limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Pachet de inchirieri fara garantie la Peugeot 207 Bucuresti si Otopeni ( 2022 )

Home  >  Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie  >  Pachet de inchirieri fara garantie la Peugeot 207 Bucuresti si Otopeni ( 2022 )

Nu exista o masina mai buna pentru orasele aglomerate! Autovehiculul Peugeot 207 este ideal pentru localitati ca: Bucuresti si Otopeni. Compania noastra de rent a car, Rent-4U a pus la dispozitia dumneavoastra aceasta masina. In acest articol am introdus automobilul Peugeot 207 in serviciul de inchirieri masini fara garantie. Momentan, acest pachet este disponibil doar pentru localitatile Bucuresti si Otopeni. Va urma ca pe viitor, sa aducem acest automobil si in flotele din restul Romaniei. Pentru pachetul normal de rent a car aplicat asupra autovehiculului Peugeot 207, garantia auto va fi de 500 de euro. Tarifele din randurile de mai jos sunt actualizate pentru anul 2022. In randurile de mai jos, veti vedea atat pachetul de inchirieri masini fara garantie, cat si cel cu depozit partial.

Astfel, pachetele de inchirieri masini din localitatile Otopeni si Bucuresti pentru autovehiculul Peugeot 207 sunt:

 • pachetul de inchirieri masini, in care garantia auto este redusa la jumatate
 • serviciul de inchirieri auto ( pentru Peugeot 207 ), unde garantia auto este eliminata

Autovehiculul Peugeot 207 pe care noi il avem in flota de inchirieri masini este modelul SW 207 Facelift. Masina a fost fabricata in anul 2007 si vine la pachet cu un pachet de 120 de cai putere. Cu toate ca pare un autovehicul destul de mic, va trebui sa stiti ca are destul de mult spatiu. Aceasta vine la pachet cu 5 locuri. Ea are 4164 de mm in lungime si 1748 de mm in latime. Masina Peugeot 207 atinge suta de kilometri in 11 secunde, iar sistemul de viteze este automat. Autovehiculul Peugeot 207 poate satisface inca pretentiile clientilor din anul 2022.

Sistemul de inchirieri masini fara garantie la Peugeot 207 ( Otopeni si Bucuresti ) din anul 2022

serviciul de inchirieri masini fara garantie pentru autovehiculul peugeot 207 bucuresti si otopeni

Referitor la serviciul normal de inchirieri masini, autovehiculul Peugeot 207 va avea tarifele de rent diferite de la o luna la alta. Momentan, acest autovehicul poate fi inchiriat atat in sistemul fara garantie, sau in serviciul normal de rent a car doar in localitatile Otopeni si Bucuresti. In acest articol, referitor la masina Peugeot 207 vom prezenta doar pachetul de rent fara garantie auto.

Deci, am spus la inceputul articolului ca sunt doua pachete, ce au legatura cu acest sistem de inchirieri masini. Veti vedea in prima ipostaza pachetul de rent a car, unde garantia auto este eliminata in totalitate. Acest fapt inseamna ca toti acei 500 de euro, vor fi eliminati definitiv din serviciul de inchirieri auto. Deci, garantia va fi redusa la zero.

Repetam!!!: Aceste servicii vor fi aplicate momentan pentru parcurile auto de inchirieri masini din localitatile Bucuresti si Otopeni. Haideti sa vedem impreuna cele doua module de rent a car aplicate asupra autovehiculului Peugeot 207:

 • garantia auto redusa la zero, unde intra in vigoare asigurarea zilnica totala
 • garantia auto va fi retinuta pe jumatate, unde va intra in functiune asigurarea zilnica partiala

Noi suntem firma de inchirieri masini cu cel mai complet pachet de rent a car. Pe site-ul nostru, Rent-4U, veti gasi orice element ce are la baza conceptul de inchirieri masini. In randurile de mai jos, veti vedea cum functioneaza cele doua sisteme de rent fara garantie auto. De asemeni, veti mai afla si ce alte servicii de inchirieri masini vor fi aplicate pentru autovehiculul Peugeot 207.

Pachetele de inchirieri masini fara garantie la autovehiculul Peugeot 207, pentru anul 2022 ( in Otopeni si Bucuresti )

Pentru fiecare autovehicul in parte avem anumite tipuri de servicii. In cazul masinii Peugeot 207, Rent-4U a pus la dispozitie urmatoarele pachete de inchirieri masini:

Toate aceste tipuri de servicii se gasesc momentan in localitatile Otopeni si Bucuresti. Acum, haideti sa vedem care sunt pachetele de inchirieri masini fara garantie aplicate la autovehiculul Peugeot 207.

Modulele de inchirieri auto fara garantie ( oferta anul 2022 ) la masina Peugeot 207

Nu vom discuta in detaliu cum se comporta serviciul de rent a car fara garantie. Va oferim doar informatiile de care aveti nevoie pentru a inchiria masina Peugeot 207 in cadrul acestui pachet. In cazul in care doriti sa aflati mai multe informatii despre acest modul de inchiriere, puteti intra pe pagina de inchirieri auto fara garantie. Ce veti vedea in randurile urmatoare sunt: fara garantie si cu garantie auto partiala. Si desigur, toate acestea vor fi aplicate asupra autovehiculului Peugeot 207.

Sistemul de inchirieri auto fara garantie pentru masina Peugeot 207, in localitatile Otopeni si Bucuresti ( valabil pentru anul 2022 )

In serviciul normal de inchirieri masini, pachetul de rent a car pentru Peugeot 207 va avea o garantie auto de 500 de euro. In cazul acestui sistem, garantia va fi anulata. Astfel, dumneavoastra cand veti inchiria masina Peugeot 207, nu vi se mai retine absolut nimic. In schimbul acestei garantii, veti avea de achitat asigurarea zilnica totala. Sa vedem care sunt mai exact tarifele pentru asigurarea zilnica in cazul masinii Peugeot 207.

 • 1-3 zile: Adaugat la tariful normal de inchiriere al masinii Peugeot 207, asigurarea zilnica totala va fi de 16 euro pe zi
 • 4-7 zile: Pe langa serviciul rent a car pentru autovehiculele Otopeni si Bucuresti, veti avea de achitat 15 euro pe zi
 • 8-15 zile: In cadrul acestui numar de zile in modulul de rent a car fara garantie, veti mai avea de platit inca 14 euro pe zi
 • 15-30 zile: Pe langa tariful de inchirieri masini aplicat la Peugeot 207, va mai fi de achitat inca 13 euro pe zi
 • Peste 30 de zile: La tariful de rent a car pentru masina Peugeot 207 se va adauga cei 11 euro pe zi

RETINETI: Toate aceste tarife se vor adauga pe langa pretul normal de rent a car. In cazul in care optati pentru serviciul de inchirieri masini fara garantie, tot acel girant de 500 de euro va fi redus la zero.

Pachetul de inchirieri auto cu garantie partiala la masina Peugeot 207, pentru Bucuresti si Otopeni ( pachet de preturi pentru anul 2022 )

In sistemul de inchirieri masini cu garantie partiala aplicat asupra autovehiculului Peugeot 207, vi se va aplica o garantie de 240 de euro. Cealalta parte a garantiei va fi completata de asigurarea auto partiala. In randurile de mai jos veti vedea care sunt tarifele pentru acea asigurare:

 • 1-3 zile: Pentru acest pachet de inchirieri masini, asigurarea zilnica partiala va fi de 9 euro pe zi
 • 4-7 zile: Pentru acest numar de zile, veti avea de platit pe langa serviciul de inchirieri auto inca 8 euro pe zi
 • 8-15 zile: Asigurarea zilnica partiala din aceasta situatie este de 7 euro pe zi
 • 15-30 zile: Sistemul de rent a car cu garantie partiala va fi pentru acest numar de zile de 6 euro pe zi
 • Peste 30 de zile: Serviciul de inchirieri auto cu garantie partiala pentru orasele Bucuresti si Otopeni va fi avea 5 euro pe zi

Acesta a fost pachetul de inchirieri masini fara garantie auto aplicat pentru autovehiculul Peugeot 207. Toate informatiile si toate tarifele se aplica in orasele Bucuresti si Otopeni. Va multumim ca ati ramas cu noi pana la sfarsitul articolului!


Posted in Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie, Informatii Auto | Updated on mai 11, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *