limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. Nalbei, nr. 37
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Peugeot 3008 cu serviciul de inchirieri masini fara garantie ( 2022 )

Home  >  Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie  >  Peugeot 3008 cu serviciul de inchirieri masini fara garantie ( 2022 )

Masina Peugeot 3008 se afla pana acum un an in serviciul de rent a car cu garantie. Pentru anul 2022, am decis sa renuntam la depozitul auto si sa traspunem acest autovehicul in doua module noi de inchireri auto. Astfel, depozitul de 900 de euro va putea fi anulat in totalitate, intrand in functiune conceptul de asigurare zilnica totala. Deasemeni, pentru acelasi automobil am construit inca un pachet de inchiriere, numit serviciul de rent cu garantie partiala. In cel din urma, garantia auto va fi redusa la mai putin de jumatate, fiind inlocuita de asigurarea zilnica partiala. Tarifele rca-urilor din randurile de mai jos, sunt adaptate la conditiile pietei din anul 2022. Deasemeni, ele functioneaza in prezent doar pentru orasele Bucuresti si Otopeni.

In cazul in care doriti sa inchiriati acest autovehicul in sistemul normal de inchiriere, noi v-am pregatit un link. Aici veti vedea toate tarifele pentru inchirierea autovehiculului Peugeot 3008. Pachetele de preturi sunt afisate pe fiecare luna in parte. Pentru a vedea cand este cel mai bun pret, pentru a inchiria acest autoturism, puteti intra intra pe link-ul anterior. Dar, pana atunci, sa revenim la subiectul pentru care ne-am adunat de aceasta data. In acest articol, aveti acum posibilitatea de a inchiria masina Peugeot 3008, fara sa mai aveti nevoie de garantia auto. Ca sa intelegeti mai bine acest fenomen, vom imparti serviciul in doua categorii: inchiriere fara garantie si cu garantie partiala.

Le vom discuta pe fiecare in parte, iar la sfarsitul articolului vom afisa tarifele pentru asigurarile zilnice. Tot in randurile urmatoare, veti afla si ce sunt aceste asigurari aplicate pentru Peugeot 3008.

Serviciul de rent a car fara garantie din Otopeni si Bucuresti la Peugeot 3008 ( actualizat pentru anul 2022 )

servicii de inchirieri masini fara garantie la peugeot 3008 in orasele bucuresti si otopeni

Autovehiculul Peuget 3008 poate fi inchiriat fara garantie prin doua forme. Prima dintre variante, anuleaza la autovehiculul Peugeot 3008 garantia de 950 de euro. In schimbul ei va intra asigurarea zilnica totala. A doua dintre ele, este serviciul de inchirieri auto din Bucuresti si Otopeni cu garantie partiala. De data aceasta garantia este de 400 de euro. Vedeti care sunt mai departe cele doua tipuri de asigurare:

 • Pentru serviciul de inchirieri masini fara garantie, va intra in vigoare asigurarea zilnica totala. Aceasta inlocuieste in totalitate garantia auto de 950 de euro ( garantie aplicata pentru Peugeot 3008 )
 • Pentru modulul de inchirieri auto cu garantie partiala, unde intra in ecuatie asigurarea zilnica partiala. La autovehiculul Peugeot 3008, aceasta are valoarea injumatatita fata de asigurarea totala.

Compania noastra de servicii de rent a car din Bucuresti si Otopeni, pune la dispozitie un pachet complet. Aici veti gasi atat inchirierile auto pe termen scurt, cat si un sistem destinat persoanelor fizice. Modulele de inchirieri fara garantie si fara card de credit sunt implementate de mult timp pe site-ul nostru. Dar, va lasam mai departe cu serviciul de inchirieri masini fara garantie aplicat asupra autovehiculului Peugeot 3008.

Modulele de inchirieri auto fara garantie aplicate asupra lui Peugeot 3008 ( pentru anul 2022 )

In randurile de mai sus, am mentionat care este valoarea garantiei partiale. De asemeni, v-am specificat si ce fel de asigurare zilnica intra in fiecare pachet de inchiriere. De aceasta data vom discuta mai in detaliu despre aceste asigurari. Pachetul de rent a car fara garantie vine in ansamblu cu asigurarea zilnica totala. Aceasta este aplicata pe autovehiculul Peugeot 3008 in localitatile Bucuresti si Otopeni, reprezentand o suma modica comparativ cu valoarea uriasa a garantiei. Asigurarea zilnica totala anuleaza garantia auto de 950 de euro. Fata de garantia auto de 950 de euro, care se blocheaza, asigurarea zilnica totala se plateste pe fiecare zi de inchiriere. Cu cat creste numarul de zile inchiriate, cu atat valoarea ei pe zi va scadea.

In celalalt tip de serviciu, aveti modulul de rent a car cu garantie partiala. Pentru ca depozitul este partial, asigurarea zilnica se va injumatati. Pentru autovehiculul Peugeot 3008, garantia partiala va avea valoarea de 400 de euro. Acest tip de inchiriere este favorabil pentru perioadele scurte de rent. De asemeni, la fel ca si serviciul anterior, serviciul de inchirieri cu garantie partiala este valabil tot pentru localitatile Bucuresti si Otopeni. Incepand de la anul, compania Rent-4U isi propune sa extinda acest tip de serviciu pentru toate autovehiculele, din toate orasele. Daca doriti sa aflati mai multe despre pachetul de rent a car fara garantie auto!

Pachetul de inchirieri auto fara garantie auto la Peugeot 3008 in localitatile Bucuresti si Otopeni ( actualizat pentru anul 2022 )

In randurile de mai sus, v-am arata cum functioneaza conceptul de asigurare zilnica totala in rent a car. Ati vazut cum garantia de 950 de euro este anulata. De asemeni, va mai aratam in randurile urmatoare care sunt tarifele pentru asigurarea zilnica totala la Peugeot 3008:

 • 1-3 zile - aici, asigurarea zilnica totala este de 50 de euro pe zi
 • 4-7 zile - pentru pachetul de rent a car fara garantie la Peugeot 3008, asigurarea zilnica totala va fi de 49 de euro pe zi
 • 8-15 zile - serviciul de inchirieri masini fara garantie din orasele Bucuresti si Otopeni va fi de 47 de euro pe zi
 • 15-30 de zile - pachetul de rent fara garantie pentru Peugeot 3008 este de 45 de euro pe zi
 • Peste 30 de zile - tariful asigurarii zilnice totale din Otopeni si Bucuresti va costa 44 de euro pe zi

Inchirieri masini cu garantie partiala - Peugeot 3008 - in Otopeni si Bucuresti ( actualizat pentru anul 2022 )

Pentru acest tip de serviciu, garantia partiala va avea valoarea de 400 de euro. In randurile urmatoare va lasam sa aflati tarifele pentru asigurarea zilnica partiala la Peugeot 3008. Toate tarifele afisate de noi in randurile urmatoare sunt valabile pentru Otopeni si Bucuresti:

 • 1-3 zile - pachetul de inchirieri cu garantie partiala va costa de aceasta data suma de 20 de euro pe zi
 • 4-7 zile - pentru Bucuresti si Otopeni, asigurarea zilnica partiala are valoarea de 19 euro pe zi
 • 8-15 zile - pretul pentru sistemul de rent a car cu garantie partiala la Peugeot 3008 este de 18 euro pe zi
 • 15-30 de zile - serviciul de inchirieri auto cu garantie partiala va avea de aceasta data valoarea de 17 euro pe zi
 • Peste 30 de zile - pentru acest numar de zile, asigurarea partiala pentru Peugeot 3008 are valoarea de 16 euro pe zi

Ati aflat de aceasta data, cum se aplica serviciul de inchirieri masini fara garantie pentru Peugeot 3008. Tarifele si serviciul listat de noi este valabil deoacamdata pentru Bucuresti si Otopeni. Va multumim ca ati ramas cu noi pana la sfarsit!


Posted in Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie, Informatii Auto | Updated on mai 22, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *