limba romana Rent-4U limba engleza Rent-4U
sigla principala din site-ul de rent a car Rent-4U Otopeni, str. 23 August, nr. 79C, ap. 7
telefon pentru Rent-4U +40741 271 233
programul Rent-4U 00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Rent-4U System | Serviciu De Rent A Car Revolutionar In Bucuresti Si Otopeni

Home  >  Servicii  >  Rent-4U System | Serviciu De Rent A Car Revolutionar In Bucuresti Si Otopeni

Introducem pe piata de rent a car un serviciu cu totul revolutionar. Compania Rent-4U, plaseaza pentru orasele Bucuresti si Otopeni un serviciu de inchirieri nemaintalnit. Dar, destul cu lauda de sine, si haideti sa explicam in cateva cuvinte ce inseamna Rent-4U System.

Tinand cont ca in momentul actual este o situatie de criza, ce afectat persoanele fizice in mod special... Rent-4U System vine in ajutorul dumneavoastra cu o platforma de inchiriere inedita. Aceasta va fi disponibila pentru toate persoanele ce doresc sa aduca un venit suplimentar.

Cum functioneaza si ce inseamna mai exact platforma Rent-4U System?

Ce este Rent-4U System si pentru cine este disponibil?

Rent-4U System este o platforma de rent a car disponibila pentru orice persoana, ce doreste sa isi inchirieze masina. Sistemul este disponibil este doar persoanele fizice din Bucuresti si Otopeni ( pentru inceput ), si... Transforma din masina dumneavoastra un serviciu de inchirieri masini.

sistem revolutionar rent-4u

Cum va ajuta clientii, acest sistem de rent a car?

De foarte multe ori se intampla sa doriti sa apelati la un serviciu de rent a car, si sa aflati ca nu exista nici o masina disponibila. Aceste situatii sunt intalnite cel mai des in perioada sarbatorilor si pe timpul verii. In aceste perioade, se va gasi extrem de greu sa se inchirieze o masina. Din fericire, platforma Rent-4U, implica in aceasta situatie un al trei-lea agent economic: Persoanele fizice ce dispun de o masina si doresc sa o inchirieze.

Astfel, clientii vor avea tot timpul, masini disponibile pentru inchiriat.

Vor fi preturi mai mari daca voi inchiria direct de la persoane fizice?

Raspunsul este NU. Pretul va fi identic cu cel al masinilor noastre. Deci, nu va exista nici o concurenta din acest punct de vedere.

Ceea ce vrem este ca fiecare persoana ce isi plaseaza masina pe platforma noastra sa se diferentieze prin:

- calitatea serviciilor oferite

- o legatura stransa pastrata intre client si persoana care a inchiriat masina

Cum va ajuta Rent-4U system, persoanele fizice care isi inchiriaza masina?

Foarte multi oameni au auzit pana in acest moment de serviciul de car sharing. Din pacate acest sistem devine o pura ocupatie in momentul in care o persoana fizica isi asuma acest angajament. Practic, pentru a obtine o suma de bani, sistemul de car sharing va deveni un job.

Ceea ce se ofera prin Rent-4U System, va fi o alta posibiltate prin care dumneavoastra puteti face bani prin masina proprie. Aceasta platforma va permite sa inchiriati masina personala, fara sa fiti nevoit sa deveniti soferul propriului client.

Cum functioneaza Rent-4U System, daca doresc sa imi inchiriez masina?

Totul este simplu. In primul rand va trebui sa aveti domiciliul in Bucuresti sau judetul Ilfov.

In al doi-lea rand va trebui sa trimiteti datele dumneavoastra, impreuna cu poze masinii si ale actelor de proprietate la office@rent-4u.ro. Apoi unul dintre agentii nostri va prelua solicitarea dumneavoastra. Va vom contacta telefonic pentru aprobare, si... Cam atat.

In zilele imediat urmatoare veti avea masina plasata pe platforma si va fi disponibila pentru inchiriere.

Cati bani pot obtine, daca inchiriez masina prin Rent-4U System?

Atentie!!! Preturile nu se vor stabili de comun acord. Noi vom impune tarifele necesare inchirierii, in functie de caracteristicile masinii.

Vom oferi mai departe un mic exemplu, iar de aici puteti trage dumneavoastra concluzia daca merita sau nu.

Sa presupunem ca aveti de inchiriat un Logan din 2017. Pretul pentru inchirierea al acestei masini va fi de 20 de euro pe zi. Daca masina va fi inchiriata pentru 7 zile, veti avea un total de 140 de euro. Din aceasta suma, 10% este comisionul platformei. Suma incasata de dumneavoastra, va ajunge in aceasta situatie la 126 de euro.

Cum se calculeaza pretul pentru inchirierea masinii mele pe Rent-4U System?

Calculul pentru inchirierea unei masini devine complex. El depinde de factori precum:

- anul de fabricatie al masinii

- conditia tehnica si modelul masinii

- preturile concurentei

- puterea de cumparare pentru acest serviciu

- numarul de zile inchiriate

- optiunile de inchiriere ale clientului

- perioada in care se inchiriaza masina

Toti acestia sunt factori care vor influenta tariful final. Pretul plasat de platforma Rent-4U System este stabilit la inceput, pentru intregul an de activitate. De asemeni, lista de preturi va fi stabilita pentru fiecare luna in parte. Ceea ce trebuie sa stiti dinainte, este ca pretul pentru inchiriere va scadea o data cu cresterea numarului de zile inchiriate.

Cam atat despre acest serviciu. Daca doriti sa va plasati masina pentru serviciul de rent a car, va asteptam sa intrati in contact la numarul de telefon 0756108896 sau la adresa de mail office@rent-4u.ro.


Posted in Servicii | Updated on septembrie 16, 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *