limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Masina Renault Captur cu inchirieri fara garantie in 2022 ( Otopeni Bucuresti )

Home  >  Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie  >  Masina Renault Captur cu inchirieri fara garantie in 2022 ( Otopeni Bucuresti )

Inovatia din domeniul auto este reprezentata prin automobilul Renault Captur. Masina aduce un plus de personalitate celui care o inchiriaza si se afla in flota noastra pentru a completa gama de SUV-uri. Daca pana anul trecut, autovehicul Renault Captur se afla in serviciul de rent a car normal... De data aceasta am aplicat serviciul de inchirieri masini fara garantie si pentru acest vehicul. Vrem ca toti clientii nostri sa fie pe deplin multumiti si sa aiba la dispozitie doua module noi de inchiriere. Astfel, pentru aceasta masina aveti modulul de inchiriere fara garantie, unde depozitul este anulat in totalitate. Deasemeni, tot pentru vehiculul Renault Captur aveti aplicat si sistemul de inchirieri cu depozit partial. Toate tarifele din randurile de mai jos sunt actualizate pentru anul 2022 si se aplica pentru orasele Otopeni si Bucuresti.

In modulul normal de rent a car, autovehiculul Renault Captur are garantia de 850 de euro. Pe link-ul respectiv, noi am plasat tariful de rent pentru fiecare luna in parte. Veti vedea in functie de perioada in care doriti sa inchiriati aceasta masina, care este pretul de inchiriere pe zi. Dar, revenind la ceea ce ne intereseaza...

Masina Renault Captur se adapteaza pentru serviciul de inchiriere fara garantie si cu garantie partiala. Ambele pachete de rent a car sunt valabile pentru localitatile Otopeni si Bucuresti. In randurile urmatoare, veti vedea cum se aplica cele doua sisteme pentru autovehiculul Renault Captur. De asemeni, veti afla ce inseamna asigurarea zilnica totala si partiala. Veti stii cum se aplica cele doua tipuri de asigurari pentru aceasta masina si ce valoare va avea garantia partiala.

Pachetul de inchirieri masini fara garantie la Renault Captur pentru anul 2022 ( in Bucuresti si Otopeni )

Dupa cum am mentionat si mai sus, depozitul auto in regimul normal de rent pentru aceasta masina este de 850 de euro. In cadrul sistemului cu depozit partial, garantia auto va avea valoarea de 400 de euro. Tineti minte: Ambele sisteme de inchiriere se aplica cu doua tipuri separate de asigurari zilnice.

inchirieri masini fara garantie renault captur

De asemeni, ( mai repetam o data ) ambele servicii sunt disponibile deocamdata pentru Bucuresti si Otopeni. De la inceputul anului urmator, ambele sisteme se vor aplica si pentru restul localitatilor. Vedeti care sunt asigurarile pentru fiecare tip de inchiriere:

 • Asigurarea zilnica totala, care intra in serviciul de inchiriere fara garantie. In aceasta situatie, depozitul auto pentru Renault Captur va fi redus la zero.
 • Asigurarea zilnica partiala, se aplica pentru modulul de rent cu depozit partial. Valoarea depozitului partial aplicat la Renault Captur va fi de 400 de euro.

Compania noastra de inchirieri auto cu sediul in Bucuresti si punct de lucru in Otopeni acopera cele mai multe servicii de rent. La noi veti gasi atat inchirierile pe termen scurt, cat si pachetele de rent normale. Mai mult de atat, veti gasi de aceasta data servicii de rent cu garantie partiala si fara depozit auto. Tot la compania noastra aveti posibilitatea de a obtine un venit suplimentar. Pe platforma Rent-4U System, fiecare persoana fizica isi va putea inchiria propriul autovehicul. Serviciul este destul de simplu si orice persoana isi va putea transforma din masina proprie o sursa suplimentara de venit.

Serviciile de rent a car fara garantie si cu depozit partial la Renault Captur - planuri tarifare si explicatia serviciului

Masina Renault Captur este un Suv transformat intr-o bestie pe sosele. Este un autovehicul impunator, care vine cu propria sa personalitate. Interiorul acestei masini are tablou de bord, tapiterie si panouri colorate. Dar, sa va explicam cum se aplica cele doua servicii enumerate de noi mai devreme. Pachetul de rent a car fara garantie, anuleaza definitiv depozitul auto. Astfel, cei 850 de euro vor fi anulati in totalitate. In locul depozitului de 850 de euro, va intra in vigoare asigurarea zilnica totala. Aceasta este o suma destul de mica, ce se achita pe ziua de inchirere. Tineti minte: Aceasta se plateste pe ziua de rent. Asigurarea zilnica nu se comporta precum garantia. Depozitul auto se retine si se returneaza la sfarsitul inchirierii.

Acum ca s-a inteles ce inseamna serviciul de rent fara garantie, vom trece mai departe pentru a vedea cum se aplica modulul de inchiriere cu garantie partiala. In acest sistem, depozitul auto va fi redus la 400 de euro. In locul restului de garantie se va folosi asigurarea zilnica partiala. Aceasta este mai putin de jumatate din asigurarea totala. Pentru inchirierea masinii Renault Captur, aceasta se plateste pe ziua de inchiriere. Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre modulul de rent fara garantie, va invitam sa intrati aici. De data aceasta am explicat cum se aplica acest pachet doar pentru autovehiculul Renault Captur.

Tarifele de rent a car pentru Renault Captur in pachetul fara garantie

Aici, nu veti avea nici o garantie de blocat. Depozitul auto pentru Renault Captur va fi in acest modul redus la zero. Vedeti care sunt tarifele pentru asigurarea zilnica totala la Renault Captur:

 • 1-3 zile - pentru acest numar de zile, tariful pentru pachetul de inchirieri masini la Renault Captur este de 43 de euro pe zi
 • 4-7 zile - asigurarea zilnica totala la masina Renault Captur va avea valoarea de 42 de euro pe zi
 • 8-15 zile - serviciul de rent a car fara garantie din Bucuresti si Otopeni va costa 40 de euro pe zi
 • 15-30 de zile - modulul de inchirieri auto pentru pachetul fara garantie la masina Renault Captur este de 39 de euro pe zi
 • Peste 30 de zile - pentru acest pachet de inchiriere, tariful pentru vehiculul Renault Captur va fi de 37 de euro pe zi

Preturile asigurarilor partiale in modulul de inchiriere cu garantie partiala aplicate pentru Renault Captur

Garantia pentru Renault Captur va fi adusa la 400 de euro. Vedeti care sunt asigurarile zilnice partiale pentru inchirierea autovehiculului Renault Captur:

 • 1-3 zile - asigurarea zilnica partiala pentru masina Renault Captur va fi de aceasta data la nivelul de 20 de euro pe zi
 • 4-7 zile - serviciul de inchirieri auto cu garantie partiala va fi de 19 euro pe zi
 • 8-15 zile - pentru masina Renault Captur, asigurarea zilnica partiala va avea costul de 18 euro pe zi
 • 15-30 de zile - pachetul de inchirieri masini cu garantie partiala la Renault Captur va fi in valoare de 16 euro pe zi
 • Peste 30 de zile - serviciul de rent a car cu depozit partial in Bucuresti si Otopeni va costa 15 euro pe zi

Ati vazut de aceasta data cum se aplica serviciul de inchirieri masini fara garantie la Renault Captur. Pachetele de inchirieri masini fara garantie si cu depozit partial sunt valabile pentru localitatile Otopeni si Bucuresti. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit si va dorim drum intins!


Posted in Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie, Informatii Auto | Posted on mai 22, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *