limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Pot sa inchiriez o masina pentru mai multi ani?

Home  >  Informatii Auto  >  Pot sa inchiriez o masina pentru mai multi ani?

Inchirierea unei masini va reprezenta un serviciu comun pentru tot mai multe persoane in viitorul apropiat. Desi la prima vedere, pretul de rent a car este cu mult mai ridicat fata de costul intretinerii autovehiculului personal, vom afla din randurile urmatoare ca situatia este putin diferita. La intrebarea pot sa inchiriez o masina pentru mai multi ani, vom raspunde de pe acum. Raspunsul simplu este: DA. Companiile de rent a car prefera aceasta modalitate, iar sistemul de inchirieri pe termen lung va fi de folos clientului ( din punct de vedere financiar ). Deci, se poate apela fara griji la un serviciu de rent a car pentru o perioada de mai multi ani.

A doua intrebare pe care o vom elucida in acest articol: Este mai ieftina inchirierea unei masini, fata de detinerea uneia? Raspunsul din acest caz, va trebui sa fie mai explicit si va trebui sa ne bazam pe mai multe exemple. Chiar si in prezent, serviciul de rent a car avantajeaza clientul din punct de vedere financiar. Spre exemplu: In pachetele existente de inchirieri auto Bucuresti Otopeni ( ne scuzati pentru Seo ) pot fi gasite masini, ce se inchiriaza de la 15 euro pe zi.

Este mai ieftin serviciul de rent a car, fata de detinerea unui autovehicul? ( si cum va fi in viitor )

De multe ori, detinerea unui autoturism vine la pachet cu batai de cap. Daca ai un automobil pe numele tau, nu va trebui doar sa alimentezi vehiculul respectiv si sa conduci. Trebuie sa platesti ITP-ul si Asigurarea auto, pentru a putea aduce automobilul in circulatie. Rovinieta va trebui achitata, daca vei iesi cu autoturismul din localitate. Lista nu se opreste aici din pacate...

Unele persoane prefera mai mult sa inchirieze o masina, decat sa detina una

Noi suntem o agentie de rent a car cu pachete complete. La fel ca si noi, credem ca exista pe piata o multitudine de companii, care sa ofere servicii asemanatoare. In lista noastra avem pachete de inchirieri auto fara garantie, pe termen lung, pe termen scurt, etc. Trebuie mentionat faptul ca, atat la noi cat si alte firme, aceste pachete nu sunt optime in orice situatie.

Astfel, pentru persoanele care prefera sa inchirieze un autoturism pe termen lung, se va potrivi doar sistemul de inchiriere clasic cu depozit auto.

pot sa inchiriez o masina pentru mai multi ani si este mai ieftina, fata de detinerea uneia

Daca ai achizitionat o masina in leasing, este la fel ca si cand ai fi inchiriat-o

In prezent, majoritatea persoanelor apeleaza la un serviciu de inchirieri masini, fie ca isi doresc sau nu. Prima si cea mai populara forma de rent a car, este leasing-ul auto. In acest context, dumneavoastra nu veti fi proprietar al autovehiculului. Detinatorul masinii va fi firma de leasing. Cu toate acestea, impozitul auto va trebui platit de dumneavoastra. Desi, anumite companii de leasing includ in rata platita pe luna si asigurarea auto, tariful achitat va fi pe masura.

Pentru moment, sumele incadrate in aceasta forma de credit sunt mult mai mici fata de serviciul de rent a car. Dar, pentru persoanele care isi shimba vehiculul o data la 3 sau 5 ani, leasing-ul auto poate ajunge la acelasi cost.

60% dintre persoanele care detin un autoturism, primesc amenzi pentru ca uita sa plateasca toate obligatiile

Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, asigurarea auto, itp-ul, impozitul, rovinieta si leasing-ul sunt batai de cap. A fi responsabil cu un autovehicul, inseamna sa ai toate taxele si obligatiile la zi. Daca ar fi sa comparam, este ca si cum ai avea un prieten, care are tot timpul nevoie de atentie. Este adevarat! Masina poate deveni un prieten util, dar daca o neglijam, pedepsele pot fi usturatoare pentru fiecare in parte.

Pentru persoanele potente financiar, o amenda poate sa nu reprezinte nici un fel de problema. Cu toate acestea, permisul de conducere va fi esential pentru oricine. Iar, referitor la procentul de mai sus,... Din pacate, 60% dintre cetatenii romani primesc amenzi, pentru ca uita sa aiba obligatiile platite la timp.

Pe viitor va fi mult mai ieftina inchirierea unei masini, fata de detinerea uneia

Chiar si in prezent, costurile de administrare pentru un singur autoturism ajung la sume foarte mari pentru o persoana fizica. Pentru un autovehicul ca Dacia Logan, RCA-ul anual poate ajunge la 1500 de Ron. Leasing-ul pentru acelasi automobil poate fi pentru o perioada de 5 ani de 1500 Ron pe luna. Astfel, costurile lunare pentru un vehicul ca Dacia Logan ajung la 1700 de Ron. Aceasta suma nu este convenabila pentru nimeni. Mai ales ca vorbim de o masina, care desi este autohtona, nu vine cu abilitati tehnice foarte performante.

Cat ma costa pe luna, daca inchiriez un autovehicul pe termen lung?

In prezent, masina Dacia Logan poate fi inchiriata cu suma de 33 de euro pe zi. La Compania Rent-4U, pentru serviciul de rent a car pe termen lung aplicat la o perioada de 30 de zile, pretul este de 15 euro pe zi. Astfel suma lunara de rent a car pentru vehiculul Dacia Logan, va ajunge la 450 de euro sau 2250 de Ron. Desi, este o diferenta de 550 de Ron intre cele doua operari, serviciul de rent va diminua orice grija in ceea ce priveste administrarea autovehiculului.

Cu toate acestea, consideram ca pe viitor situatia va fi si mai optimista.

Va fi mult mai ieftin in viitor inchirierea unui autovehicul, fata de detinerea lui

In cazul companiilor de rent a car, asigurarea auto se aplica pe flota de inchirieri. Acest element, face ca valoarea RCA-ului sa fie mult mai diminuata. De asemeni, leasing-urile auto sunt mult mai ieftine catre ca o companie de rent a car, fata de o persoana fizica. Pe viitor, toate aceste costuri vor fi mai mici in cadrul unei agentii de rent.

In prezent, 20% din clientii nostri de rent a car inchiriaza masini pentru perioade de lungi. Desi, fiecare utilizator vine cu propriul lui motiv, in cazul acestor consumatori, argumentele sunt asemenatoare. Multi dintre ei ne confirma: ca este aproape la fel de costisitoare si ca nu au nevoie de bataie de cap. Astfel, va fi mai convenabil sa inchiriezi un autovehicul, decat sa detii unul. Plus ca...

Scapi de bataile de cap si lasi firma de rent sa se ocupe de toate costurile vehiculului.


Posted in Informatii Auto | Updated on ianuarie 13, 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *