limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Sistem pentru Renault Talisman in Bucuresti si Otopeni ( inchirieri masini fara garantie 2022 )

Home  >  Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie  >  Sistem pentru Renault Talisman in Bucuresti si Otopeni ( inchirieri masini fara garantie 2022 )

Masina Renault Talisman primeste foarte multa atentie pe piata auto. Mai mult de atat, foarte multi clienti din zona de rent a car sunt interesati sa inchirieze acest autovehicul. De data aceasta am plasat aceasta masina in pachetul de inchirieri masini fara garantie. In acest articol veti vedea tarifele asigurarilor de rent a car pentru masina Renault Talisman. Deoarece a fost o perioada de pandemie, iar veniturile nu mai sunt la fel cum au fost o data... Ne-am gandit ca introducerea acestei masini in serviciul fara garantie ar ajuta foarte multi clienti. In randurile de mai jos veti vedea cum se aplica modulele de inchirieri auto fara depozit pentru masina Renault Talisman. Toate tarifele sunt actualizate pentru anul 2022 si aplica pentru localitatile Otopeni si Bucuresti. Asa ca, sa nu mai pierdem timpul si sa intram in subiectul articolului.

Pe site-ul nostru Rent-4U, veti gasi o pagina care este strict destinata regimului normal de rent a car. Pe pagina respectiva, veti gasi toata lista de preturi pentru inchirierea autovehiculului Renault Talisman. Fiecare luna in parte primeste un set de preturi. Intrand pe pagina de rent a car pentru masina Renault Talisman, veti stii cand este cea mai ieftina luna de inchiriat. Dar, revenind la subiect... De aceasta data vom vorbi doar despre pachetele de inchirieri fara garantie si cu depozit partial, aplicat la Renault Talisman. Sunt doua module diferite, dar asemanatoare totodata. Citind toata pagina noastra, veti observa ca fiecare pachet devine convenabil in functie de situatia dumneavoastra. In mod normal, in regimul obisnuit de rent a car, depozitul auto este de 850 de euro.

Sistem de inchirieri auto pentru masina Renault Talisman in Otopeni si Bucuresti pentru anul 2022

Veti vedea in randurile urmatoare cum se aplica serviciile fara garantie pentru Renault Talisman. In primul dintre ele, depozitul de 850 de euro este redus la zero. De asemeni, in sistemul de rent a car cu garantie partiala, garantia auto va fi redusa la 400 de euro.

serviciu de inchirieri masini fara garantie bucuresti otopeni renault talisman

Deocamdata, ambele sisteme sunt disponibile in flotele auto din orasele Bucuresti si Otopeni. Pe viitor, acestea vor fi introduse si in restul localitatilor din Romania. Ceea ce trebuie sa stiti referitor la aceste pachete, este ca va intra in ecuatie ( la fieacare in parte ), o asigurare zilnica:

 • In serviciul de rent a car fara garantie, va intra in sistem conceptul de asigurare zilnica totala. Garantia pentru Renault Talisman va fi de data aceasta redusa la zero.
 • Pentru al doi-lea pachet de inchirieri auto, va intra in ecuatie asigurarea zilnica partiala. Pentru acest concept, depozitul auto va avea valoarea de 400 de euro.

Firma noastra, Rent-4U este compania care ofera cel mai mare nivel de transparenta. Pe site-ul nostru veti gasi toate informatiile despre fiecare pachet de inchirieri masini in parte. De asemeni, incercam sa punem la dispozitie si un serviciu complet de inchirieri. Pe langa produsele de rent a car fara garantie si cu garantie partiala, veti gasi si pachete de inchirieri masini fara card de credit. Este foarte important ca atunci cand inchiriati o masina sa aveti la dispozitie toate optiunile necesare. Pe viitor vom aduce in parcul nostru auto si autovehicule electrice, dar si multe alte masini de tipul hibrid. Dar, destul cu lauda de sine. Haideti sa vedem mai departe cum se comporta cele doua pachete de rent a car pentru masina Renault Talisman si care sunt tarifele pentru aceste asigurari auto.

Rent a car fara garantie la Renault Talisman ( explicatie si tarife ) - pentru anul 2022

Autovehiculul Renault Talisman este o adevarata capodopera pe soselele din Romania. De asemeni, a inceput sa fie inchiriat din ce in ce mai des in ultimul an. De aceea, ne-am gandit sa ne adaptatm serviciile dupa preferintele dumneavoastra. Asadar, sa trecem putin la explicatii pentru a intelege mai bine cele doua pachete de inchirieri masini.

In cazul serviciului fara garantie, tot acel depozit de 850 de euro va fi anulat. Va intra in schimb conceptul de asigurare zilnica totala. Aceasta este o suma destul de mica, ce se plateste pe ziua de inchiriere. Astfel, garantia de 850 de euro nu va mai exista pentru autovehiculul Renault Talisman. Asigurarea zilnica totala se va plati pe fiecare zi de inchiriere. De asemeni, diferenta dintre asigurare si garantie este: Depozitul auto este o suma care se retine, iar asigurarea zilnica se plateste catre companie.

De asemeni, serviciul de inchirieri masini cu garantie partiala, reduce peste 50% din depozitul de 850 de euro. In serviciul de inchirieri auto pentru masina Renault Talisman, garantia auto are valoare de 400 de euro. Din aceasta cauza va intra in vigoare asigurarea zilnica partiala. In acest caz, asigurarea zilnica partiala este mai putin de jumatate din asigurarea totala. Aceasta a fost explicatia pentru serviciul de inchirieri fara garantie aplicat asupra autovehiculului Renault Talisman. Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre acest tip de produs, puteti intra pe serviciul de inchirieri auto fara garantie. De asemeni, dupa cum am mentionat si mai sus, cele doua sisteme sunt disponibile in Bucuresti si Otopeni. Pe viitor, le vom extinde si in restul Romaniei.

Va invitam pe mai departe, sa aflati tarifele pentru cele doua tipuri de asigurari.

Serviciile de inchirieri masini fara garantie si tarifele pentru asigurarea totala la Renault Talisman ( aplicabil pentru anul 2022 )

In cadrul acestui serviciu, garantia auto este anulata in totalitate. Acesta este redus la zero si va intra in ecuatie, asigurarea zilnica totala:

 • 1-3 zile - pretul pentru serviciul de inchirieri masini fara garantie la Renault Talisman este de 45 de euro pe zi
 • 4-7 zile - tariful pentru asigurarea zilnica totala in localitatile Bucuresti si Otopeni este de 44 de euro pe zi
 • 8-15 zile - pachetul de rent a car fara garantie pentru acest numar de zile la Renault Talisman este de 42 de euro pe zi
 • 15-30 de zile - sistemul de inchirieri masini fara garantie este in acest context de 40 de euro pe zi
 • Peste 30 de zile - serviciul de rent a car fara garantie va fi pentru acest numar de zile de 38 de euro pe zi

Tarifele asigurarilor paritale pentru autovehiculul Renault Talisman - inchirieri masini cu garantie partiala ( 2022 )

Dupa cum am mentionat si in randurile de mai sus, pentru serviciul de inchirieri auto cu garantie partiala, depozitul auto va fi de 400 de euro. Mai jos sunt afisate tarifele de asigurarilor partiale pentru masina Renault Talisman:

 • 1-3 zile - in cazul acestui pachet de rent a car cu garantie partiala, asigurarea va fi de 20 de euro pe zi
 • 4-7 zile - modulul de inchirieri masini cu garantie partiala pentru Renault Talisman va fi de 19 euro pe zi
 • 8-15 zile - serviciul de rent a car cu garantie partiala din localitatile Bucuresti si Otopeni va costa 17 euro pe zi
 • 15-30 de zile - pentru acest numar de zile, asigurarea partiala la masina Renault Talisman este in valoare de 15 euro pe zi
 • Peste 30 de zile - tariful asigurarii zilnice partiale costa de aceasta data 14 euro pe zi

De data aceasta v-am prezentat serviciile de inchirieri masini fara garantie si cu garantie partiala. Toate tarifele sunt aplicate doar pentru autovehiculul Renault Talisman si sunt disponibile in localitatile Bucuresti si Otopeni.


Posted in Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie, Informatii Auto | Updated on mai 20, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *