limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. Nalbei, nr. 37
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Rent-4U In Bucuresti Si Otopeni Cu Rent A Car Fara Garantie

Home  >  Servicii  >  Rent-4U In Bucuresti Si Otopeni Cu Rent A Car Fara Garantie

Rent-4U introduce in lista de servicii posbilitatea de a inchiria masina fara garantie. In prezent, 90% din companii practica sistemul de inchiriere pe baza garantiei. Noi suntem una dintre putinele companii de rent a car ce utilizeaza sistemul fara garantie pentru orasele Bucuresti si Otopeni.

Cum functioneaza sistemul de rent a car fara garantie?

Inainte de toate vom explica ce inseamna inchirierea auto pe baza unei garantii. Apoi vom arata cum va functiona la Rent-4U, serviciul de inchirieri masini fara garantie.

rent a car bucuresti otopeni fara garantie

Ce inseamna garantia auto in zona de rent a car?

Garantia auto este folosita de aproape toate companiile de inchirieri. Este un depozit ce este retinut de firma noastra de inchirieri auto din Bucuresti si Otopeni si este eliberat catre client la sfarsitul perioadei de inchiere. Motivul pentru care compania de rent a car va retine garantia auto, este unul destul de simplu: In cazul in care autovehiculul este returnat cu avarii, iar acestea sunt produse din vina clientului... Compania va trebui sa isi acopere din garantie, paguba produsa.

De cate tipuri este garantia auto, pentru o companie de rent a car?

Pentru o firma de rent, garantia auto este retinuta in doua forme:

  1. In mod fizic
  2. Pe baza unui card de credit

Compania noastra de inchirieri auto, lasa la alegerea clientului posibilitatea de a alege din ambele tipuri de rent:

  • Rent a car fara garantia auto
  • Serviciul de inchiriere pe baza garantiei

In cazul in care se va opta pentru inchirierea unei masini cu garantie, aceasta va putea fi retinuta: fizic sau prin cardul de credit. In momentul in care aceasta va fi retinuta fizic, sistemul se va numi: rent a car fara card de credit.

De asemeni, tot garantia auto va mai fi de doua tipuri pentru serviciul de inchirieri masini:

  • Totala - aici garantia auto va fi retinuta in totalitate.
  • Partiala - in acest caz, garantia auto este retinuta partial, fiind inlocuita de asigurarea zilnica partiala.

La Ren-4U, garantia auto nu va exista deloc. Aflati in randurile de mai jos cum functioneaza sistemul de rent a car fara garantie la compania noastra.

Cum functioneaza serviciul de rent a car fara garantie la Rent-4U?

Totul este destul de simplu. Sunati sau inchiriati masina direct de pe site. In timp ce faceti rezervarea alegeti in mod direct inchirierea auto fara garantie. Din pacate, acest serviciu va fi disponibil doar daca veti inchiria autovehiculul cu preluare din Bucuresti si Otopeni.

Si totusi, cum va functiona sistemul fara garantie?

In primul rand, daca optati pentru acest sistem, garantia auto nu va fi retinuta sub nici o forma. In al doi-lea rand, aceasta va fi inlocuita de asigurarea auto zilnica de inchiriere.

Ce este asigurarea zilnica?

Asigurarea zilnica este suma ce se distribuie pe ziua de inchiriere si inlocuieste in totalitate garantia auto. Aceasta scade in raport cu cresterea numarului de zile inchiriate.

Haideti sa explicam mai bine cum functioneaza acest sistem la compania noastra de inchirieri auto.

Sa presupunem ca veti inchiria o masina pentru 10 zile. Asigurarea va fi pentru un Logan de 10 euro pe zi. Astfel, pentru 10 zile asigurarea zilnica va ajunge la nivelul de 100 de euro. Garantia auto, pentru acelasi Logan va fi de 500 de euro.

De aici puteti compara dumneavoastra sumele. Totusi, garantia auto va fi retunata in momentul in care masina va ajunge din nou la compania de inchirieri masini. In schimb, asigurarea zilnica nu va fi returnata la sfarsitul inchirierii. Cu toate acestea, nu toata lumea dispune de o suma atat de mare pentru a inchiria masina pe baza garantiei auto.

Cam atat despre sistemul de rent a car fara garantie.


Posted in Servicii | Updated on septembrie 16, 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *