Otopeni, str. Nalbei, nr. 37 / Bucuresti, cal. Dorobanti, nr. 36-40
(075) 610 8896
00:00 - 24:00 | Luni - Duminica

Servicii de Rent a car in orasul Arad

+4075-610-8896

Rezerva De la Rent a car Arad

Data Ridicare
Timp
Data Returnare
Timp
Filters
Coupon code

Servicii complete de rent a car pentru orasul Arad

inchirieri auto in arad la compania rent-4u

Compania noastra de inchirieri auto din orasul Arad, pune la dispozitie servicii complete de rent a car. La firma noastra, veti gasi urmatoarele pachete:

Consideram ca suntem una dintre putinele firme ce ofera servicii complete de inchirieri masini din orasul Arad, si...

Vom face tot posibilul ca persoanele ce apeleaza la serviciile noastre sa ramana pe deplin multumiti,... Astfel incat, sa revina cu drag!

In momentul de fata, in orasul Arad sunt foarte multe companii de rent a car. Foarte putine dintre ele ofera servicii, care sa acopere toata plaja de inchirieri auto. Prin ceea ce punem la dispozitie, ne dorim ca pentru orasul Arad sa:

 1. Avem suport tehnic non-stop
 2. Oferim o gama larga de servicii
 3. Punem la dispozitie o flota destul de mare, astfel incat sa acoperim toate preferintele

Programul de rent a car pentru orasul Arad

Adresa In apropierea Muzeului Arad, Arad, Arad, Romania
Telefon +4075 610 8896
Taxe Locatie
 • Ridicare: 0 USD
 • Returnare: 0 USD
 • Early Pick-Up: 18 USD
 • Late Return: 22 USD
Business Hours
 • Luni: 8:00 am - 11:59 pm
 • Marti: 8:00 am - 11:59 pm
 • Miercuri: 8:00 am - 11:59 pm
 • Joi: 8:00 am - 11:59 pm
 • Vineri: 8:00 am - 11:59 pm
 • Sambata: 8:00 am - 11:00 pm
 • Duminica: 8:00 am - 11:00 pm

Cateva informatii despre orasul Arad

Orasul Arad ocupa un segment destul de important in Istoria Romaniei. In urma cu 6 milenii a avut loc realizarea primei asezari. Aceasta se afla pe malul stang al raului Mures, iar dovezile arheologice ne confirma existenta civilizatiilor pre-indo-europene. Dar, cum totul evolueaza... In mileniul 3 i.Hr. apar asezari pe ambele maluri ale raului.

In cazul in care nu stiati, dacii si popoarele dacice, nu se formasera inca. Civiliziatia ce a existat in acea perioada pe teritoriul Aradului a avut apogeul in mileniul I i. Hr, cand... A inceput sa fie asimilata, trepatat de catre daci. Pe langa acestia, au existat in zona Aradului, inainte de era noastra: grupuri de sciti si celti.

Mai departe... Cu totii am invatat informatiile de baza din istorie: A urmat razboiul daco-roman. In secolul 4 a fost retragerea aureliana. Pana in secolul 10, populatia din acea perioada, din zona Aradului... A asimilat foarte multe elemente din randul popoarelor migratoare. Incepand din secolul 10, maghiarii au inceput expansiunea in zona Transilvaniei. In secolul XI, localitatea Arad a fost pentru prima data mentionata in documente oficiale. In anul 1720, populatia orasului Arad era compusa din: 177 familii de romani, 162 familii de sarbi si 35 de familii de maghiari.

Istoria orasului Arad este alcatuita din foarte multe fragmente reinterpretate. Acest fapt a fost din cauza existentei unui numar mare de culturi si civilizatii.
Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit. Va lasam un link pentru a vedea mai multe detalii despre istoria Aradului. Si revenind la subiect... Referitor la pachetele noastre de rent a car, pentru Arad, mai jos aveti lista noastra de servicii complete.

servicii de rent a car pentru orasul arad
Toate drepturile rezervate de - Rent-4U Rent a Car Bucuresti Otopeni ® 2020