limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Kia Sportage cu inchirieri masini fara garantie in 2022 ( Bucuresti Otopeni )

Home  >  Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie  >  Kia Sportage cu inchirieri masini fara garantie in 2022 ( Bucuresti Otopeni )

Cea mai cunoscuta masina din marca Kia este modelul Sportage. Acest autovehicul este deasemeni si una dintre cele mai vandute autovehicule din compania Kia. Este o masina solida, care ofera siguranta pe sosea. Cu toate ca nu contine dotari tehnologice de ultima ora, Kia Sportage ofera ceea ce ar trebui sa puna la dispozitie orice SUV. Compania de inchirieri masini Rent-4U a introdus acest automobil in serviciul fara garantie. In acest fel, depozitul de 800 de euro, care era retinut pentru inchirierea acestui autovehicul va fi de aceasta data anulat in totalitate. Astfel, aveti acum doua metode suplimentare, pentru a inchiria aceasta masina. Atentie!!!: Tarifele din randurile de mai jos sunt valabile pentru Otopeni si Bucuresti si se aplica doar pentru anul 2022. Aflati din randurile urmatoare preturile asigurarilor in serviciul de inchirieri fara garantie.

Fata de sistemul normal de rent a car, serviciul fara garantie vine in schimb cu conceptul de asigurare zilnica. Aceasta este o suma modica, ce se plateste pe ziua de inchiriere. Va vom spune despre ea in randurile de mai jos. Dar pana atunci, noi v-am pregatit un link cu pachetul normal de rent a car pentru Kia Sportage in orasele Bucuresti si Otopeni. Pe aceasta pagina veti vedea si tariful de inchirieri pentru Kia Sportage, aplicat pentru fiecare luna in parte. Dar acum pentru ca sunteti pe pagina de inchirieri fara garantie, haideti sa vedeti cum se aplica serviciile respective pentru acest autovehicul.

Pentru autovehiculul Kia Sportage se vor aplica doua tipuri de pachete fara garantie. Prima dintre anuleaza garantia de 800 de euro la zero. De asemeni, a doua dintre acestea va reduce depozitul la 360 de euro, ceea ce inseamna ca este mai putin de jumatate. Sa va aratam cum se aplica acestea pentru autovehiculul Kia Sportage.

Servicii de inchirieri masini fara garantie pentru Kia Sportage in orasele Bucuresti si Otopeni ( pachete de preturi pentru 2022 )

inchirieri masini bucuresti otopeni fara garantie kia sportage

V-am spus mai devreme ca in locul garantiilor, vor intra in vigoare niste sume modice numite asigurari zilnice. Va vom arata mai departe ce tipuri de asigurari va intra pentru fiecare pachet in parte:

  • Sistemul de inchirieri masini fara garantie, undegarantia auto este anulata in totalitate.Aici intra in executie asigurarea zilnica totala.
  • Modul de inchirieri auto din Bucuresti si Otopeni cu garantie partiala, unde depozitul auto se va retine mai putin de jumatate. In acest element de rent va fi implicat conceptul de asigurare patiala

Incercam ca prin serviciile noastre sa oferim o gama cat mai variata de pachete pentru clientii nostri. De aceea, suntem compania cu cel mai complet pachet de rent a car din orasul Bucuresti. Dar sa revenim totusi la subiect pentru va explica cum se aplica cele doua module de rent a car.

Serviciile de inchirieri auto in sistemul de rent fara garantie pentru autovehiculul Kia Sportage ( pentru anul 2022 )

De serviciul de inchirieri masini din Bucuresti si Otopeni fara garantie am spus ca se imparte in doua categorii. Prima dintre acestea anuleaza garatia auto in totalitate. Acest fapt inseamna ca depozitul auto in valoare de 800 de euro nu va mai exista. In schimb va intra conceptul de asigurare zilnica totala. Aceasta se plateste pe fiecare ziua de inchiriere si este o suma destul de mica. Singura diferenta dintre garantia auto si asigurarea zilnica totala, este faptul ca garantia se blocheaza nu se plateste.

Urmatorul sistem de inchirieri auto aplicat pentru Kia Sportage este cu garantie partiala. Aceasta este jumatate din garantia totala, iar in schimbul restului de garantie intra in vigoare asigurarea zilnica partiala. Aceasta este mai putin de jumatate din asigurarea totala. In aceste randuri, noi v-am explicat serviciul de rent a car fara garantie aplicat pentru Kia Sportage. Mai departe, sa vedem care sunt tarifele pentru aceste tipuri de asigurari.

Tarifele pentru serviciile de rent a car fara garantie la Kia Sportage in Otopeni si Bucuresti ( serviciul actualizat pentru 2022 )

Autovehiculul Kia Sportage are in sistemul clasic de rent a car o garantie de 800 de euro. In serviciul de inchirieri fara garantie, acest depozit va fi redus la zero. Intra in schimb asigurarea totala. In randurile de mai jos veti vedea care este mai exact valoarea acesteia:

  • 1-3 zile - serviciul de inchirieri auto fara garantie la Kia Sportage va costa 32 de euro pe zi
  • 4-7 zile - la acest numar de zile, modulul de inchirieri masini fara garantie va fi in valoare de 30 de euro pe zi
  • 8-15 zile - in orasele Bucuresti si Otopeni asigurarea zilnica totala costa 29 de euro pe zi
  • 15-30 de zile - modulul de rent a car fara garantie pentru Kia Sportage este de 27 de euro pe zi
  • Peste 30 de zile - pachetul de rent a car fara garantie pentru Kia Sportage din Otopeni si Bucuresti va costa 25 euro pe zi

Preturile de inchirieri auto pentru Kia Sportage la modulul de inchirieri auto cu garantie partiala ( tarife anul 2022 )

Inchirierea masinii Kia Sportage cu garantie partiala este un sistem ideal pentru persoanele care nu dispun de intregul depozit. In randurile de mai sus, am mentionat ca valoarea garantiei partiale pentru Kia Sportage este de 360 de euro. In schimbul restului de garantie auto va intra in vigoare asigurarea zilnica partiala. Sa vedem care sunt mai exact tarifele pentru acest tip de asigurare:

  • 1-3 zile - asigurarea partiala pentru Kia Sportage se va reduce la 15 euro pe ziua de inchiriere
  • 4-7 zile - serviciul de garantie partiala pentru Kia Sportage va avea tariful de 14 euro pe zi
  • 8-15 zile - tariful de rent a car cu garantie partiala din orasele Otopeni si Bucuresti va costa 13 euro pe zi
  • 15-30 de zile - asigurarea zilnica partiala pentru Kia Sportage va costa la acest numar de zile 11 euro pe zi
  • Peste 30 de zile - modulul de rent a car cu garantie partiala va fi in valoare de 10 euro pe zi

Suntem recunoscatori ca ati ajuns cu noi pana la finalul articolului. Ati vazut de aceast data cum se aplica serviciul de inchirieri masini fara garantie la autovehiculul Kia Sportage. Tarifele de mai sus sunt aplicate in Bucuresti si Otopeni.


Posted in Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie, Informatii Auto | Updated on mai 17, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *