limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Serviciul de inchirieri masini ( 2022 ) fara garantie pentru Ford Mondeo in Bucuresti si Otopeni

Home  >  Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie  >  Serviciul de inchirieri masini ( 2022 ) fara garantie pentru Ford Mondeo in Bucuresti si Otopeni

Avem de data aceasta pentru dumneavoastra autovehiculul Ford Mondeo. Masina este in serviciul de inchirieri auto fara garantie. Acesta va putea fi inchiriat prin sistemul respectiv de rent in orasele Otopeni si Bucuresti. Va lasam pe mai departe, sa vedeti preturile asigurarilor pentru Ford Mondeo, atunci cand depozitul este redus la zero. In randurile de mai jos, veti gasi si serviciul de inchirieri auto cu depozit partial. La sfarsitul articolului, veti stii preturile pentru cele doua metode de inchirieri masini.

Masina Ford Mondeo a fost pana astazi pusa la dispozitie pentru pachetul de rent a car in orasele Otopeni si Bucuresti, in regimul normal de inchirieri masini. Pe link-ul anterior, veti gasi preturile pentru serviciul normal de rent a car la masina Ford Mondeo, pe fiecare luna in parte. Preturile de inchirieri masini sunt actualizate pentru anul 2022 si sunt disponibile doar pentru localitatile Otopeni si Bucuresti. Tarifele respective vor fi diferite de la o luna la alta, iar in randurile urmatoare veti vedea doar preturile de rent a car fara garantie pentru Ford Mondeo. Momentan garantia auto din sistemul normal de rent a car va fi de 700 de euro. Dar, sa nu mai pierdem timpul prin cuvinte inutile. Asa ca, sa trecem mai departe in subiectul articolului...

Pachetele noastre de inchirieri masini din localitatile Otopeni si Bucuresti, contin servicii complete de rent a car. Absolut orice modul de inchiriere masina va fi gasit pe site-ul nostru, site-ul Rent-4U. In randurile de mai jos veti vedea cum se comporta conceptul de inchirieri masini fara garantie si veti afla ce inseamna mai exact asigurarea zilnica. Lista de preturi este aplicata pentru tot anul 2022.

Pachetul de inchirieri auto pentru autovehiculul Ford Mondeo in orasele Otopeni si Bucuresti, pentru anul 2022 ( serviciul fara garantie )

servicii de inchirieri masini fara garantie pentru bucuresti si otopeni la masina ford mondeo

In cazul autovehiculului Ford Mondeo, modulul de inchirieri masini fara garantie se va aplica in mod diferit. In randurile de mai jos, veti vedea cum se aplica tarifele pentru acest autovehicul. Astfel, vor fi doua metode de inchirieri masini:

 • Serviciul de inchirieri masini unde garantia auto este redusa la zero ( aplicat pentru autovehiculul Ford Mondeo )
 • Pachetul de rent a car cu garantia auto redusa la jumatate ( in orasele Bucuresti si Otopeni )

De aceasta data aveti prezentat in mod separat serviciul de inchirieri masini fara garantie pentru orasele Otopeni si Bucuresti. Urmariti articolul pentru a vedea cum asigurarea zilnica inlocuieste garantia auto in cazul autovehiculului Ford Mondeo.

Care sunt pachetele de inchirieri masini fara garantie aplicate pentru automobilul Ford Mondeo?

Compania noastra de inchirieri masini va aduce tot timpul elemente noi pe piata de rent a car din Romania. Pentru autovehiculul Ford Mondeo, aveti in acest moment posibilitatea de a alege din serviciile ce fac parte din gama Rent-4U:

Atentie!!!: Pachetele noastre afisate in randurile de mai sus sunt aplicate doar pentru masina Ford Mondeo, in orasele Bucuresti si Otopeni.

Pachetele de inchirieri masini pentru autovehiculul Ford Mondeo ( servicii fara depozit auto pentru anul 2022 )

Serviciul de rent a car pentru Ford Mondeo ( garantia auto este redusa la zero ) - inchirieri masini fara garantie

Serviciul de inchirieri masini pentru automobilul Ford Mondeo va fi afisat in randurile de mai jos, cu garantie redusa la zero. Tineti minte ca la inceputul articolului v-am spus ca garantia auto era de 700 de euro. Ei bine, toata aceasta garantie va fi de aceasta data inexistenta. Cu toate acestea, va intra in schimb asigurarea zilnica obligatorie. Aceasta este o suma de bani ce se plateste pe ziua de inchiriere. Ea inlocuieste in totalitate garantia auto.

 • 1-3 zile: pe langa pretul normal de rent a car se va adauga tariful asigurarii zilnice de 16 euro pe zi
 • 4-7 zile: pentru automobilul Ford Mondeo, pachetul de rent a car fara garantie va avea pretul pe zi de 15 euro
 • 8-15 zile: tariful pentru sistemul de inchirieri masini fara garantie va fi de 14 euro pe zi
 • 15-30 zile: asigurarea zilnica va fi de aceasta data de 12 euro pe zi
 • Peste 30 de zile: in aceasta situatie pe langa tariful normal de rent a car, se va adauga inca 10 euro pe zi

In sistemul de inchirieri masini fara garantie, mai exista si pachetul unde garantia auto este redusa la jumatate. In paragrafele urmatoare veti vedea cum se comporta serviciul, unde garantia auto este retinuta partial.

Preturile de inchirieri masini, unde va fi retinuta doar jumatate din garantia auto ( la masina Ford Mondeo in anul 2022 )

Vom reaminti de aceasta data conceptul: In cazul serviciului normal de inchirieri auto, garantia auto va fi de 700 de euro. In pachetul de mai sus, garantia auto este redusa la zero, dar intra in vigoare conceptul de asigurare zilnica.

In cadrul acestui serviciu de inchirieri masini, garantia auto va fi de 340 de euro.

Veti vedea mai departe lista tarifara cu asigurarea zilnica partiala aplicata pentru autovehiculul Ford Mondeo:

 • 1-3 zile: pentru acest numar de zile, pretul asigurarii zilnice partiale va fi de 8 euro pe zi
 • 4-7 zile: in cazul acestui numar de zile, la autovehiculul Ford Mondeo se vor achita la sistemul de rent a car cu garantie partiala suma de 7 euro pe zi
 • 8-15 zile: in aceasta situatie, serviciul de inchirieri masini cu garantie partiala va avea costul de 6 euro pe zi
 • 15-30 zile: asigurarea zilnica va fi de 5 euro pe ziua de rent
 • Peste 30 de zile: sistemul de inchirieri masini cu garantie partiala va avea costul de 4 euro pe ziua de inchiriere

Acestea au fost toate informatiile necesare pentru serviciul de inchirieri masini fara garantie, aplicat pentru automobilul Ford Mondeo. Toate informatiile de mai sus sunt pentru localitatile Otopeni si Bucuresti. Va multumim de fiecare data, ca sunteti alaturi de noi!


Posted in Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie, Informatii Auto | Updated on aprilie 27, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *