limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Inchirieri auto Fara Garantie la Rent-4U in Bucuresti si Otopeni

Home  >  Servicii  >  Inchirieri auto Fara Garantie la Rent-4U in Bucuresti si Otopeni

Pana sa vedeti pachetul de rent a car fara Garantie din Bucuresti si Otopeni, aflati daca exista un serviciu mai avantajos!

sau Sunati Direct la numarul de Telefon, pentru a primi cea mai buna oferta!!!

+40 741 271 233

Reduceri de 20% pana la sfarsitul anului, pentru cetatenii romani si straini din Marea Britanie, Germania si Norvegia.

Vedeti cand, cum si de ce se alege pachetul de inchirieri masini fara garantie?

Serviciul de rent a car fara depozit nu functioneaza 100% optim si nu are randament maxim in orice situatie. Din cele 3 articole, aflati cand este bine sa alegeti serviciul de inchirieri auto fara garantie, cum se alege acest pachet pe piata de rent a car... Si daca este cazul sa optam pentru acest serviciu, atunci cand dorim sa inchiriem un vehicul.

+40 741 271 233

Ce face garantia auto in serviciul de rent a car, cat este si care ar trebui sa fie valoarea ei pe piata?

Care este scopul garantiei auto in serviciul de inchirieri masini, este un subiect pe care foarte multe companii de rent nu au rabdare sa il puna la dispozitie. De asemeni, cat ar trebui sa fie valoare unui depozit de rent a car, este un alt subiect controversat. Vedeti cum a aparut serviciul de inchirieri masini fara garantie si care este rolul lui.

+40 741 271 233

Una dintre cele mai importante elemente din serviciul de inchirieri auto fara garantie, este asigurarea auto...

Asigurarea auto este stalpul serviciului de inchirieri masini fara garantie. Din link-urile de mai jos, veti afla ce nu acopera asigurarea auto in serviciul de rent a car. De asemeni, veti vedea pentru ce situatii intra aceasta in functiune.

+40 741 271 233

Rent-4U afiseaza de aceasta data pachetul de inchirieri masini fara garantie, impreuna cu toate optiunile sale. In acest moment ( sfarsitul anului 2022 ), cele mai multe dintre agentii inchiriaza masina pe baza depozitului. Procentul companiilor care folosesc doar serviciul de rent pe baza garantiei auto este de 90%. Desi, nu dorim sa ne laudam cu acest serviciu, suntem unul dintre putinele birouri de rent a car Bucuresti Otopeni, care pune acest modul la dispozitia clientului.

Pentru a intelege cum opereaza acest pachet de rent a car, va punem in fata cateva aspecte ale acestui serviciu. In partea de sus, veti gasi elementele cu cele mai amuntite detalii pentru modulul de inchirieri fara garantie.

Serviciul de rent a car fara garantie ( modalitate de functionare, de ce si cand trebuie ales ) | informatii actualizate 2022

Pana sa intelegem ce inseamna, cum se aplica si cand trebuie ales, sa vedem in primul rand ce inseamna garantia in serviciul de rent a car.

rent a car bucuresti otopeni fara garantie

Ce inseamna garantia auto in zona de rent a car?

O companie de rent a car retine garantia auto prin doua forme:

Atunci cand garantia auto se va retine fizic, serviciul se numeste inchirieri masini fara card de credit.

Garantia sau depozitul din rent a car face parte din pachetul clasic de inchirieri auto. Ea se retine la inceputul inchirierii si are rolul unui fond de incredere banesc. Aceasta se blocheaza pana la sfarsitul perioadei de rent si se va restitui clientului in forma integrala. Se retine din garantia auto, de fiecare data cand vehiculul nu a fost predat in aceleasi conditii in care a fost primit.

+40 741 271 233

Ce inseamna si cum se aplica serviciul de rent a car fara garantie auto?

La compania Rent-4U modulul de rent a car fara garantie este disponibil in orasele Bucuresti si Otopeni. Ceea ce trebuie sa stiti referitor la acest pachet, este ca garantia auto va fi eliminata in totalitate. Serviciul fara garantie, anuleaza depozitul 100% si il inlocuieste cu asigurarea auto. Aceasta este o suma modica, ce se plateste pe fiecare zi de inchiriere.

Pentru a intelege mai bine modalitatea lui de functionare, va oferim un mic exemplu. In pachetul de rent a car pentru vehiculul Dacia Logan, garantia auto este de 500 de euro. In serviciul de inchirieri masini fara garantie pentru Dacia Logan, asigurarea auto este cuprinsa intre 7 si 14 euro pe zi.

Ce este asigurarea zilnica totala in domeniul de rent a car?

Asigurarea zilnica este suma ce se distribuie pe ziua de inchiriere si inlocuieste in totalitate garantia auto. Aceasta scade in raport cu cresterea numarului de zile inchiriate.

In partea de sus aveti un link separat, care arata cum functioneaza mai bine asigurarea auto.

+40 741 271 233

Diferente intre pachetul clasic de rent a car si serviciul de inchirieri masini fara garantie?

Garantia sau depozitul auto este suma care se blocheaza si apoi se restituie clientului. De asemeni, nivelul ei este unul destul de ridicat, iar utilizatorul va trebui sa detina aceasta suma. In schimb, asigurarea auto nu se va preda dupa returnarea masinii. Aceasta va ramane in contul firmei ca suma incasata. Asigurarea face parte exclusiv din pachetul de inchirieri fara garantie.

Daca inchiriati vehiculul Dacia Logan pe o perioada de 5 zile, veti plati suplimentar 50 de euro. Aceasta suma nu va fi restituita. In schimb, garantia de 500 de euro va predata la sfarsit. Ceea ce trebuie sa stiti, este ca la cea mai mica neregula cu vehiculul inchiriat, se va retine din suma garantata de 500 de euro.

Contractul de rent a car este documentul de baza din domeniul de inchirieri masini, care arata cand se retine din garantie.

Cand este optima alegerea serviciului de inchirieri auto fara garantie?

Pentru ca am expus exemplul de mai devreme, dorim ca pe baza acestui subiect sa va aratam, cand este cel mai optim sa alegeti acest pachet. Ce trebuie sa stiti pe scurt, este ca serviciul de rent a car fara garantie nu ofera randament 100% pentru toate perioadele de rent.

Dupa cum ati vazut si mai devreme, garantia auto este inlocuita de asigurare. Pentru ca aceasta este suma care se incaseaza din partea clientului, ea va dispusa pe fiecare zi de inchiriere. Avem clienti ce solicita pachetul de inchirieri auto fara garantie pentru perioade de 60 de zile.

+40 741 271 233

In aceste cazuri, pachetul de inchirieri auto fara depozit nu va mai avea eficienta 100%. Asigurarea auto pentru un Dacia Logan ajunge in acest interval la suma de 420 de euro. Garantia va ramane la nivelul de 500 de euro. Diferenta va fi: Suma de 420 de euro este incasata de firma, in schimb garantia auto va fi predata la finalul perioadei.

Dupa cum puteti observa, pentru intervalele lungi de inchiriere, modulul de rent a car fara garantie va trebui inlocuit cu cel clasic.

Acesta a fost serviciul de rent a car fara garantie prezentat de Rent-4U. Compania noastra a mai pus la dispozitie inca un serviciu asemanator. Acesta se numeste pachetul de inchirieri masini cu garantie partiala. Cam atat despre serviciul de inchirieri auto fara garantie. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la final!

Posted in Informatii Auto | Updated on decembrie 13, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *