limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Rent-4U cu sistemul de rent a car Just Go in Bucuresti

Home  >  Servicii  >  Rent-4U cu sistemul de rent a car Just Go in Bucuresti

Rent-4U pune piata de rent a car din Bucuresti, un nou sistem de inchirieri auto. Serviciul se numeste Just Go, si are la baza un pachet inedit de rent a car.

Ce inseamna sistemul de Just Go rent a car?

In prima ipostaza vom oferi definitia sistemului Just Go rent a car. Este un serviciu infiintat de compania Rent-4U, ce permite clientului sa inchirieze masina pe ora... Si-i ofera capacitatea de a inchiria autovehiculul direct din locatia aleasa de el.

Cum functioneaza Just Go Rent a car?

Sistemul este destul de simplu. Intrati pe aplicatia noastra Just Go, iar... Aici, veti vedea locatiile in care se afla masinile disponibile pentru inchiriere. Mai departe, urmeaza sa alegeti masina dorita si sa va deplasati pentru a o conduce. Plata se va face pe baza cardului inregistrat in aplicatie. Suma va fi retinuta direct din card, o data ce cursa a luat sfarsit.

Aplicatia Just Go functioneaza doar in orasul Bucuresti si va va arata doar masinile ce se afla in apropierea dumneavoastra. Astfel, daca sunteti in Berceni, aplicatia nu va va arata masinile din zona Baneasa disponibile pentru inchiriere.

Care este pretul pentru serviciul Just Go Rent a car?

Pretul este afisat pe aplicatie pe fiecare masina in parte. In general, pentru inchirierea unui Logan, pretul va pleca de la 15 Ron pe ora. Acesta va urca in functie de mai multi factori:

  • Daca masina se afla intr-o categorie superioara, atunci pretul de rent va fi mai ridicat
  • Daca autovehiculul este lasat intr-o alta locatie fata de cea preluata, atunci se va adauga o taxa de 50 de Ron
  • Daca masina va fi inchiriata doar pentru o ora, atunci costul va fi de 50 de Ron
sistemul de rent a car just go pentru bucuresti

Atentie!!!: Autovehiculul va trebui lasat in aceeasi locatie, de unde a fost ridicat. In cazul in care este lasat intr-o alta locatie diferita fata de cea stabilita se va percepe o taxa de 50 de Ron. Aplicatia va va arata masinile, care se afla la cel mult 2 kilometri fata de locatia actuala. Acest serviciu de rent a car este disponibil doar pentru orasul Bucuresti. De asemeni, Just Go rent a car, nu se va realiza fara un card de credit sau de debit. Deci, nu va exista plata cash. Vedeti mai departe situatiile in care se poate apela la alte servicii de rent a car fara existenta unui card de credit.

Nu este prea scump acest serviciu de rent a car?

Comparativ cu celelalte servicii din aceasta categorie, sistemul Just Go inchirieri auto este unul destul de ieftin. Vom face mai departe in randurile urmatoare, o mica comparatie.

Sa presupunem ca apelati la un taxi sau la un serviciu de car sharing

In situatia in care veti apela la un taxi, soferul nu va sta tot timpul dupa dumneavoastra, ceea ce inseamna ca... Chiar daca apelati la acest serviciu de transport, nu presupune ca veti avea tot timpul masina la dispozitie. Daca acesta isi aloca timpul pentru a va astepta, pretul va fi cu mult mai ridicat decat 15 Ron pe ora.

Sa presupunem ca apelati la inchirierea unei masini

Sistemul clasic de rent a car presupune mai multe formalitati, iar masina nu va putea fi inchiriata niciodata pe ora. Ba chiar mai mult. Nimeni nu poate inchiria un autovehicul pe mai putin de doua zile. Serviciul Just Go rent a car este ideal doar in momentul in care vei avea nevoie de o masina doar pentru cateva ore.

Sunt doua servicii total diferite, cu scopuri diferite. Iar daca veti inchiria Logan-ul pentru 4 ore ( cu pretul de mai sus ), veti avea mult mai putin de platit fata de un sistem clasic de rent. Spre exemplu: Inchirierea unei masini pentru doua zile ( pentru ca nu se poate inchiria pe o perioada mai mica ), va costa cel putin 200 de ron. De asemeni, in situatia sistemului Just Go, veti avea de platit doar 60 de Ron.

Cand se apeleaza la sistemul Just Go?

In primul rand, va trebui sa fiti din Bucuresti pentru a apela la acest serviciu. In al doi-lea rand, nu este un serviciu la care se poate apela oricand doriti sa inchiriati o masina. Inchirierea prin sistemul Just Go pentru doua zile, va duce la un cost de 720 de Ron. Nu va sugeram acest lucru!!! In situatia in care veti avea nevoie de inchirierea unei masini pentru doua zile, noi va sugeram serviciul clasic de rent a car.

Just Go rent a car, este ideal atunci cand veti dori sa inchiriati masina pentru mai putin de 8 ore.

Cam atat despre acest sistem. Va lasam mai departe cu un alt serviciu marca Rent-4U. Vedeti platforma noastra revolutionara Rent-4U System si cum va ajuta clientii, inchiriind prin acest modul.


Posted in Servicii | Updated on septembrie 16, 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *