limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Serviciul de inchirieri masini fara depozit Audi A1 in Otopeni Bucuresti ( 2022 )

Home  >  Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie  >  Serviciul de inchirieri masini fara depozit Audi A1 in Otopeni Bucuresti ( 2022 )

In pachetul de rent a car fara garantie, am introdus autovehiculul Audi A1. Modelul din flota noastra este pe benzina si este destul de util pentru inchirierile din localitatile aglomerate. Este un autovehicul destul de rapid, avand in componenta foarte multe dotari sport. Masina poate fi inchiriata prin doua module de rent. Prima dintre ele este serviciul de inchirieri masini fara depozit auto. In acest caz, garantia de 750 este eliminata in totalitate. Pe langa acesta mai avem un modul, numit serviciul de inchirieri auto cu garantie partiala. Pe pagina normala de rent a car pentru Audi A1, veti vedea toate tarifele de inchiriere a acestei masini. In paragrafele acestui articol, veti vedea lista de tarife pentru modulele fara depozit. Preturile sunt valabile pentru Otopeni si Bucuresti. Deasemeni, tarifele respective sunt disponibile pana la sfarsitul anului 2022.

Garantia pentru inchirierea masinii Audi A1 este de 750 de euro. Aceasta este un depozit ce se retine la inceputul perioadei de inchiriere. Ea este predata inapoi clientului, doar daca nu s-au incalcat conditiile din contractul de rent a car. Astfel, autovehiculul va trebui returnat de catre client fara nici o dauna. Masina Audi A1 va trebui sa ajunga in flota Rent-4U in aceleasi conditii ca atunci cand a fost primita de cumparator. Ea va trebui sa fie curata la exterior, cat si la interior. De asemeni, va trebui sa aiba aceeasi cantitate de combustibil, ca atunci cand a fost primita de catre client. Aceasta este explicatia in linii mari a serviciului de inchirieri, pentru Audi A1, atunci cand este inclusa garantia auto.

Mai departe va vom prezenta cum se comporta serviciul de inchirieri auto fara garantie. Vom afisa mai exact, cum se aplica acest modul pentru autovehiculul Audi A1.

Modulul de inchirieri auto fara garantie pentru masina Audi A1 ( tarifele pentru anul 2022 ) in Otopeni si Bucuresti

pachet de inchirieri fara garantie bucuresti otopeni audi a1

In locul garantiei de 750 de euro, mentionata de noi mai sus, intra in vigoare conceptele de asigurare zilnica. Ele reprezinta sume destul de mici ( comparativ cu depozitul de 750 de euro ), ce se platesc pe ziua de inchiriere. Aceste module de inchirieri auto se aplica doar pentru Bucuresti si Otopeni. Astfel, la compania noastra sunt urmatoarele asigurari:

 • Asigurarea zilnica totala, care in cazul masinii Audi A1 inlocuieste garantia de 750 de euro. Aceasta anuleaza in totalitate garantia totala pentru autovehiculul respectiv.
 • Asigurarea zilnica partiala, care pentru masina Audi A1, reduce garantia auto la mai putin de jumatate. In acest caz, garantia auto va ajunge la 300 de euro. De asemeni, asigurarea zilnica partiala va fi valorata la mai putin de jumatate din asigurarea totala.

Suntem cea mai completa firma cu servicii de rent a car din orasele Bucuresti si Otopeni. De aceea, facem tot posibilul sa acoperim toate nevoile clientilor nostri. Sistemul de rent a car fara garantie era o necesitate pentru piata de inchirieri masini. Treptat vom aduce acest modul in toate autovehiculele din flota noastra.

Audi A1, cu servicii de inchirieri masini fara garantie - explicatie ( disponibile pentru anul 2022 )

Dupa cum am mentionat in randurile de mai sus, avem pentru acest sistem de inchiriere doua module. In primul, garantia de 750 de euro este anulata in totalitate. Va intra in vigoare conceptul de asigurare zilnica totala. Comparativ cu depozitul de 750 de euro, aceasta este o suma destul de mica, ce se plateste pe ziua de inchiriere. Fata de garantia auto care se returneaza, asigurarea zilnica se plateste catre firma de rent a car. Cu cat numarul de zile inchiriate va creste, cu atat valoarea acesteia scade treptat. In randurile de mai jos, am expus lista de tarife pentru inchirierea masinii Audi A1 fara garantie. Tarifele afisate de noi sunt atribuite asigurarilor zilnice ( urmariti articolul pana la final ).

In al doi-lea pachet, garantia de 750 de euro se va reduce la 300 de euro. Pentru a putea compensa restul de garantie auto, va intra in ecuatie conceptul de asigurare zilnica partiala. Pentru ca garantia auto a fost injumatatita, la fel se va intampla si cu asigurarea zilnica partiala. Valoarea ei va fi mai putin de jumatate din valoarea asigurarii totale. In ultimul subcapitol veti gasi lista de preturi pentru asigurarile partiale, aplicate la Audi A1 in Bucuresti si Otopeni. In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre serviciul de inchirieri masini fara garantie...

Serviciile de rent a car pentru Audi A1 fara garantie auto in Otopeni si Bucuresti

Dupa cum am spus si mai sus, garantia pentru Audi A1 este de 750 de euro. Acum ca v-am explicat conceptul de inchirieri fara garantie pentru aceasta masina si ati aflat ce inseamna asigurarea totala,... Va lasam pe mai departe sa vedeti tarifele pentru acest tip de RCA:

 • 1-3 zile - la acest numar de zile, pretul pentru asigurarea zilnica totala este 41 de euro pe zi
 • 4-7 zile - pachetul de inchirieri masini fara garantie aplicat asupra lui Audi A1 este de 40 de euro pe zi
 • 8-15 zile - pretul de rent a car in Bucuresti si Otopeni pentru Audi A1 fara garantie este de 38 de euro pe zi
 • 15-30 de zile - asigurarea zilnica totala la Audi A1 este de 37 de euro pe zi
 • Peste 30 de zile - pachetul de inchirieri masini fara garantie pentru Audi A1 in Otopeni si Bucuresti este de 36 de euro pe zi

Pachetele de inchirieri auto la Audi A1 pentru asigurarea partiala ( pentru anul 2022 )

Autovehiculul Audi A1 este pus de aceasta si in modulul de rent a car cu garantie pariatla. Cum am mentionat si in randurile de mai sus, depozitul partial este in valoare de 300 de euro. In urmatoarele randuri, va lasam sa vedeti care sunt valorile pentru asigurarea zilnica partiala.

 • 1-3 zile - modulul de rent a car cu garantie partiala va costa de aceasta data suma de 18 euro pe zi
 • 4-7 zile - inchirierea autovehiculului Audi A1 va costa in serviciul de rent cu garantie partiala 17 euro pe zi
 • 8-15 zile - tariful asigurarii partiale pentru Audi A1 in orasele Bucuresti si Otopeni este in valoare de 16 euro pe zi
 • 15-30 de zile - pretul de inchiriere al masinii Audi A1 cu garantie partiala va fi de 15 euro pe zi
 • Peste 30 de zile - valoarea asigurarii partiale pentru acest numar de zile va costa de aceasta data suma de 14 euro pe zi

Acesta a fost articolul nostru. Ati vazut de aceasta data cum se manifesta serviciul de inchirieri masini fara garantie la autovehiculul Audi A1. Va multumim ca ati ramas cu noi pana la sfarsit si va dorim in continuare drum intins!


Posted in Inchirieri Masini Bucuresti Otopeni fara garantie, Informatii Auto | Posted on mai 22, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *