile suplimentare in serviciul de rent a car. Va multumim ca ati ramas cu noi pana la sfarsitul articolului!


Posted in Informatii Auto | Updated on iunie 18, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *