limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Prima Autoutilitara Electrica Primeste Un Spatiu Mai Mare | Produsa De Nissan

Home  >  Informatii Auto  >  Prima Autoutilitara Electrica Primeste Un Spatiu Mai Mare | Produsa De Nissan

In cazul in care nu stiati pana acum... Nissan este compania auto, care a produs prima autoutilitara electrica. Numele modelului este e-NV200 si a fost produs pentru prima data in anul 2014. Acesta s-a vandut pana la sfarsitul anului 2019 in 42000 de exemplare. Din anul 2020, aceasta versiune va trebui sa primeasca o imbunatatire, iar noua versiune sa intre in productie din 2021.

Imbunatatirea va transforma masina intr-un nou model: NV200 XL Voltia. Aceasta este noua versiune recarosata a lui e-NV200, cu mai mult spatiu, si mult mai utila pentru firme. Aflati mai multe despre acest model cu totul deosebit.

Ce caracteristici va avea NV200 XL Voltia?

O mica pauza... In cazul in care doriti sa folositi modulul de inchirieri auto fara depozit, puteti intra aici. Va lasam mai departe cu informatiile din articol!

Ea va aduce in plus, pe langa motorul 100% electric, un spatiu mult mai mare de depozitare. Spatiul de stocare este realizat de XL Voltia ( cei care au colaborat la cutia masinii ) si permite masinii sa ajunga la 8 metri cubi pentru depozitarea marfii. Fata de modelul anterior, el va fi cu pana la 90% mai mare.

nissan voltia electric nv200xl

Partenerul Voltia a venit in mod special pentru a adauga mai mult spatiu de depozitare. Pentru acelasi model sa maresti volumul de stocare cu 90% este absolut revolutionar. Este un parteneriat care a dus modelul XL 200 la un nivel cu mult mai superior.

Dar destul cu reclama neplatita si sa prezentam restul de caracteristici pentru Nissan NV200 XL Voltia!

Modelul XL Voltia vine cu un incarcator rapid de 50 kw,... Iar timpul de incarcare pe baza unui sistem rapid poate dura pana la o ora. Deasemeni, in modul normal ( incarcator normal ) se va obtine un timp de 8 ore, timp estimat si la fel ca la modelele anterioare.

XL Voltia produs de Nissan, foloseste acelasi motor electric, de 108 cai putere, ca si la modelele trecute,... Ceea ce ne face sa credem ca din cauza greutatii, masina va veni cu o autonomie mai mica de 190 km. Indiferent de situatie, aceasta masina va ajuta extrem de multe companii, dubland capacitatea de stocare si minimizand numarul de drumuri.

Cat va costa NV200 XL Voltia fabricat de Nissan?

Inca nu a fost comunicat pretul masinii dar, se presupune sa fie mai mare fata de vechile modele. Daca la modelele anterioare pretul pleca de la 20000 £... Pentru acest model se vehiculeaza ca pretul de plecare va fi de 27000 £ ( inca nu se stie sigur ).

Acest articol este realizat de catre Rent-4u compania ta inchirieri auto din Bucuresti. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la final!


Posted in Informatii Auto | Updated on septembrie 16, 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *